Drop oranı

%27 lik çöp oranı olan mob - +%75 lik drop rate pus ile mob kesiyorum %nin %sine etki edecek olursa %50ye yakın bi oranla ben bu mobtan drop bekliyorum normalde 2 mobdan 1 tanesi rng de minimale düştüğünü düşünürsek 3 de 1 atması gerekirken 5 mobtan 1 tane ya atıyor ya atmıyor ve bu iş normal değil. Start up yaptıgınızda oranlar doğruydu ama şuan oranlarla oynanılmışlık var ya da bu pusun hiç bir etkisi yok deneyip görücez en azından masraftan kurtarırız

Kim ne derse desin Cz dışında ki bütün slotlarin stop oranı kapatılmış kadar düşürülmüş. Korkarım ki keyifle oynayıp vakit ayırdığımız bu oyunda daha öncekiler gibi (usko, Myko) para üzerine dönup charlar arasında daglar olacaktır.

drop oranlarına müdahale etmemişler 6 saatte 10 ms atan mob 12 saatte 3 ms atıyor adam gelmiş buna rng diyor :D
Aynen öyle, oyun bundan 1 ay önce zevk veriyordu, karşılığını alıyorduk droplarla, millet gibi tren oynamıyoruz zaten girdik arkadaşlarla bireysel takılıyorduk, ama drop gelmezse zevk vermez, zevk veren bir meşkale bulalım dedik bizde. He düzelirse geliriz geri, oyun güzel, oyuna laf yok. Para herşey değil sayın yöneticiler.

öyle böyle oynanmamış çok pis kısmışlar dropları 12 saatte 10 ms atan yer 24 saatte 6 zor atıyor.kagıtlarda yarı yarıya farm yaptıgım slotta
oyunun 3üncü haftasında bile bonecrusher-lamor-mushroom lord gibi fortess slotları bile 8-10 saatte stabil 10ms atıyordu şimdi dediğin gibi rezalet 24 saatte 3 ms aldım resmen coin kasmak için farm atıyoruz. adamlar multinin önüne geçemeyip farmı kısıyor şaka gibi çözüm.

Fikrimi belirtmek isterim, CZ'ye oranla droplar EMC ve ESLANT tarafında %0,1 eslantta 2 saatte aldığım drobu CZ'de 10 dk da alıyorum.
Yeti, DK, Evil, Harpy, Golem hepsi tarafımca denenmiştir. Oranlarla oynanıp oynanmadığı kısmına girmeden sadece öneri olarak;

CZ dışı maplerin droplarını bi tık arttırıp slotlarda kalma kısıtı vb. getirirseniz çok daha mantıklı olabilir.
Örneğin 10k golem kesen char tekrar goleme 72 saat atak veremesin gibi gibi. Yada drop alamasın gibi gibi.
Oyunda GB dönmüyor 5m için insanlar slot kavgaları etmeye başladı.
Ayrıca farma düşenler için CZ'de GM öldürme vs gibi aktiviteler yapılabilir. Bosslar random düşse iyi olur hatta diğer maplere de düşse daha iyi olur.
Clanlar Mafya gibi boss time alıp 250 kişi bekliyorlar :) Ares şuan tıkandı gibi. 3-5 ay'a diğer serverler için de aynısı geçerli olacak muhtemelen.

RUTHLESS

Staff member
Fikrimi belirtmek isterim, CZ'ye oranla droplar EMC ve ESLANT tarafında %0,1 eslantta 2 saatte aldığım drobu CZ'de 10 dk da alıyorum.
Yeti, DK, Evil, Harpy, Golem hepsi tarafımca denenmiştir. Oranlarla oynanıp oynanmadığı kısmına girmeden sadece öneri olarak;

CZ dışı maplerin droplarını bi tık arttırıp slotlarda kalma kısıtı vb. getirirseniz çok daha mantıklı olabilir.
Örneğin 10k golem kesen char tekrar goleme 72 saat atak veremesin gibi gibi. Yada drop alamasın gibi gibi.
Oyunda GB dönmüyor 5m için insanlar slot kavgaları etmeye başladı.
Ayrıca farma düşenler için CZ'de GM öldürme vs gibi aktiviteler yapılabilir. Bosslar random düşse iyi olur hatta diğer maplere de düşse daha iyi olur.
Clanlar Mafya gibi boss time alıp 250 kişi bekliyorlar :) Ares şuan tıkandı gibi. 3-5 ay'a diğer serverler için de aynısı geçerli olacak muhtemelen.
Merhaba,

Chaos zone haritası dışındaki haritaların drop oranlarında herhangi bir değişiklik düşünmüyoruz. Sunucular açılmadan önce bu durumu belirtmiştik.

İkinci önerinizde belirtmiş olduğunuz, saatlik veya günlük periyotlar ile moblardan düşen drop kısıtlaması kesinlikle getirilemez, oyuncu tercihine doğrudan müdahalede bulunamayız. Bu durum rekabeti zedeler.

Gm kill event vb. şeklinde etkinlik düşüncelerimiz mevcut, eslar gate, human/orc fortress haritaları için boss spotları konusunda notlarımız mevcut.

Değerli önerileriniz için teşekkür ederiz,

İyi günler dileriz.

3 asas 1 priest slot tutan oyuncular var. Slotu tam anlamıyla kesemiyorlar. Asasların mana giderinin düşük olması ve ks konusunda avantajlı olmasından dolayı bu şekilde yapıyorlar. Bu hesaplarda düzgün item yok. Tek amaçları para kasıp siteye satmak. Bu şekilde slotların yüzde 90 dan fazlası tutulduğu için bireysel oyuncular farm atamıyor. camp 4 50k ay oldu hala güncellenmedi. camp4 bile mülti hesaplarla dolu.

Oyun içi özellik alım-satım siteleri gb alımını durdurdu. Tahminimce 2 nedeni var.
- 1. neden gb yi yüksek gösterip insanları multi hesapları düşermemek ve elmas satışını devam ettirmek.
- 2. neden kar marjı yüksekliği. benzer oyunlarda gb alım satım kar marjı yüzde 10 veya daha aşağı iken bizim oyunumuzda yüzde 25.
Şimdi bu farmer ların ellerinde gb birikiyor. Siteler alımı sınırsız açsa 300 e bile alacaklarına inancım yok. Reel değer çok daha aşağılarda.
Bunu bilmek bu piyasada cebimden hesabıma birşeyler katmama engel oluyor. Çünkü kazıklanmak gibi bir durum.

Oyunun sürdürülebilir olması için multi hesapların yani çöp itemi olmayan hesapların otomatik yaptıkları farmların gelirlerinin giderlerini karşılamıyor veya verdikleri emeklere değmiyor olması lazım. İşte o zaman gb nin gerçek değeri de ortaya çıkar, bireysel itemli oyunculara da slotlar açılır.

Birde mana ve can 5000x potlarda bence haksızlık var. npc fiyatları aynı oldığı halde market fiyatları aynı. Bana göre 200, e 400 veya 100e 200 olması gerekmekte.

Thanatos

Staff member
Aylık bakımda wp miktarları arttırılacak. Aylık bakımda sizleri güzel şeyler bekliyor :)

Teşekkürler.