boş muhabbet. oyun başından beri soloyum tek cihazdan oyun oynuyorum hiç gidip eslantta parti ile dönülecek slotlar dolu diye yaygara koparmadım. günün 12 saati farmdayım a3 a4 sıra bekliyorum slate golem granite golem targoth targoth warrior zargoth cobalt zargoth bone crusher lamor harpy grey harpy 72 level solo oyuncuya farm için uygun bi çok yer. arkadaş adam legal olarak cihaz satın alıp her cihazdan 1 char sokup oynuyorsa hiç sıkıntı yok emülatörden oynayıp tek cihazdan 20 char sokanlarla derdim var benim. adam üşenmemiş eslant boro gezmiş arkadaş orda 8 telefonu olan adam olmasa da bu kalabalıkta solo oyuncu için farm yeri mi sizce orası? %0,06 ms dropu olan harpy göz doyurmuyor tek başımıza %0,18 21 ms dropu olan slotları geziyoruz sonra da aaaa burası dolu ip sınırı gelsin olur kral hemen getirelim
1ve2 sunucularda millet tek slotta 3 parti ks ile slot almaya çalışıyor eslantta eminim bu adamların hepsinde çoklu cihaz yok multi olan çok fazla multi temizlensin çok daha rahat bir ortam olacak ama artık bir yolunu bulun şu emülatör ve multi olayının.