İP SINIRI

boş muhabbet. oyun başından beri soloyum tek cihazdan oyun oynuyorum hiç gidip eslantta parti ile dönülecek slotlar dolu diye yaygara koparmadım. günün 12 saati farmdayım a3 a4 sıra bekliyorum slate golem granite golem targoth targoth warrior zargoth cobalt zargoth bone crusher lamor harpy grey harpy 72 level solo oyuncuya farm için uygun bi çok yer. arkadaş adam legal olarak cihaz satın alıp her cihazdan 1 char sokup oynuyorsa hiç sıkıntı yok emülatörden oynayıp tek cihazdan 20 char sokanlarla derdim var benim. adam üşenmemiş eslant boro gezmiş arkadaş orda 8 telefonu olan adam olmasa da bu kalabalıkta solo oyuncu için farm yeri mi sizce orası? %0,06 ms dropu olan harpy göz doyurmuyor tek başımıza %0,18 21 ms dropu olan slotları geziyoruz sonra da aaaa burası dolu ip sınırı gelsin olur kral hemen getirelim :) 1ve2 sunucularda millet tek slotta 3 parti ks ile slot almaya çalışıyor eslantta eminim bu adamların hepsinde çoklu cihaz yok multi olan çok fazla multi temizlensin çok daha rahat bir ortam olacak ama artık bir yolunu bulun şu emülatör ve multi olayının.
sende solo oyuncuysan biz oyunu bırakalım dostum. yada yeterli miktarda oyunda gb çekmişsindir yada pus alıp pazarda satmışsındır. o yüzden bence sen boş yapmışsın. ama aylık full pusunu çekip preminumu alıp oyunda farm atarak char dizmeye çalışan adamların sitemlerine boş diyorsan yada bence sen oyunu bırak. hepimiz için daha hayırlıdır. ama bırakırken tuttuğun slotları da sal da biz farm atalım.

sende solo oyuncuysan biz oyunu bırakalım dostum. yada yeterli miktarda oyunda gb çekmişsindir yada pus alıp pazarda satmışsındır. o yüzden bence sen boş yapmışsın. ama aylık full pusunu çekip preminumu alıp oyunda farm atarak char dizmeye çalışan adamların sitemlerine boş diyorsan yada bence sen oyunu bırak. hepimiz için daha hayırlıdır. ama bırakırken tuttuğun slotları da sal da biz farm atalım.
1 tane cihazım 1 tane charım var reb quest 7 reb 3ten4e yandı 20 günde 3kere sinirlenip char bozdum dizdim. oyun başı old takı dizmek çok kolay üstüne alabildiğin maksimum basılan item +8 oyunun %90 kısmı %7 geziyor bu da kolay eline taktığın item asaslar md 7ile geziyor priestler thunder 7 quest 5-6 geziyor warrior desen standart +7 reaper sen 1 ayda bunlardan birini dizemediysen zaten bu tarz oyunlar sana göre değildir. gb falan çekmene gerek yok 30 günde bunları dizmek için. gel sana farm atabileceğin 50 tane slot bulayım 3kuruşa 5köfte derdindesiniz o yüzden slot bulamıyorsunuz. adam tek başına çıkmış boro slotlarını ss almış çık yukarda bak diyor burası dolu ne istiyorsun kardeşim sunucuyu boşaltsınlar tek başına boro da afk sal para mı kazan? buraya yazmadan 2dk önce grey harpy kesiyordum adam 2 char getirdi aldı slotu bende harpydeyim şimdi bone crusher da boş geçerken baktım burasıda dolarsa oraya geçerim. slot yok değil sizin beğendiğiniz slot yok. gel oyunu bırakmama gerek yok söyle sunucunu human karus ben sana slot bulurum saatte 10m kasıp zengin olma gibi bi hayaliniz olduğu için slot bulamayıp sizinle aynı fikirde olmayan herkesi karalamaya devam edin :D tam yaygaracısınız başka bişey değil bomboş muhabbetler

25 yıldır bu anlattığını anlatan insanlarla dolu kocaman bir örnek var önümüzde git bak hala full hala koxp var multi var her türlü dalavere var ama tekilide oynuyor 150 tane pc alıp sistem kurmuş adamda oynuyor multiden tek pcden 1 parti adam sokmuş olan illegallerde oynuyor. 1 ay full paket çekip 1gb çeken çarkı döndürüyorum triplerine giriyor. o tekil kişiler gb çekiyor olsa gider gb çeker charı dizer pk atar farm derdine düşmez.
Knk sen kaç cihaz aldın ne kadar sermaye yaptın da sadece emülatörle uğraşıyorsun dürüstçe cevaplasana

A3 camp 4 harpy dönüyorum 2 grey harpy ve 1 harpy slotu boş gelip burda saatte 2m kasmak yerine gidip eslarda saatte 10m kasabileceğin boro slotu dolu diye ağlamak gereksiz. neyse 2-3 gün içinde bu full paket çekerim parasını çıkartır üstüne kar yapar iskender yerim kafasıyla oyunu oyun gibi oynamayan kitle 2inci yatırımı yapmaz bol bol slot bulursunuz.

Daha adil eşitlikçi bir oyun için acilen ip sınırlaması gerekli oyuna.3ü 5 i anlarızda tüm slotları tek bir kişinin işgal etmesi kabul edilemez.birilerinin 50 100 telefonu var legal diyerek göz yumamazsınız.koca serverın ekonomisi üç beş adamın elinde.böyle giderse bu serverların ömrü ares kadarda olmayacak 3 aya bu oyun biter.
Merhaba güzel kardeşim öncelikle durumuna üzüldüm bizde ares te farm atıyoruz clan olarak gündüz herkezsin yaşam şartlarını sağlamak üzere işte olduğu için akşamda yorgun geldiği için eslantta afk farmı yapıyoruz ve clan içi arkadaşlarımızda 2 şer 3 er olmak üzere yedek cihazımızın var biz farmı ticaret amaçlı yapmıyoruz yönetimdeki kişiler incelemede yapabilir slottaki şahısların tradelerini izleyerek gene bulurlar mesela biz clanca attığımız için herkes tek şahıs gözüyle bakıyor ama öyle değil zaten eslanttaki drop oranlarıda iyice düştü şanslı bir gün diye birşey yok ben relic almışım pelerin almışım ful pus almışım adam orda düze premıum almış oto kutu almış benim illaki farkım olmalı şuan deneme yapıyoruz mesela pelerinsiz relicsiz yer pelerinli ve relicli yeri hee türlğ geçiyor ares serverında zaten genie ile pot masrafını karşılamıyor çarlara item koyamaz olduk son güncelemeden sonra sen şikayet ediyorsun ama bizim burda clanın veya diğer insanların suçu ne peki

Merhaba güzel kardeşim öncelikle durumuna üzüldüm bizde ares te farm atıyoruz clan olarak gündüz herkezsin yaşam şartlarını sağlamak üzere işte olduğu için akşamda yorgun geldiği için eslantta afk farmı yapıyoruz ve clan içi arkadaşlarımızda 2 şer 3 er olmak üzere yedek cihazımızın var biz farmı ticaret amaçlı yapmıyoruz yönetimdeki kişiler incelemede yapabilir slottaki şahısların tradelerini izleyerek gene bulurlar mesela biz clanca attığımız için herkes tek şahıs gözüyle bakıyor ama öyle değil zaten eslanttaki drop oranlarıda iyice düştü şanslı bir gün diye birşey yok ben relic almışım pelerin almışım ful pus almışım adam orda düze premıum almış oto kutu almış benim illaki farkım olmalı şuan deneme yapıyoruz mesela pelerinsiz relicsiz yer pelerinli ve relicli yeri hee türlğ geçiyor ares serverında zaten genie ile pot masrafını karşılamıyor çarlara item koyamaz olduk son güncelemeden sonra sen şikayet ediyorsun ama bizim burda clanın veya diğer insanların suçu ne peki
öyle olmaz reisim sizin slotlardan çıkmanız gerekiyor 30 günlük para yatırıp 300 günlük para kazanma derdinde olan adamların tek başına en sağlam slotlara afk farma rahat rahat bırakıp kasması gerekiyor. yoksa sen item koymuşsun koyamamışsın oyun için zaman harcamışsın kimin umrunda. mesela siz clanca drake farmlıyorsunuzdur rahat rahat boro döner sizin clan ama solo oyuncu 1 tane drake kesene kadar 15dk uğraşır giremez o slota ama olsun yinede sen de kasma kafası bunlardaki kafa.

öyle olmaz reisim sizin slotlardan çıkmanız gerekiyor 30 günlük para yatırıp 300 günlük para kazanma derdinde olan adamların tek başına en sağlam slotlara afk farma rahat rahat bırakıp kasması gerekiyor. yoksa sen item koymuşsun koyamamışsın oyun için zaman harcamışsın kimin umrunda. mesela siz clanca drake farmlıyorsunuzdur rahat rahat boro döner sizin clan ama solo oyuncu 1 tane drake kesene kadar 15dk uğraşır giremez o slota ama olsun yinede sen de kasma kafası bunlardaki kafa.
Valla kardeşim kastırmam rahat rahat öyle beleşe lokma yok benim istediğim drop oranlarını açsın bari en azından kurunun yanında yaşta yanmasın emektar adamlarız

Kardeşim sunucuları mu arttıyorsunuz , ekstra farklı bişeyler mi yapıyorsunuz ya şu ip sınırını getirin yada farklı bi yöntem düşünün. Oyuna girmek zaten Bir sorun gece 1 a4 250 sayıyor , oyuna girsek heryer tren adam 8 tane cihazdan girmiş bütün slotlar kapmış el insaf be kardeşim el insaf

ip sınırı diye bir sey olmaması dısında sorun yok modeme ek ip tanımlamak 30 saniyelik iş. bu devirde usbyi ekstra bi cihaz olarak gordurebiliyorsun icine işletim sistemi kurup hani kafayı kırmıs adam zaten her turlu yapar. np sınırı vs de bi onlem degil cok yuksek koyman lazım o sınırı 1milyon vs gibi 50-100k ile olacak iş degil onlar bi gunde cok kolay kasılıyor zaten 100k np. deathko osko ve yourko da da bizzat oynamıs biri olarak soyleyeyim oralarda da koxp vardı gayet :) ucarak pk atan adam gordu bu gozler defalarca maalesef online oyunların sorunu bu

ip sınırı diye bir sey olmaması dısında sorun yok modeme ek ip tanımlamak 30 saniyelik iş. bu devirde usbyi ekstra bi cihaz olarak gordurebiliyorsun icine işletim sistemi kurup hani kafayı kırmıs adam zaten her turlu yapar. np sınırı vs de bi onlem degil cok yuksek koyman lazım o sınırı 1milyon vs gibi 50-100k ile olacak iş degil onlar bi gunde cok kolay kasılıyor zaten 100k np. deathko osko ve yourko da da bizzat oynamıs biri olarak soyleyeyim oralarda da koxp vardı gayet :) ucarak pk atan adam gordu bu gozler defalarca maalesef online oyunların sorunu bu
ip sınırı girince bu girenler giremeyecek sanıyorlar o kadar çaresizce bir para kazanma derdine düşmüşler ki oyunu oyun olarak bile göremiyor adamlar tek cihazdan oyunu gelir kapısına çevirceğine inanıyor 25 gündür oynuyorum daha charımın eksiği dolu. para kazaznmak istiyorsanız da oyunda tek farm yok herkes farm atmak zorunda değil git etkinliklere kas upgrade yap pazar yap farm atmayı beceremiyorsan bir sürü yol var ama bunu bunlara anlatmak çok zor. adam tek cihazdan 50 char sokmuş bunlar diyor ip sınırı gelsin o adam ip sınırı mı dinler :D

aynen oyle adam 50 char sokacak kadar sıyırmıs kafayı bu işle. birden fazla 'basit cozumu olan' bi onlem sekli bir de . nasıl önlenir önlenir mi bilmiyorum bunu dusunmekte benim işim degil ama cozum kesinlikle ip sınırlaması degil.
çok basit günde 2 saat slot geziyorsun bakıyorsun partideki nicklerin giriş yaptığı cihazlara emülatörü tespit edip charları silip cihaza ban atıyorsun bir daha giremiyor öyle oturup ticket atsınlar da bakayım diye çözemezsin bu işi. bu kadar popüler olmuş bunca kalabalık bir oyunun yönetiminin bu kadar bu kadar vurdumduymaz olması akıl alır gibi değil. ben bunlardan daha fazla slot gezip ticket attım kendimi parçaladım inanıyorum gerçekten emülatör multi problemi çözülsün tertemiz olacak heryer

Genie hiç kaldırırlar mı? O multicileri tutma sebepleri de o adamların her ay sabit para yatırması. Sanıyolar ki onlar gidince gelirleri düşecek. Halbu ki bilseler ip sınırlaması gelince millet oyunu daha da sevecek, yeni oyuncunun önü açılacak yaparlar. Anlık yüksek gelir tatlı geliyor, daha az ama daha uzun süreli gelir yerine tercih ediyorlar. Server biterse oyuncu kalmazsa da yeni server açarız yine milletten parayı vururuz diye düşünüyolar

bu oyunda multi ile oynayan adamdan sadece başında 1 kere para alabiliyorlar sonrasında adamın 100lerce charı olduğu için cash yüklemek yerine ne lazımsa oyun içi kastığından alıyor. multicilerin para kazandırması şehir efsanesinden başka bişey değildir. neden engellenmiyor kısmına gelirsek sanırım tespit edemiyorlar başka açıklaması olamaz.

Parasını verdiğin spor salonunun önünde 10 dk bekleseler olay çıkaracak olanlar ,parasını verdiğimiz oyuna giriş için 2 saat sıra bekliyorum çıkıpta açıklama yapmıyorlar.Ömrümde ilk kez giriş için sıra beklenilen bir oyun görüyorum ekmek kuyruğu gibi.kaçıncı yüzyıldayız pardon.oyunu sevdim ama girebilsek bide

Parasını verdiğin spor salonunun önünde 10 dk bekleseler olay çıkaracak olanlar ,parasını verdiğimiz oyuna giriş için 2 saat sıra bekliyorum çıkıpta açıklama yapmıyorlar.Ömrümde ilk kez giriş için sıra beklenilen bir oyun görüyorum ekmek kuyruğu gibi.kaçıncı yüzyıldayız pardon.oyunu sevdim ama girebilsek bide
harbiden ne bu 200 kişi sıra hiç bitmiyor her zaman sürekli sıra var yani şu kapasite hiç mi artmıyor bu oyunda ben anlamıyorum
neden sürekli sıra bekleniyorki

harbiden ne bu 200 kişi sıra hiç bitmiyor her zaman sürekli sıra var yani şu kapasite hiç mi artmıyor bu oyunda ben anlamıyorum
neden sürekli sıra bekleniyorki
Mevzu kapasite değil ki serverin içinde 10 kişinin 1000 charı var multici dolu sıra gelir mi reis. Kapasite artsa adamlar daha fazla char sokacak oyuna yine girilemeyecek.