Aura Sanal kullanımı

Oyuncu kaybetmek hiç umurların da bile değil giden gitsin diyorlar ama bu kadar yüksek umutla piyasaya giren ve bir çok eski oyuncuyu geri çeken oyun bir an da çöplüğe dönemesi çok üzücü sürekli olarak not alıyorsunuz sanırım 5 ajanda doldu not almaktan ajanda ihtiyacınız varsa benimle iletişime geçin matbaacı olarak size güzel ajanda ayarlama yapayım ajanda derdinizi ortadan kaldırayım

Bizde farm atıyoruz tutupta 200 300 charla atmiyoruz zaten bakamassin her chara 5dk ayirsan zaten zaman yetmez adamlar mslere giremiyor hepsinin üstünde 10ar adet MS var burdan bir kayıp var 200 300 char oyunu bitirmektir. 10 tane 20 tane aç baskalarida ekmek yesin güzel güzel mslerini yap şahsen ben öyle yapıyorum. TEK ÇÖZÜMÜ VAR BU ADAMLARI BİTİRMEK İÇİN BONUS SCROLL DROBUNU KALDİRMAK ONUN YERİNE SLOTUNA GORE MİDDLE CLASLARDA +5 +6 CHİTİN FP MD MESELA HİNG CLASLARDA +4 +5 REAPER THUNDER İMPAC SHADE DAGGER V.S bu yöntem ile az hesapla uğraşanlar yada sola takılanlar çok rahat char dizebilecekler. Bu şekilde oyuna para girişi engellenmiş olacak ister istemez bunları basmak için sc cekilecek GB pahalanacak oyuncu gelecek doğal olarak şimdi diyebilirsiniz bu adamlar kastirmazlar abi adamlar üstündeki msyi yapamıyor tek tek trede ile itemleri alacak pazarı götürüp satacak basacak v.s imkanı yok zaten öyle bı banka yok ister istemez char sayisini azaltacak bu şekilde tek charla bütün slotları dolaşıyor bonus scrollari toplayıp npcye atıp gelen gbyi direk satıyor uğraştırma olsunki çok char acamasinlar.

Diğer bir konu nekadar sağlam telefon yada tablet olursa olsun bir zaman sonra şişiyor FPS düşüyor ve char oluyor yada DC oluyor günlük rutin olarak oyuna gir çık yapmak gerek oyuna girdiğimizde char avalonda doğsun slota gitmek için 5dk yürüsün.

Bana birinin 20-30telefonla oynaması hiç inandırıcı gelmiyor. Muhakkak ki bi sanal kullanımı mevcut yani. Oyun içi ticket atıyoruz. Kontroller sağlanacaktır diyor.
aurada mimlenmiş clanlar 200 300 cihazla oynadıklarını gösteren isteyene istediğini veririm. boş muhabbet areste de aynı yalanları dinledik yok legaller yok 500 cihazları var yok 900 telefonları var diye. para kazanıyorlar diye millete hikaye anlattılar aylarca sonra çeşmenin suyu kesildi 1 gün girip binlerce hesap banladılar iş işten geçtikten sonra. aynı hikaye gb 50 liraya düşene kadar multiciler üzerinden para kazanıp solo oyuncuyu sallamazlar gb 50 ye düşünce de çıkar şov yapar sizin hakkınızı koruduk hepsini banladık hikayesine düşerler. zaman kaybı para kaybı emek kaybı başka bi dalga değil.

Aura serveri karus ırkında bütün camplarda dengesizler clani apost deru Lamia lamiros bütün slotları almış durumda ve her slotta üç dört tane chari bulunmakda bu arkadaşın telefon olduğuna inanmıyorum mümkünse foruma 140 160 charin videosunu atabilir mi mümkünse teknoloji çağındayız belkide programları bazı emulatorleri algılamıyor olabilir başka bir yöntem gerekiyor bence tespit için

Ko'ya 2004'te başladım. O zamanlar lisedeydik haliyle premium filan hak getire ama kendi kendimize itemdir leveldır kasabiliyorduk para harcamadan. Sonra oyun full paytowine döndü, kendi ekonomisini oluşturdu. Tabi bütün buları çok uzun sürede biriktirdiği oyuncu havuzu sayesinde yaptı. Şu an her geçen gün oyuncu kaybediyor. Sıfırdan yeni oyuncu çekme ihtimali sıfır.
Nowa yine görece free to play diyebiliriz. Bazı kusurları olsada oyun genel olarak güzel dizayn edilmiş yeni oyuncular için potansiyeli yüksek. Fakat eminim oyun geliştirme ve planlama aşamasında kimse 300-400 cihaz(?) ile slotların 3 5 kişi tarafından kapatılacağını tahmin etmemiştir. Ben gb almadan sadece premium alarak item dizmek , o heyecanı yaşamak istiyorum ama slot yok bunu yapabilecek. Bir iki ay daha denerim, düzelmesse bırakırım. Oyuncu kalmayınca artık itemleri kendi aralarında al ver yaparlar. Oyunda tarihin tozlu sayfalarına gömülür.
Bunları yapıcı geri bildirim olarak yazıyorum, zira oyunun düzelebileceğini düşünüyorum. Yönetim olarak bu konuda ayrı bir başlık açıp oyuncalara oyunun nasıl düzelebileceğine fikirlerini alabilirsiniz. Tabi sadece ip sınırı gelsin ağbi demekle değil. Daha detaylı bir plan olarak insanlar düşüncelerini paylaşır, ilginizi çeken, aklınıza yatan, uygulanabilir bulduğunuz fikirlerin sahiplerinede ufak hediyelere verebilirsiniz (elmas, pre vs). Bu sayede oyuncular oyunu daha fazla sahiplenir ve oyun doğrudan kullanıcılardan aldığınız geri bildirimler doğrultusunda daha hızlı gelişir.
Benim aklıma gelen ne kadar yapılabilir tabi bilmiyorumda. Aynı ipden bağlanan cihazlar için drop ratelerin ve explerin düşürülmesi. Mesela aynı ipde 100 cihaz var. Normalde 100k exp alacağın mobtan sadece 1k exp alıcaksın coinde aynı şekilde olucak drop rateler vs de aynı şekilde düşürülebilir. 5 cihaz varsa normalde alcağı expin coinin yüzde yirmisini alıcak. İtem drop ratelerde aynı oranda düşecek.
Backend tarafında aynı ipden online kac hesap var sorgusu yapılır her dakika. Sonrasınde o hesapların drop rate, exp ve coini bir çarpan ile düşürülür. Her dakika bu güncellenebilir. Tabi aynı networku paylaşıp oynayan insanlarıda düşünmek gerekir derseniz aynı ip den 2-3 hesaptan fazlası online olduğunda yapılabilir bir diğer seçenek olarak.

Bence fena fikir değil bir düşünün derim. Bir beklentim olduğu için yazmadım bu arada. Oyunu sevdim umarım düzelir bizde keyif alarak oynarız diye yazdım.

Syrax

Staff member
Ko'ya 2004'te başladım. O zamanlar lisedeydik haliyle premium filan hak getire ama kendi kendimize itemdir leveldır kasabiliyorduk para harcamadan. Sonra oyun full paytowine döndü, kendi ekonomisini oluşturdu. Tabi bütün buları çok uzun sürede biriktirdiği oyuncu havuzu sayesinde yaptı. Şu an her geçen gün oyuncu kaybediyor. Sıfırdan yeni oyuncu çekme ihtimali sıfır.
Nowa yine görece free to play diyebiliriz. Bazı kusurları olsada oyun genel olarak güzel dizayn edilmiş yeni oyuncular için potansiyeli yüksek. Fakat eminim oyun geliştirme ve planlama aşamasında kimse 300-400 cihaz(?) ile slotların 3 5 kişi tarafından kapatılacağını tahmin etmemiştir. Ben gb almadan sadece premium alarak item dizmek , o heyecanı yaşamak istiyorum ama slot yok bunu yapabilecek. Bir iki ay daha denerim, düzelmesse bırakırım. Oyuncu kalmayınca artık itemleri kendi aralarında al ver yaparlar. Oyunda tarihin tozlu sayfalarına gömülür.
Bunları yapıcı geri bildirim olarak yazıyorum, zira oyunun düzelebileceğini düşünüyorum. Yönetim olarak bu konuda ayrı bir başlık açıp oyuncalara oyunun nasıl düzelebileceğine fikirlerini alabilirsiniz. Tabi sadece ip sınırı gelsin ağbi demekle değil. Daha detaylı bir plan olarak insanlar düşüncelerini paylaşır, ilginizi çeken, aklınıza yatan, uygulanabilir bulduğunuz fikirlerin sahiplerinede ufak hediyelere verebilirsiniz (elmas, pre vs). Bu sayede oyuncular oyunu daha fazla sahiplenir ve oyun doğrudan kullanıcılardan aldığınız geri bildirimler doğrultusunda daha hızlı gelişir.
Benim aklıma gelen ne kadar yapılabilir tabi bilmiyorumda. Aynı ipden bağlanan cihazlar için drop ratelerin ve explerin düşürülmesi. Mesela aynı ipde 100 cihaz var. Normalde 100k exp alacağın mobtan sadece 1k exp alıcaksın coinde aynı şekilde olucak drop rateler vs de aynı şekilde düşürülebilir. 5 cihaz varsa normalde alcağı expin coinin yüzde yirmisini alıcak. İtem drop ratelerde aynı oranda düşecek.
Backend tarafında aynı ipden online kac hesap var sorgusu yapılır her dakika. Sonrasınde o hesapların drop rate, exp ve coini bir çarpan ile düşürülür. Her dakika bu güncellenebilir. Tabi aynı networku paylaşıp oynayan insanlarıda düşünmek gerekir derseniz aynı ip den 2-3 hesaptan fazlası online olduğunda yapılabilir bir diğer seçenek olarak.

Bence fena fikir değil bir düşünün derim. Bir beklentim olduğu için yazmadım bu arada. Oyunu sevdim umarım düzelir bizde keyif alarak oynarız diye yazdım.
Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İstek ve görüşlerinizi dikkate aldığımızı belirtmek isteriz. N.O.W.A Online World, arka planda hızla gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Siz değerli oyuncularımızın ilettiği geri bildirimleri özenle not alıyor ve değerlendirme sürecinden geçiriyoruz.

İyi forumlar dileriz.

Fenix Sunucusuna da bekleriz sizleri Sanal kullanan hiç yok server da slotlar bomboş oyunu AppStore veya GooglePlay üzerinden indirebilirsiniz IZBANDUT ONLİNE WORLD oyunun ismi. Çünkü her sorunu not alan bu YÖNETİM icraat nedir bilmeden oyunu yönetiyor. Tek bir adama koca serverı kaptırmışlar oyun bizim diye geçiniyorlar. Sorsan oyunu kendileri yaptı. IZBANDUT ONLİNE WORLD indirip güzel yorumlar yapmayıda unutmayın... İyi OYUNLAR DİLERİZ....

Fenix Sunucusuna da bekleriz sizleri Sanal kullanan hiç yok server da slotlar bomboş oyunu AppStore veya GooglePlay üzerinden indirebilirsiniz IZBANDUT ONLİNE WORLD oyunun ismi. Çünkü her sorunu not alan bu YÖNETİM icraat nedir bilmeden oyunu yönetiyor. Tek bir adama koca serverı kaptırmışlar oyun bizim diye geçiniyorlar. Sorsan oyunu kendileri yaptı. IZBANDUT ONLİNE WORLD indirip güzel yorumlar yapmayıda unutmayın... İyi OYUNLAR DİLERİZ....
O kadar haklısın ki çünkü legal oyuncuları kesinlikle düşünmüyorlar bütün olayları ceplerine giren para.
Bu kadar hesabı bir anda banlarlarsa ceplerine giren para bir anda yarıya düşecek o kadar farkındalar ki o yüzden YÖNETİM hiç bir şey yapmıyor.
2 3 ay sonra baktıalr normal oyuncu bitiyor bir anda hepsini banlarlar biter gider ama gerçek userları da kaybederler farkında değiller.
Bunlar oyunun devamlı olmayağınında farkındalar.Baktılar user gidiyor hooop yeni server diyerek gene milleti kandıracaklar oyun gene aynı şekil devam edecek uskonun yönetim şekli işte.

Ben sanal kullanmayıda geçtim 2 3 tane sanal kullansalar gene okey de adam 300 tane hesabı var bütün slotlar belli kişilerde.Farm yapmak için slota para veriyorsun satın alıyorsun yook almadın mı sokuyor 5 tane çarı geçiyor slota sen sağ ben selamet alıyor slotu.Sizin gibi yönetim olduğu sürece devamm....

IZBANDUT diye bir adam 500 tane mi hesabı var ne bilemiyorum hangi slota gitsem IZBANDUT adında clan şimdi kanallar da düşürüldü. Beyefendinin yediği yetmedi benim tek bir tane farm yaptığım slota çöktü. ben 2 charla farm atıyorum adam 5 char getiriyor. Arkadaşlarımdan yardım istiyorum adam 5 char daha getiriyor. YÖNETİM de yönettiğini sanıyor gariplerim ne yapsınlar para geliyor ya oyun bizim diye geçiniyorlar

Birde utanmadan beniim yapmış olduğum yorumu siliyorlar ne oldu lan zorunuzamı gitti söylediklerim.
Adamlar bütün slotları tutmuş sanalla farm yaptırmıyorlar gelmiş benim yorumumu silersiniz siz zaten ancak.
Benimde ilk açtığım forumu sildiler komple sonra bende yeniden açtım HATA ve ÇÖZÜMler kısmında bak istersen IZBANDUT adında bir clan oyuna çökmüş diye. Yöneticiyim diye geçinen kişinin benim açtığım konuya değil de başka bir şeye cevap verdiğini görünce şaşırma ama sakın :D

Hacı senin getirdiğin hesap farketmiyor ki adam için sen kaç getirirsen 5 fazlasını getiriyor o slotu bir şekilde alıyor.Aura da zar zor bi tane slot buldum adam 2 hesap soktu yetmedı alamadı 3 hesap daha getirdi aldı.Bununla nasıl yarışacaksın nasıl duracaksın.Bunlarda etkinlik yaptığını zannetsin dursun oyyun yönetiyorlar guya.

Hacı senin getirdiğin hesap farketmiyor ki adam için sen kaç getirirsen 5 fazlasını getiriyor o slotu bir şekilde alıyor.Aura da zar zor bi tane slot buldum adam 2 hesap soktu yetmedı alamadı 3 hesap daha getirdi aldı.Bununla nasıl yarışacaksın nasıl duracaksın.Bunlarda etkinlik yaptığını zannetsin dursun oyyun yönetiyorlar guya.
Ben sadece merak ediyorum bir adamın elinde 500 tane nasıl telefon olabiliyor ? Telefon olduğunu bize inandırmasın kimse. Bizde illegal yollara mı başvuralım ?

Normal userlar olarak tamamen bırakmamız lazım bu serveri bu adamlarda gb satacak kimseyi bulamayınca bırakacaklar zaten.Ondan sonra da sw kapanır gider işte çok .. yani.Ki onlarda bunu söylüyor zaten ben aldığım paraya bakarım siz çok .. siniz istediğinz kadar yazın diyor yönetim.Not alıyorlarmış alsınlar nereye kadar alırlarsa.