Drop ve coin oranı düşürülmüştür diyor ama sanki kapatılmış gibi hiç bişe atmıyo ne olacak bunun sonu çok kötü duruma alınmış biraz yükseltilmeli
Merhaba,Drop ve coin oranı düşürülmüştür diyor ama sanki kapatılmış gibi hiç bişe atmıyo ne olacak bunun sonu çok kötü duruma alınmış biraz yükseltilmeli
Tekrardan merhaba,drop oranları yarıdan fazla düşürülümüş durumda resmen.
slot söyle lütfen bi ben bulamadım öyle slotArkadaşlar sizde bir sorun olsa gerek, ben tek cihazla oynuyorum gayet iyi drobum olduğunu düşünüyorum. Slot söylemeden şöyle belirtebilirim 6 saatte 5 Monster Stone 4M nakit, 11 çöp, 12 adet Bonus Scroll
Tekrardan merhaba,Droplarin içinde gecilmiş suncu ares bir de yeni suncu anlarm da eski suncu aresi bitirdiniz
Giant Zarfotta 24 saatte 16 scrol 5 ms 400 coin sence normal mi knkam bırak farm yapmayı mana potunu karşılamıyorArkadaşlar sizde bir sorun olsa gerek, ben tek cihazla oynuyorum gayet iyi drobum olduğunu düşünüyorum. Slot söylemeden şöyle belirtebilirim 6 saatte 5 Monster Stone 4M nakit, 11 çöp, 12 adet Bonus Scroll
Başka slot dene reisim, çok güzel slotlar var tabi RNG de önemliGiant Zarfotta 24 saatte 16 scrol 5 ms 400 coin sence normal mi knkam bırak farm yapmayı mana potunu karşılamıyor![]()
tavsiyen nedirBaşka slot dene reisim, çok güzel slotlar var tabi RNG de önemli
bu tarz oyunların hepsinde gb piyasasını ayakta tutmak için drop oranları düşürülmemiştir dendiği halde her geçen gün hem drop hem upgrade oranları düşürülür 24 saatte kastığım slate golem güncellemeden sonra 24 saatte attığının yarısını bile atmadı. tek başına char dizmeye çalışanlar için sıkıntı ama 500 hesap sokup slotlara çökenler için on numara işler yapmaya devam ediyorlar.aura serverinde oynuyorum. Eslantta bulunan Yeti Slotunda drop oranları yarında bile daha alta çekilmiş durumda sordugumuzda ise drop oranlarında her hangi bir degişiklik olmadığı söyleniyor. Aura Serveri Yeti Slotu kontrol edilmesi iyi olur sayın oyun yönetimi
Drop sistemimiz, True Rng metoduna göre çalışmaktadır.bu tarz oyunların hepsinde gb piyasasını ayakta tutmak için drop oranları düşürülmemiştir dendiği halde her geçen gün hem drop hem upgrade oranları düşürülür 24 saatte kastığım slate golem güncellemeden sonra 24 saatte attığının yarısını bile atmadı. tek başına char dizmeye çalışanlar için sıkıntı ama 500 hesap sokup slotlara çökenler için on numara işler yapmaya devam ediyorlar.
Bence premium fiyatı veya şirket çalışanlarının da aynı rng yapmalısınız. Bir ay 50.000 diğer ay 25.000 olabilir olmayadabilir matematiksel hesap yok.Ç
Çok mantıklı. Elmas fiyatları da değişken olsun. Benim kazancım değişken sonuçta giderim de değişken olmalı. Mesela elmas fiyatları arada bir %50 düşsün sonra geri çıksın ama çoğunlukla düşsün. Aynı droplar gibiBence premium fiyatı veya şirket çalışanlarının da aynı rng yapmalısınız. Bir ay 50.000 diğer ay 25.000 olabilir olmayadabilir matematiksel hesap yok.