Aura Sanal kullanımı

::BloodyRainFamily:: clanı adam itiraf ediyor tüm serveri kapatacam diyor 300 400 çarım var diyor ve adam telefonla girmediğini açık açık söylüyor ticket atın demekle olmaz bu iş , sırf bu adamın bütün karakterleri banlansa server yarı yarıya rahatlar hiç bir slot yok ki bu adam çar koymamış olsun üstüne üstlük her slota ekstradan 1 tane çar koyuyor boşta ks geldiğinde atak yapsın diye, adamın temiz olmadığı net ortada daha neyi bekliyorsunuz?
ben bunun gibi aurada 5 6 clan ismi sayarım adam türkiyenin illerini nick yapmış coin isimlerini nick yapmış ks ye gelince açık açık itiraf edip char getiriyorlar oyun sunucusuna yoldan geçen birine bağlantı versinler sadece 1 gün slotları gezsin ertesi gün emülatör multi bişey bulamazsın. banlanan birine şahit olmadım henüz. adam 3char atak yaptırıp slotta 5 char yatırıyor kim cihazını boşa yatırır gider tekli bir slota koyar az mantıklı olsalar.

Tek hesabım var. Tek hesapla oynuyorum. Adamı bugün gördüm maşallah nickini 1 ile 999 arasında donatmış orc forestte direk oyun içi şikayette bulundum ama bir şey olacağını zannetmiyorum. Zaten her zamanki gibi aura 3 e girmek için sıra bekliyoruz. Gerçi yarın son gün inşallah oyunu bıraktırmaya sebep olan insanlar sizin böyle para kazanmanıza devam ettirirde sizde mutlu olursunuz. Yarın pazarda tüm itemlerimi satarım ordan gelen parayıda satarım ondan sonra size adddaaaaaa.....

Tek hesabım var. Tek hesapla oynuyorum. Adamı bugün gördüm maşallah nickini 1 ile 999 arasında donatmış orc forestte direk oyun içi şikayette bulundum ama bir şey olacağını zannetmiyorum. Zaten her zamanki gibi aura 3 e girmek için sıra bekliyoruz. Gerçi yarın son gün inşallah oyunu bıraktırmaya sebep olan insanlar sizin böyle para kazanmanıza devam ettirirde sizde mutlu olursunuz. Yarın pazarda tüm itemlerimi satarım ordan gelen parayıda satarım ondan sonra size adddaaaaaa.....
Diyecek birşey yok,açgözlülükte uskoyu geçtiler bunlar. En ufak bir aksiyon almıyorlar 400 tane çarlı adamın serveri domine etmesini izliyorlar ,aslında demek istediğim alan memnun veren memnun.

Geçen bir adam ile konuştum, 5 PT hesabı var ve sürekli hesap açıyor, adam ekran görüntüsünü attı Wahtsapp konuşmaları var ve 3. party yazılım kullanıyor her şey o kadar açık ve net ki adam hiç bir şeyi de gizlemiyor çok rahat, yönetime ticket attım numaramı verdim iletmek için standart bir cevap gönderdiler adamlar halen aynı yerde ,otomatik ban varmış da ,arkadaşlar manuel olarak slotları geziyormuş da hepsi hikaye arkadaşlar. Yönetim gerçekten para kazanma hırsı ile legal olan insanların emeğini gasp ediyor ben bu hesaptan bunu çıkardım.

Selamlar,

Gerekli çalışmalar kısıtlamalar yapılıyor, merak etmeyin. Bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
Mesela kısıtlama çalışmalar ne zaman olacak bir bilgilendirme bir zaman söyleyemiyor musunuz, 1 ayda oyunu oynanamaz hale getirdiniz onca reklam yaptınız uğraştınız ne için serverleri multici doldurmak için mi , veya bize açık açık söyleyin bizim de para kazanma yöntemimiz bu deyin.

Yine herkes gibi yazıyoruz söylüyoruz ne bir cevap veren var ne umursayan var ümitler tükeniyor oyun adına artık.Multicilerle beraber para sayan bir yönetim var allah herkesin sonunu hayırlı eylesin.
hem multi hem oyuna giriş sırası insanı soğutuyor
sw3 farm yapıyorsun 1 saat çıkıp pk atıcam ama geri girmek için tekrar 1.5 saat bekleyeceğim için takılı kalıyorum oyunda resmen hiç bir şey yapamadan
aşırı saçma

Kullanıcı legal yöntemler ile giriş yaptığı taktirde, herhangi bir müdahalede bulunamayız.

Adil bir oyun düzeni için oluşturmuş olduğumuz ceza sistemimizin dışına çıktığımız koşulda, kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem, kullanıcıya hak doğuracaktır. Kullanıcı, legal bir şekilde 4 cihazı ile giriş sağlamış ve bu şekilde oyununu icra etmek isteyebilir. İlgili kullanıcı, sunucuya 3. Parti yazılım kullanımıyla paket gönderimi sağlayarak bu işlemi uygulamıyor veya oyuna giriş sağlamak için, client dosyalarında değişiklikte bulunmuyor. Bu sebeple legal bir şekilde giriş sağlayan oyunculara herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. İlgili kullanıcıyı bu sebeple yasaklamamız, haksız bir durum ortaya koyacaktır.

Bu konuda oyuncularımızın geri dönüşleri doğrultusunda, verisel istatistikler baz alınarak, uygun görüldüğü taktirde düzeltmeler sağlanabilir.

Solo oyuncularımız hakkında ufak bir dipnot;

İlgili konu hakkında elbette solo oyuncularımızı baz alacak şekilde; Ürün geliştirmesi, etkinlik yelpazesinin genişletilmesi, her kullanıcımızın "solo" bir şekilde giriş yapabildiği haritalar vs. gibi yenilikler, değerli oyuncu topluluğumuzun istek veya şikayetleri doğrultusunda ileriki süreçlerde uygun görüldüğü taktirde getirilebilir.

İyi forumlar dileriz.
Hocam burada adil bir oyun düzeninden bahsediyorsun, ceza sistemi diyorsun ,kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem kullanıcıya hak doğuracaktır diyorsun. Şimdi ben para ve emek vererek legal olarak oynadığım oyunu oynayamaz hale geldiğimde , ve yönetimin bu işe müdahalede bulunmaması veya problemi çözememesi , emülatörü ve 3. parti yazılımları engelleyememesi ben ve benim gibileri mağdur duruma düşürdüğünden bize de kurmuş olduğunuz bu şirkete karşı yasal yöntemlerle dava açabilirizi ortaya çıkarıyor diye düşünüyorum. Günümüz şartlarında yerimizden kalkmadan şikeyette bulunmak ve insanların haklarını araması artık çok basit. Kısacası bu problemi ne zaman bitireceğinizi millete duyurun ,reklam yaparken nasıl video çekiyorsanız bu problemleri nasıl çözdüğünüzle de alakalı videlar çekin bilgilendirin insanları.

Hocam burada adil bir oyun düzeninden bahsediyorsun, ceza sistemi diyorsun ,kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem kullanıcıya hak doğuracaktır diyorsun. Şimdi ben para ve emek vererek legal olarak oynadığım oyunu oynayamaz hale geldiğimde , ve yönetimin bu işe müdahalede bulunmaması veya problemi çözememesi , emülatörü ve 3. parti yazılımları engelleyememesi ben ve benim gibileri mağdur duruma düşürdüğünden bize de kurmuş olduğunuz bu şirkete karşı yasal yöntemlerle dava açabilirizi ortaya çıkarıyor diye düşünüyorum. Günümüz şartlarında yerimizden kalkmadan şikeyette bulunmak ve insanların haklarını araması artık çok basit. Kısacası bu problemi ne zaman bitireceğinizi millete duyurun ,reklam yaparken nasıl video çekiyorsanız bu problemleri nasıl çözdüğünüzle de alakalı videlar çekin bilgilendirin insanları.
Zaten yasal olarak şuan dava edeceğin bazı hakların var. Mesela oyunda bir servere giriş için bekleme sıran 132 ve sen giriş sırasında senden kaynaklı olmayan oyun firmasından kaynaklanan hatadan dolayı bekleyip oyunda hata alıyorsan bu senin dava açman için bir haktır. Oyun kuralları oyun içerisinde uygulanmıyorsa bu dava açman için gerekli bir sebeptir. Oyun içinde bir oyuncunun sana küfür etmezsi ona dava açmak için bir haktır. Oyunda herhangi bir serverdayken senden kaynaklı olmayan sürekli dc olmakta hakkını savunmak için bir sebeptir. Bunun gibi bir çok hakka sahiptir oyuncular. Hukuki olarak hakkınızı bilin. Oyun yöneticileri bilmiyor ama yakında öğrenirler

Ben ares serverinde de oynadım unity zamanını da çok iyi biliyorum, orada da multici vardı emülatör kullanan vardı ama ban atılıyordu all chat kısmında gözüküyor millet görüyordu ne zaman NOWA GAMES TEKNOLOJİ A.Ş kurdular oyuna büyük güncelleme geldi ardından yeni serverler açıldı kıyamet o zaman koptu. Multiciler +5 quest alıyor bedavaya, ms den biraz takı yapıyor 3 - 5 m de +7 kıyafet basıp tüm slotlara oturuyor sonra oyun gir girebilirsen girsen oyna oynayabilirsen.

yöneticilere sesleniyoruz ama gördüğünüz gibi yanıt bile vermiyorlar. Sesli bir etkinlik yapın, size anlatalım. Neden böyle yapıyorsunuz, multi ve emülatöre neden izin veriyorsunuz. biz bilgisayar oyunundan kaçmak istedik, onun gibi oldu oyun. rica ediyorum bir etkinlik yapın ve söylediklerimizi dikkate alın.
eğer kazancınız düşerse geri getirirsiniz ama emin olun 3 kat artacak, bizi dinleyin artık.

yöneticilere sesleniyoruz ama gördüğünüz gibi yanıt bile vermiyorlar. Sesli bir etkinlik yapın, size anlatalım. Neden böyle yapıyorsunuz, multi ve emülatöre neden izin veriyorsunuz. biz bilgisayar oyunundan kaçmak istedik, onun gibi oldu oyun. rica ediyorum bir etkinlik yapın ve söylediklerimizi dikkate alın.
eğer kazancınız düşerse geri getirirsiniz ama emin olun 3 kat artacak, bizi dinleyin artık.
Vallahi şu başlığın altında son yazılanlara cevap bile vermediler ,en azından yanlış bir şey diyorsak gel uyar ,sende şikayetlerini isteklerini belir ocak ayındayız pus fiyatlarına zam istiyorum de evi arabayı değiştirecem de bişe dem ama küfür hariç :)