Öncelikle merhaba ; Ben Fenix sunucusunda aktif olarak oynayan bir oyuncuyum parti bulamadığım için 4 telefon 4 tabletle kendime parti kurdum Auto attack ve premiumlar farm yapmaya calısıyorum oyunun kritik sc si olan buss 2400 000 coin ve sadece cz de pk moblarından düşüyor buss yoksa item geliştiremiyoruz mobil oyunların pay to win anlayısından şikayetçiyiz win to win olmalı slottan kasabildiğin en fazla 5 m pk atmak imkansız asasların damageleri cok fazla dagger deff yok denecek kadar az oyun asaların üzerine kurulmus gibi böyle oyun oynamaya devam edemeyeceğiz ben slotuma 8 char sokuyorsam coin kazanmalıyım buss almalıyım görev itemleri düşme oranı cok az o kadar old takıyı bulmak zor 10 monster stone giriyorum 1 item atıyor charlar 72 oldu pk atamıyorum farm yapınca itemlerimi geliştirecek buss u ve parayı kazanamıyorum neden oynayayım pus tan aldıklarımızı bile karsılıyamıyoruz oyuna zaman harcayan kazanabilmeli örnegin shard düşürüyoruz basmak icin 15 m harcamam lazım oda gecerse itemsiz nereye kadar kasacagız herkes 72 olmus pk atsın istiyorsunuz peki nasıl görevler icin bile gb isteniyor 8 char 8 gb + moster itemleri kırdırıp %10 oranla en fazla quest item cıkma sansı 70 questi neden cz de asaslar icin oynanan bir oyunsa bu siz devam edin bizden buraya kadar saygılarımla