merhaba 5 tane camp var bunlardan 1 tanesi 50k wp ile giriş yapılıyor bu sistem güzelMerhaba,
Konunun farkındayız, sunucularda iyileştirme sağlanacaktır.
İyi forumlar dileriz.
bu konu ile ilgil biri paylaşım yaparsa tartışılabilirmerhaba 5 tane camp var bunlardan 1 tanesi 50k wp ile giriş yapılıyor bu sistem güzel
peki bununla ilgili bir iyileştirme yapılması mümkün mü ?
kamp 4 +150k wp
kamp 3 +100k wp
kamp 2 +50k wp
gibi ?
yada hiç yoktan 2 tane kamp olarak arttırılabilir
Merhaba,Abi çözüm cok basit item ve coin drop oranlarini yari yariya düşüreceksin . Oyuna genie kullanilmayan slotlar ekleyeceksin elle farm yapan daha cok kasacak afk olanlar daha az kasacak. Cogu pvp serverlari tebrik ediyorum bu konuda çoğu böyle yapıyor.Adam chari koyuyor slota 1 hafta çıkmıyor.Cz de eslantta ve emc luferde genie calismayan slotlar olmasi lazim diger slotlarin droplarida dusurulmesi lazim
Tekrardan merhaba,Ben 2 haftadan beri farm slotlarina giremiyorum sai veriyorda veriyor bekle babam bekle yok . Boşunamı preminyum aldık adam 50 tane carla oyuna gidiyor paranın icinden g3ciyor haksızlık bu resmen , bide emülatorden giriş haksızlık olurdiyorsunuz nasıl olcak
Bununla ilgili bir sistem getirilmezse farm slotlarının tadı kaçmaya devam edecektirmerhaba 5 tane camp var bunlardan 1 tanesi 50k wp ile giriş yapılıyor bu sistem güzel
peki bununla ilgili bir iyileştirme yapılması mümkün mü ?
kamp 4 +150k wp
kamp 3 +100k wp
kamp 2 +50k wp
gibi ?
yada hiç yoktan 2 tane kamp olarak arttırılabilir
Tuzun kuru olduğuna göre sende onlardan birisin demek kiboş muhabbet. oyun başından beri soloyum tek cihazdan oyun oynuyorum hiç gidip eslantta parti ile dönülecek slotlar dolu diye yaygara koparmadım. günün 12 saati farmdayım a3 a4 sıra bekliyorum slate golem granite golem targoth targoth warrior zargoth cobalt zargoth bone crusher lamor harpy grey harpy 72 level solo oyuncuya farm için uygun bi çok yer. arkadaş adam legal olarak cihaz satın alıp her cihazdan 1 char sokup oynuyorsa hiç sıkıntı yok emülatörden oynayıp tek cihazdan 20 char sokanlarla derdim var benim. adam üşenmemiş eslant boro gezmiş arkadaş orda 8 telefonu olan adam olmasa da bu kalabalıkta solo oyuncu için farm yeri mi sizce orası? %0,06 ms dropu olan harpy göz doyurmuyor tek başımıza %0,18 21 ms dropu olan slotları geziyoruz sonra da aaaa burası dolu ip sınırı gelsin olur kral hemen getirelim 1ve2 sunucularda millet tek slotta 3 parti ks ile slot almaya çalışıyor eslantta eminim bu adamların hepsinde çoklu cihaz yok multi olan çok fazla multi temizlensin çok daha rahat bir ortam olacak ama artık bir yolunu bulun şu emülatör ve multi olayının.
az önce grey harpyde slotuma çöktüler harpy geçtim oyun başından beri tek cihazdan farm atıyorum pk atıyorum harpye gelip çöksünler bone crusher geçerim orayada çöksün lamor keserim illa bişey bulurum kendime uygun. siz yapmak istediğinizi başka yapıyor diye dertlisiniz ben değilim legal olduğu sürece. o gezdiğiniz slotlarda parti var partinin tek kişinin olup olmadığı beni ilgilendirmez sonuç olarak ben tekim orası 4 kişi 8 kişi bunlar bir clanda olabilirdi veya adamın parasını ben mi verdim gidip telefon almış parti kurmuştur her char tek 1 cihaza bağlıysa inan hiç sıkıntı değil. tek başına evil boro slotlarına çöküp afk farm atma derdinde olan adamı nerde görsem tanırım.Tuzun kuru olduğuna göre sende onlardan birisin demek ki
Gb leri alan o tekil kişiler o tekil kisiler giderse farmerlar kastiklarini satacak adam bulurlarsa onlarda kalirlar serverdayani demem o ki slotlar boşaltılıp siz charınızı doldurup cebinizi dolduracaksınız diye bu oyuna ip sınırı getirip bunca kalabalığı bunca yatırım yapan insanı kaybetmek yerine solo tek cihazdan klansız falan oyun oynayıp ben bu oyuna para veriyorum kardeşim kafasıyla sürekli yaygara koparak tekil kişileri kaybetmeleri daha mantıklı.
25 yıldır bu anlattığını anlatan insanlarla dolu kocaman bir örnek var önümüzde git bak hala full hala koxp var multi var her türlü dalavere var ama tekilide oynuyor 150 tane pc alıp sistem kurmuş adamda oynuyor multiden tek pcden 1 parti adam sokmuş olan illegallerde oynuyor. 1 ay full paket çekip 1gb çeken çarkı döndürüyorum triplerine giriyor. o tekil kişiler gb çekiyor olsa gider gb çeker charı dizer pk atar farm derdine düşmez.Gb leri alan o tekil kişiler o tekil kisiler giderse farmerlar kastiklarini satacak adam bulurlarsa onlarda kalirlar serverda
25 yildir yapilamayani pvp serverlar yaptilar. Deathko osko yourko vsvs gibi serverlara bak 10 20k user var koxp yok slot sorunu yok incelersen anlarsin demek istediğimi25 yıldır bu anlattığını anlatan insanlarla dolu kocaman bir örnek var önümüzde git bak hala full hala koxp var multi var her türlü dalavere var ama tekilide oynuyor 150 tane pc alıp sistem kurmuş adamda oynuyor multiden tek pcden 1 parti adam sokmuş olan illegallerde oynuyor. 1 ay full paket çekip 1gb çeken çarkı döndürüyorum triplerine giriyor. o tekil kişiler gb çekiyor olsa gider gb çeker charı dizer pk atar farm derdine düşmez.
25 yıldır koxpu engelleyemiyoruz diye hikaye anlatan oyunun savunulacak yeri yok dediğinde doğru deli ticaret dönen pvp serverlar var o serverlarda da oyun oynuyoruz 1 adamın 100 pazarda charı 100 farmda charı var. tek yaptıkları illegali bitirmek bende burası için onu diyorum zaten gördüğün slotlarda herkes legal 20 telefonla farm atan adamlar değil. ne de olsa böyle bir algı var diye adamlar emülatör multi takılıyor kaybetcek bişeyide yok en fazla 2 tane +5 md 1 tane +3 thunder impact gider banlanırsa. işte bu adamları engellediğinde gerçekten 8 10 cihazla farm atan adamlar dert olmayacak her türlü slot kalacak boşta.25 yildir yapilamayani pvp serverlar yaptilar. Deathko osko yourko vsvs gibi serverlara bak 10 20k user var koxp yok slot sorunu yok incelersen anlarsin demek istediğimi