İP SINIRI

Mevzu kapasite değil ki serverin içinde 10 kişinin 1000 charı var multici dolu sıra gelir mi reis. Kapasite artsa adamlar daha fazla char sokacak oyuna yine girilemeyecek.
çok şükür bunun farkında olan insanları görmek beni mutlu etti. adam sunucuyu 5x genişletse içerde illegal yoldan char sokan adamda soktuğu charları 5x genişletecek oyunun düzelmesinin tek yolu emülatör ve multinin engellenmesi olduğunu anlasalar tepki gösterecekleri şeyi bilip ona göre tepki gösterecekler.

çok şükür bunun farkında olan insanları görmek beni mutlu etti. adam sunucuyu 5x genişletse içerde illegal yoldan char sokan adamda soktuğu charları 5x genişletecek oyunun düzelmesinin tek yolu emülatör ve multinin engellenmesi olduğunu anlasalar tepki gösterecekleri şeyi bilip ona göre tepki gösterecekler.
Yaaaa yönetim her şeyin farkında kimin ne adım attığını biliyorlar ama işlerine gelmiyor, multici her chara full pre alıyor adam ekmeğine kendi eliyle kan doğrar mı.

Yaaaa yönetim her şeyin farkında kimin ne adım attığını biliyorlar ama işlerine gelmiyor, multici her chara full pre alıyor adam ekmeğine kendi eliyle kan doğrar mı.
sadece 1 ay alıyor sonrasında kastığı para ile oyun içi alıp işini görüyor. Yönetim genel bir toplantı yapsın, bizleri dinlesin sesli olarak bak nasıl gerçekleri söylüyoruz. İşlerine gelmez ama çünkü ben onlara sürüm kazanımını anlatır çaresiz bırakırım. Bu mesajı da göreceklerdir eğer birazcık oyuncuyu düşünüyorsanız buyrun bununla ilgili sesli bir etkinlik yapalım, konuşalım ve size anlatalım. Bunu yapacak yüreğiniz olduğunu ben zannetmiyorum, gelin beni yanıltın ve oyuncular için adım atın.

Selamlar konu açamadım bir türlü buradan yazayım.
Oyuna bu ekonomik durumda bir dünya para veriyoruz, hiç vermesek 1000 tl verip pre üye oluyoruz ki bununla bitmiyor. Server'a girmek için saatlerce sıra bekliyoruz hele son iki gündür inanılmaz bir sıra var. Hadi bekledin girdin farm yapacaksın slotlara belli başlı adamlar çökmüş. 50 telefonla 50 tabletle.
Dün gece adam bir kanalda slotlara çökmüş, başka kanala bakıyoruz aynı isimler oraya da çökmüş, hatta adam Eslar bahçede hazır partilik adam bekletiyor. Birde isim koyma zahmetinde bile bulunmamış, tek isim yazıp sonuna 1,2,3,... diye eklemiş sadece. Olacak iş değil ya.
Benim yaşım 40, biz bu serüvene KO başladık, dedik ki arkadaş telefondan da oynayalım böyle bir oyun var ama böyle bir şey olamaz. Oyun idarecileri bu durumlarla asla ilgilenmiyor, hazır cevaplar veriyor, hatta yapacak bir şey yok diye yazan okudum yahu böyle bir şey olabilir mi.?
Sahip çıksana abi oyununa. Mafya çarları dolmuş her yer, bireysel oyunculara da sahip çıksana. Parayı alıyorsun tıkır tıkır sahip çık abi sürekli kasanı dolduracağına. Ne demek ya para verdiğim oyunda saatlerce sıra bekleyip sonra saatlerce boş yer aramak, böyle bir sistem olabilir mi.? Bu sistemin bir adı var ama buradan yazarsam sıkıntıya girerim.?
Lütfen oyununuza ve gerçek oyunculara sahip çıkın...

Selamlar konu açamadım bir türlü buradan yazayım.
Oyuna bu ekonomik durumda bir dünya para veriyoruz, hiç vermesek 1000 tl verip pre üye oluyoruz ki bununla bitmiyor. Server'a girmek için saatlerce sıra bekliyoruz hele son iki gündür inanılmaz bir sıra var. Hadi bekledin girdin farm yapacaksın slotlara belli başlı adamlar çökmüş. 50 telefonla 50 tabletle.
Dün gece adam bir kanalda slotlara çökmüş, başka kanala bakıyoruz aynı isimler oraya da çökmüş, hatta adam Eslar bahçede hazır partilik adam bekletiyor. Birde isim koyma zahmetinde bile bulunmamış, tek isim yazıp sonuna 1,2,3,... diye eklemiş sadece. Olacak iş değil ya.
Benim yaşım 40, biz bu serüvene KO başladık, dedik ki arkadaş telefondan da oynayalım böyle bir oyun var ama böyle bir şey olamaz. Oyun idarecileri bu durumlarla asla ilgilenmiyor, hazır cevaplar veriyor, hatta yapacak bir şey yok diye yazan okudum yahu böyle bir şey olabilir mi.?
Sahip çıksana abi oyununa. Mafya çarları dolmuş her yer, bireysel oyunculara da sahip çıksana. Parayı alıyorsun tıkır tıkır sahip çık abi sürekli kasanı dolduracağına. Ne demek ya para verdiğim oyunda saatlerce sıra bekleyip sonra saatlerce boş yer aramak, böyle bir sistem olabilir mi.? Bu sistemin bir adı var ama buradan yazarsam sıkıntıya girerim.?
Lütfen oyununuza ve gerçek oyunculara sahip çıkın...
Abi vallahi yönetim bence yeni serverleri açtı ardından tatile çıktı oyun ile ilgilenen yok ticket atıyorum hazır cevap geliyor forumda bişeler diyorsun hazır cevap geliyor oyunu multiciler ele almış müdahale yok tableti telefonu olan adam da sıra bekliyor. :)

Mevzu kapasite değil ki serverin içinde 10 kişinin 1000 charı var multici dolu sıra gelir mi reis. Kapasite artsa adamlar daha fazla char sokacak oyuna yine girilemeyecek.
yani o da var tabi , kanallara wp sınırı daha fazla olmalı 50kwp yerine kanal 4 300 kanal 3 300 kanal 2 200k falan
her türlü çözümü denemeleri lazım aslında ama sanki kimsenin umurunda değil gibi :d ip sınırı zaten gelmez onu geçtim artık ben

Abi yoruldum artık oyuna girememekten, girince 2 kişi dönülecek Slovakya adam xxx1 xxx2 xxx3 diye 8 chat koymuş, istisnasız tüm spotlar böyle. 50k falan da hikaye yapacaksın kampaları 200k 300k 400k 500k np li beyefendi gelsin cz de boyunun ölüçüsünü alsın gitsin. Solo oynayan pk atan adam cz de farm yapacam diye uyku uyuyamıyor beyim 8 tane 5000x mana 8 tane genie koymuş chara 1 ay aynı yerde farm atıyor. Oyuna deli gibi gb dokuyor oyunu da bitiriyor. Buranın da ares’den farkı kalmayacak bu gidişle. Çok yazık bu kadar emeğe.

Ekip olarak bırakma noktasına geldik...
Etkinliğe gidiyoruz. Pk atıyoruz. İşimiz oluyor biraz afk kalalım farma bırakalım diyoruz 200 kişi sıra sayıyor.

Sırayı bekleyecek kadar vaktimiz yok çünkü farmer değiliz.

Zaten 1-2 saat farma birakcaz 2 saat sıra nedir?

A1 e npli camplari getirmek konusunda neyi bekliyorsunuz?
Eski düzen döneminde vardı böyle bir şey?

Açıklama yapın hocam gerçekten bıktık biz.
Çok mu zor ----sol ve sağ np li camp açmak.
Camp 1 : sol 250 k np sağ 10k
Camp2 : sol 500 k np sağ 15k
Camp3: sol 1 milyon np sağ 20 k
Camp 4: sol 2 milyon np sağ 30k

Gerçekten bunu yapmak çok mu zor.
Biz oyunu oynayan kişiler zaten A1 czdeyiz.

A1 eslantini npli camplara ayırın. En azından o kadar pus item SC vs masrafı yapan oyunu oynayan bizlerede değer verildiğini görelim.

Bu çok zor olmamalı.
Gerçekten oyunu bırakmak üzereyiz.

Birde şunu anlamıyorum herkese ulaşmak için playstora getirdiniz. Capulculara GB kastiriyorsunuz. Oyunu böyle sömüren ekip varken Allah aşkına yeni oyuncu nasıl oynasın ? Nerde kassın. Bu emülatörlerin yok edilmesi lazım. Oyunu sömüren kanserli hücrelerin yok edilmesi lazım. Tamamen engellemeyin tabi ama en azından emülatöre karşı koyun

Birde şunu anlamıyorum herkese ulaşmak için playstora getirdiniz. Capulculara GB kastiriyorsunuz. Oyunu böyle sömüren ekip varken Allah aşkına yeni oyuncu nasıl oynasın ? Nerde kassın. Bu emülatörlerin yok edilmesi lazım. Oyunu sömüren kanserli hücrelerin yok edilmesi lazım. Tamamen engellemeyin tabi ama en azından emülatöre karşı koyun
Günlerdir buradan yazıyorum ticket atıyorum bir yönetici çıkıp 2 laf etmiyor standart cevaplarla olmaz oyun artık telefon tabletten çıkmış Emülatörden oynanır hale gelmiş malesef.

Ekip olarak bırakma noktasına geldik...
Etkinliğe gidiyoruz. Pk atıyoruz. İşimiz oluyor biraz afk kalalım farma bırakalım diyoruz 200 kişi sıra sayıyor.

Sırayı bekleyecek kadar vaktimiz yok çünkü farmer değiliz.

Zaten 1-2 saat farma birakcaz 2 saat sıra nedir?

A1 e npli camplari getirmek konusunda neyi bekliyorsunuz?
Eski düzen döneminde vardı böyle bir şey?

Açıklama yapın hocam gerçekten bıktık biz.
Çok mu zor ----sol ve sağ np li camp açmak.
Camp 1 : sol 250 k np sağ 10k
Camp2 : sol 500 k np sağ 15k
Camp3: sol 1 milyon np sağ 20 k
Camp 4: sol 2 milyon np sağ 30k

Gerçekten bunu yapmak çok mu zor.
Biz oyunu oynayan kişiler zaten A1 czdeyiz.

A1 eslantini npli camplara ayırın. En azından o kadar pus item SC vs masrafı yapan oyunu oynayan bizlerede değer verildiğini görelim.

Bu çok zor olmamalı.
Gerçekten oyunu bırakmak üzereyiz.
yapılması gereken bu zaten. tek camp dışında tüm campler yüksek np isteyecek o np istemeyen camp içinde 500 char sokanlar birbirini yesin. ver 250k dan başlangıç camp için hem pk canlansın hem oyunu sömürenler oyundan bi silkelensin gitsin.