Aura Sanal kullanımı

Ben sadece merak ediyorum bir adamın elinde 500 tane nasıl telefon olabiliyor ? Telefon olduğunu bize inandırmasın kimse. Bizde illegal yollara mı başvuralım ?
Ya imkanı yok proğramın isimini bile vermişler forumda sanki YÖNETİM bilmiyor mu.Oyunun pointerlarını gizlemek için çok uğraşmışlar bir sürü şey yapmışlar hile engellemek için.YÖNETİM her şeyin farkında ama umursamıyorlar ceplerine giren paraya bakıyorlar sadece.

Bu oyunun 1 sene bile geçmeden esamesi okunmaz :D 83'üde getirdiler yeni server iteleyip iteleyip milleti silkelemenin peşine düşerler :D Bizde oyuna sahip çıkalım diyoruz seviyoruz diyoruz ama söylediklerimizi veya yazdıklarımız dikkate alan bir tane Allahın kulu yok
1 sene de kalmaz.2 server daha açarlar baktılar user gene gelmiyor kapatır giderler.Ondan sonra oyunun ismini değişltirip yeniden açarlar .. online beta sürümü diye başlarlar gene.

Ya imkanı yok proğramın isimini bile vermişler forumda sanki YÖNETİM bilmiyor mu.Oyunun pointerlarını gizlemek için çok uğraşmışlar bir sürü şey yapmışlar hile engellemek için.YÖNETİM her şeyin farkında ama umursamıyorlar ceplerine giren paraya bakıyorlar sadece.
Aynen öyle bu söylediklerinin hepsine harfiyen katılıyorum

1 sene de kalmaz.2 server daha açarlar baktılar user gene gelmiyor kapatır giderler.Ondan sonra oyunun ismini değişltirip yeniden açarlar .. online beta sürümü diye başlarlar gene.
Yok user gelmezse kapatmazlar. Bir tane keriz bulurlar ona oyunu satarlar. Oda ismini değiştirir. Yeniden sunarlar oyunu. Belki IZBANDUT'a satarlar :D :D :D Oyunun adıda IZBANDUT ONLİNE olur :D

Biz istediğimiz kadar konuşalım , senin de dediğin gibi 3 4 tane klan bütün oyunu yönetiyor bunlarda ooyunu açma kapatma gücü ellerinde olunca oyunu kendilleri yönetiyor sanıyor işte.
Acaba bu adamlardan yönetim ne kadar para alıyor güzel bir para alıyorki bir şey yapmıyorlar.

Biz istediğimiz kadar konuşalım , senin de dediğin gibi 3 4 tane klan bütün oyunu yönetiyor bunlarda ooyunu açma kapatma gücü ellerinde olunca oyunu kendilleri yönetiyor sanıyor işte.
Acaba bu adamlardan yönetim ne kadar para alıyor güzel bir para alıyorki bir şey yapmıyorlar.
Bence de ayda bir on - off yapıyorlar biz oyun yaptık alın biz yönetiyoruz diye geçiniyorlar

Bizle niye uğrassın hacı adam kendi oyununu kötü gösterir mi gelecek adam bakıyor foruma tabiki kaldıracaklar neyse biz ss leri alalımda dursun kenarda lazım olur.
Az kaldı 1 hafta daha deneyeceğim baktım olmuyor BÖYLE OYUNUN Açık Merk Korkusuz diyeceğim :D Benim gibi düşünen niceleri olduğunuda biliyorum. Pazar bile işlemiyor artık bir malzeme koyuyorsun satılmıyor. Neden çünkü oyuncu kalmadı. Cz birleştirdiler eskiden girdiğimde kasardı telefon oyundan atardı. Şimdi o bile belli ediyor oyuncu kalmadığını.

Az kaldı 1 hafta daha deneyeceğim baktım olmuyor BÖYLE OYUNUN Açık Merk Korkusuz diyeceğim :D Benim gibi düşünen niceleri olduğunuda biliyorum. Pazar bile işlemiyor artık bir malzeme koyuyorsun satılmıyor. Neden çünkü oyuncu kalmadı. Cz birleştirdiler eskiden girdiğimde kasardı telefon oyundan atardı. Şimdi o bile belli ediyor oyuncu kalmadığını.
Hacı kim oynar ya ben premium aldığım için oynuyorum bitsin girmeyeceğim zaten elimdeki cashleri gb ye çevirip alabildiğimi alıp çıkıp gideceğim zaten bu kadar umursamız saçama sapan yönetimin olduğu yer de oyunmu oynanır gider usko oynarım en azından bile bile şey yapılırız daha iyi.

Hacı kim oynar ya ben premium aldığım için oynuyorum bitsin girmeyeceğim zaten elimdeki cashleri gb ye çevirip alabildiğimi alıp çıkıp gideceğim zaten bu kadar umursamız saçama sapan yönetimin olduğu yer de oyunmu oynanır gider usko oynarım en azından bile bile şey yapılırız daha iyi.
Aynen katılıyorum sana. Benimde 1 haftası kaldı full pus çekiyordum birde salak gibi her seferinde. bitsin bende elveda diyeceğim

İllegal macro kullanan TRYHARD clanı BROKEN ve çetesinin videosunu bırakıyorum bu arkadaşlar aylardır başka bir kişinin kasmaması için 4 slot kapatıp oyunu resmen suistimal ediyorlar, şikayet etmemize rağmen defalarca dalga geçip istediğin kadar şikayet et gibi tepkiler veriyorlar. Maalesef yeni post açamadım açabilen varsa linki paylaşsın aylardır bu adamlar ban yemeden takılıyorlar umarım bir sonuç alabiliriz buradan