Aura Sanal kullanımı

RUTHLESS

Staff member
Adam dün yayın açtı zagorh felan kapattım diyor 32 adet telefonum var nasıl oluyor bu 🤣🤣
Kullanıcı legal yöntemler ile giriş yaptığı taktirde, herhangi bir müdahalede bulunamayız.

Adil bir oyun düzeni için oluşturmuş olduğumuz ceza sistemimizin dışına çıktığımız koşulda, kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem, kullanıcıya hak doğuracaktır. Kullanıcı, legal bir şekilde 4 cihazı ile giriş sağlamış ve bu şekilde oyununu icra etmek isteyebilir. İlgili kullanıcı, sunucuya 3. Parti yazılım kullanımıyla paket gönderimi sağlayarak bu işlemi uygulamıyor veya oyuna giriş sağlamak için, client dosyalarında değişiklikte bulunmuyor. Bu sebeple legal bir şekilde giriş sağlayan oyunculara herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. İlgili kullanıcıyı bu sebeple yasaklamamız, haksız bir durum ortaya koyacaktır.

Bu konuda oyuncularımızın geri dönüşleri doğrultusunda, verisel istatistikler baz alınarak, uygun görüldüğü taktirde düzeltmeler sağlanabilir.

Solo oyuncularımız hakkında ufak bir dipnot;

İlgili konu hakkında elbette solo oyuncularımızı baz alacak şekilde; Ürün geliştirmesi, etkinlik yelpazesinin genişletilmesi, her kullanıcımızın "solo" bir şekilde giriş yapabildiği haritalar vs. gibi yenilikler, değerli oyuncu topluluğumuzun istek veya şikayetleri doğrultusunda ileriki süreçlerde uygun görüldüğü taktirde getirilebilir.

İyi forumlar dileriz.

Tüm ticketlarınız incelenmektedir.

Legal giriş mevcutsa, herhangi bir müdahalede bulunamayız.

İyi forumlar dileriz.
O zaman herkesi mutlu edecek bir önerim var. Madem rekabetciyiz.
Base 0 war points olsun .
diğer camplar n , 1.5n, 2n war points diye artarak gitsin.
Farm atmak isteyenler aynı zaman da war points kasmak için etkinlik ve pk haritalarında war points kassın.
Multici hileci base de birbirini yerken emek ve para verenler camp 1 camp 2 camp 3 de keyfine baksın.
Etkinliklerde afk kalan kesinlikle affedilmesin. War points i kendi hesaplarını sürekli keserek kasmaya çalışanlarda dahil.

RUTHLESS

Staff member
Farm atmak isteyenler aynı zaman da war points kasmak için etkinlik ve pk haritalarında war points kassın.
Multici hileci base de birbirini yerken emek ve para verenler camp 1 camp 2 camp 3 de keyfine baksın.
Etkinliklerde afk kalan kesinlikle affedilmesin. War points i kendi hesaplarını sürekli keserek kasmaya çalışanlarda dahil.
Merhaba,

İleriki süreçlerde camplar için gereken war point miktarının arttırılması planlanmaktadır.

İyi forumlar dileriz.

o farm atan multicilerin senden benden daha fazla warpointi var. o kadar artış olursa o adamlar rahat rahat farmını atar yeni başlayan adamda basede 15 gün premiumunu boşa yakar.

Oto otak ücretkerinin 3-4 hatta 5-6 da olur katına çıkarılmasını talep ediyorum. 5 hesapla slot dönenlerin kar edemiyecekleri kadar artırabilir. Aksi takdirde item alan full pus oynayanın bir önemi yok. 15.000 tl lik hesabım var ve çöp üm. 5 hesapla 4 hesapla uğraşmak durumunda kalıyorum

Merhaba,

İleriki süreçlerde camplar için gereken war point miktarının arttırılması planlanmaktadır.

İyi forumlar dileriz.
size diyecek çooook sözüm var ama konu açmayı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misin ? 3 yıllık analist 4 yıllık angular yazılımcısıyım ve devlet kurumlarına hizmet veren firmalarda çalışıyorum. Oyun yönetiminiz müşteri yaklaşımınız kötü.
Emülatör ü engelleyemiyorsunuz, şikayet edin ceza verelim. Ürün sahibi ürünün açıklanırını gidermekle ve adil bir ortam sağlamakla zorunludur. Bunu kullanıcıdan bekleyemez. Kurumsal hayatta bunu diyecek firmaya hava bile vermezler.
Ya kurallarınızı değiştirin yada kurallarınızın delinmesini engelleyin.
Adil rekabetçi ortamdan bahsediyorsunuz. Rakabet oyunda itemle olur hesap sayısı ile değil.
Oto atak neredeyse bedava olacak. Adamlar görev itemleri ile 5 5 5 hesap bırakıyor. Bizlerin emek veya para verip aldığı itemler bu şartlarda bir işe yaramıyor. Slotlar 1 veya 2 hesabın oto atak masrafını çıkarabilmeli. Bunun yolu drop u kısmak değil oto atak maliyetlerinin artmasından geçiyor.
Aksi halde ilk haftasında 72 lvl hesap satın almış. 12-13 bin elmas almış. 12.000 tl lik item almış birisi olarak oyunda süremin uzun olacağını düşünmüyorum.
Benim oyuna para harcamak gibi bir sorunum yok. Para verip de oyunu oynayamıyacaksam 3 kuruş ederi olmayan hesapları izleyeceksem kusura bakmayın.
Enayilik de bi yere kadar.

her gördüğünüz slotu emülatör multi diye değerledirmeyiniz. çoklu cihaz ile yüzlerce farm atan kişilerde var. boş slot bulamadığımız zaman hemen dolu olan slotlara multi emülatör diye yapıştırıyoruz. bunun ayrımını yapmak tabiki yönetimin işi. tüm sunucuların 1-2-3-4 tüm camp slotlarını gezmek en fazla 2 saat sürsün gidip orada farm atan kişilerin giriş yaptığı yöntemi sunucu üzerinden rahatlıkla görebilir. bunlar yolunda devam ediyor adam 100 hesap multi soksa 100 tane premium alıyor oto atak alıyor pot alıyor bunlarada para yağıyor. bu kadar kısa sürede oyuna bu kadar item girmesi olmaması gereken bir durum sitelerde gb fiyatlarını yalan yere yüksek tutuyor bu kadar günlük gb kasılan bir oyunda gb fiyatının bu olması imkansız. bu kafayla çok bu kalabalık çok uzun gitmez.

üstünde 1tane itemi olmayan hesabın nasıl war point i var. adam 5 tane görev itemli hesapla slot dönüyor.
sen üstünde item olmayan farmdaki charlarını gördüğün için onu değerlendirerek analiz yapıyorsun. adamlar kastığını ne yapıyor sizce? adamların full itemli asasları var itemsiz adamlarını partiye alıp townda oturtup günde gerekli miktarda wp zaten kasıyor. istenen wp artınca bu adamlar daha fazla kasacak daha fazla char açacak oto atak veya pus fiyatları artınca düzelecek mi? yoo adam 100 char sokuyorsa 200 char sokacak daha fazla kasması gerektiği için daha fazla slota çökecek olan yine onlara olmayacak. legal yoldan isterse 1000 cihaz kullansın hakkıdır sesi çıkan kıskandığı kendi yapamadığı için ses çıkartır ama illegal yoldan giriş yapanların yönetim tarafından tespit edilip temizlenmesinden başka düzelme şansı yok bu gidişatın.

Ya ben ticket atiyorum ilgilenicez diyolar adam hala farm atiyor slotta .Kusura bakmayın da bi evde 50 tane priz yok adamlar her slota char koymus siz inaniyor musunuz gercekten emulator yada sanal olmadığına? Adam 50 tane telefonu sarj edecek evde öyle mi gercekten buna aklınız alıyorsa birsey demiyorum cok zevkle oynuyordum oyunu bi soğudum anlatamam zaten user da düşüş olmus bariz belli.İp sınırı getireceksiniz ama iş işten geçmiş olacak bu da bilginize selametle

Rekabette itemin bir önemi yok. Hesabı çok olan slotu alıyor. Ortalama 1 slot 1-1.5m nakit bırakıyor. Az miktarda çöp ve ms getirisi var. Oto atak 1-1.5m ye denk gelirse 5 slot koyamazlar. Oto atak bedava gibi birşey. Ondan bu kadar çok hesap var.