İP SINIRI

dostum boş yapmakta üstüne yok. slot bende bulurum her yerde farm atarım. önemli olan farmın giderleri karşılacakmı? boş yapıp duruyorsun başka bir icraatın yok. 18 saat golem frmı attım laibada gideri zor kaşıladı kaldıysa 2 3 m kalmıştır. ya sen oyun oynamayı bilmiyorsun yada hesap yapmayı :D
golem döndün 2-3m kaldı ? eminmisin dostum çünkü ben 2 char dönüyorum gayet güzel parasını getiriyor

dostum boş yapmakta üstüne yok. slot bende bulurum her yerde farm atarım. önemli olan farmın giderleri karşılacakmı? boş yapıp duruyorsun başka bir icraatın yok. 18 saat golem frmı attım laibada gideri zor kaşıladı kaldıysa 2 3 m kalmıştır. ya sen oyun oynamayı bilmiyorsun yada hesap yapmayı :D
18 saat golem farmı yaptın solo charla 2.3 m kaldı öyle mi? sen hangi oyunu oynuyon ? boş hikaye 18 saat farm atcan 3m kalcak bunu oynamayana inandıramazsın. farmdan memnun değilsen drop oranlarına tepki göstercen. en bok slot saatte 1m coins atıyor hexfy diye rezalet bi mob var git 18 saat oraya bırak yine para kasarsın.