Bir öneriylen daha geliyim IP sınırlması olan bir server daha açın. Aura 6. Bireysel oyuncuların girebildiği bir sunucu olsun. Bizleri de koruyun
bu işin önüne artık ticket ile geçemezsiniz tüm slotlar kontrol edilmeli bir kaç kişi banlanmalı artık. adamlar youtube ve tiktotka canlı yayın açıp emülatör kurulumu öğretiyor multi nasıl yapılır öğretiyor makro ile item basmayı göstermeye başladı. cezalandırma olmazsa bu işin sonu gelmez.Tüm ticketlarınız incelenmektedir.
Legal giriş mevcutsa, herhangi bir müdahalede bulunamayız.
İyi forumlar dileriz.
emülatör kullananları tespit edip banlarız gibi bir çözüm yolu zaten saçmalık yapmaları gereken emülatör ile girişi engellemek. adamlar pvp serverlarda bile hile ile girişi engelleyebiliyor.@RUTHLESS
burada emülatör tesbitine dair çözümler var. Yazılımcılarınız uygulama açılırken veya login olurken kurallar koyarsa emülatör kullanımı engellenmiş olur.![]()
How do I check if the Android app is running on an emulator or real device?
Answer: EMULATOR is used for testing the app but real device is also used for testing the in android studio and eclipse whatever you are using so if the mobile or other android device running the app then it should be real but if it is desktop it should surely be emulator…………………………………www.quora.com
Şuan engelli değilse yasak ise belli ki emülatör tesbiti yapamıyorsunuz ? Yapabilseniz engelli olurdu yasak değil.
report için ticket nasıl atılıyor adam açık açık bende multi var sana bu slotu salmam diye yazıp 8 char getirdiSelamlar,
Gerekli çalışmalar kısıtlamalar yapılıyor, merak etmeyin. Bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
Selamlar,report için ticket nasıl atılıyor adam açık açık bende multi var sana bu slotu salmam diye yazıp 8 char getirdi![]()
Merhaba,Camp lar war points e göre olmalı. aylık sıralamya göre olmalı. günlük 5k - 10k -20k gibi artışlar yaparak gitmeliler.
Ve bunlar kesinlikle server3 ve 4 de olmamalı. Amaç bireysel oyuncuyu koru. Multiclerde 3-4 de biribirini yesin.
Server 3-4 akşamları 200 sıra sayıyor 1 saatte giriliyor.
İşin özeti farm hesapları ile pk hesaplarının camp ları ayrı olmalı ve aylık war point ile ciddi artışları olan camplar olmalı.
Sen 8 charin var diye ip sınırına karşı çıkacaksın neredeyse...Herkes gibi oyunda bende farm yapıyorum 8 adet tabletim var pk içinde bir hesabım var millet legal yollar ile farm yapanlara giydiriyor bence yanlış lwl kasmayıp sadece ayda bir pazar sc alıp pazar yapan adam da bence farmcı önemli olan konu multi kullananların %100 önüne geçmek çoğu problem bununla çözülecektir sonra ıp sınırlamasını konuşuruz.
Ben Ip sınırlamasına ''neredeyse'' karşı çıkmıyorum ki zaten 8 cihaz 2 veya 4 böler oyunu oynamak istedikten sonra her türlü oynarsın ben sadece öncelik olarak multicilerin kesinlikle bitirilmesi çözüm olmaz ise Ip sınırlamasını konuşuruz diyorum. Kaldı ki yönetim şuan hiç birini yapmıyor ve her ıp sınırlaması dendiğinde standart bir açıklamayı yapıştırıp gönderiyor demek ki bu işi yapmayacaklar en azından multiciler için bir yöntem geliştirilebilir BELKİ.Sen 8 charin var diye ip sınırına karşı çıkacaksın neredeyse...
Aziz Türk milleti yine kendi 3 kuruş çıkarı için 100 cihazla adamı destekliyor.
Kardeşim ip sınırını 1 e düşürmesinler 3 yapsınlar 5 yapsınlar, bu adamların önüne geçilmezse sen 8 cihazla farm yapabileceğini mi sanıyorsun
Gerçi onların beğenmediği istemediği bir slotta yapabilirsin bunu da sen ister mısın bilemiyorum
adamlar slot kapatan herkesin oyunu bırakmasını isteyecek neredeyse hiç uğraşma bişey anlatamazsın bunlar eslarda evil boroda tek charla solo afk farm atıp sitelere para satamadığı için bu kadar ip sınırı derdine düştü tek cihazım var ve tek derdim var emülatör ile girip tek cihazdan istediği kadar multi char sokan kişilerin bunu yapmalarının engellenmesi. bu olursa bütün herşey düzelecek ama bunlar takmış ip sınırı gelsin cihazı olanda giremesin derdine düşmüş.Ben Ip sınırlamasına ''neredeyse'' karşı çıkmıyorum ki zaten 8 cihaz 2 veya 4 böler oyunu oynamak istedikten sonra her türlü oynarsın ben sadece öncelik olarak multicilerin kesinlikle bitirilmesi çözüm olmaz ise Ip sınırlamasını konuşuruz diyorum. Kaldı ki yönetim şuan hiç birini yapmıyor ve her ıp sınırlaması dendiğinde standart bir açıklamayı yapıştırıp gönderiyor demek ki bu işi yapmayacaklar en azından multiciler için bir yöntem geliştirilebilir BELKİ.
::BloodyRainFamily:: clanı adam itiraf ediyor tüm serveri kapatacam diyor 300 400 çarım var diyor ve adam telefonla girmediğini açık açık söylüyor ticket atın demekle olmaz bu iş , sırf bu adamın bütün karakterleri banlansa server yarı yarıya rahatlar hiç bir slot yok ki bu adam çar koymamış olsun üstüne üstlük her slota ekstradan 1 tane çar koyuyor boşta ks geldiğinde atak yapsın diye, adamın temiz olmadığı net ortada daha neyi bekliyorsunuz?Merhaba,
Öneriniz için teşekkür ederiz.
Notumuzu aldık. Konu hakkında güncelleme uygun görüldüğü taktirde, sağlanabilir.
İyi forumlar dileriz.
ben bunun gibi aurada 5 6 clan ismi sayarım adam türkiyenin illerini nick yapmış coin isimlerini nick yapmış ks ye gelince açık açık itiraf edip char getiriyorlar oyun sunucusuna yoldan geçen birine bağlantı versinler sadece 1 gün slotları gezsin ertesi gün emülatör multi bişey bulamazsın. banlanan birine şahit olmadım henüz. adam 3char atak yaptırıp slotta 5 char yatırıyor kim cihazını boşa yatırır gider tekli bir slota koyar az mantıklı olsalar.::BloodyRainFamily:: clanı adam itiraf ediyor tüm serveri kapatacam diyor 300 400 çarım var diyor ve adam telefonla girmediğini açık açık söylüyor ticket atın demekle olmaz bu iş , sırf bu adamın bütün karakterleri banlansa server yarı yarıya rahatlar hiç bir slot yok ki bu adam çar koymamış olsun üstüne üstlük her slota ekstradan 1 tane çar koyuyor boşta ks geldiğinde atak yapsın diye, adamın temiz olmadığı net ortada daha neyi bekliyorsunuz?