Selamlar konu açamadım bir türlü buradan yazayım.
Oyuna bu ekonomik durumda bir dünya para veriyoruz, hiç vermesek 1000 tl verip pre üye oluyoruz ki bununla bitmiyor. Server'a girmek için saatlerce sıra bekliyoruz hele son iki gündür inanılmaz bir sıra var. Hadi bekledin girdin farm yapacaksın slotlara belli başlı adamlar çökmüş. 50 telefonla 50 tabletle.
Dün gece adam bir kanalda slotlara çökmüş, başka kanala bakıyoruz aynı isimler oraya da çökmüş, hatta adam Eslar bahçede hazır partilik adam bekletiyor. Birde isim koyma zahmetinde bile bulunmamış, tek isim yazıp sonuna 1,2,3,... diye eklemiş sadece. Olacak iş değil ya.
Benim yaşım 40, biz bu serüvene KO başladık, dedik ki arkadaş telefondan da oynayalım böyle bir oyun var ama böyle bir şey olamaz. Oyun idarecileri bu durumlarla asla ilgilenmiyor, hazır cevaplar veriyor, hatta yapacak bir şey yok diye yazan okudum yahu böyle bir şey olabilir mi.?
Sahip çıksana abi oyununa. Mafya çarları dolmuş her yer, bireysel oyunculara da sahip çıksana. Parayı alıyorsun tıkır tıkır sahip çık abi sürekli kasanı dolduracağına. Ne demek ya para verdiğim oyunda saatlerce sıra bekleyip sonra saatlerce boş yer aramak, böyle bir sistem olabilir mi.? Bu sistemin bir adı var ama buradan yazarsam sıkıntıya girerim.?
Lütfen oyununuza ve gerçek oyunculara sahip çıkın...