Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
7K
Replies
0
Views
2K
Selam,

Ares biraz tuhaflaşıyor sanki? Bu kadar farm charını eslant townda tutarak nasıl bir mesaj veriliyor olabilir? :)
Token tekilleşti diye midir? 6 camp az mı geliyor acaba? Aynı anda bu kadar boş charı nasıl saatlerce townda oturtabiliyorlar? Farmcılar böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/JlkIqrU" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/JlkIqrU"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>

Selam,

Ares biraz tuhaflaşıyor sanki? Bu kadar farm charını eslant townda tutarak nasıl bir mesaj veriliyor olabilir? :)
Token tekilleşti diye midir? 6 camp az mı geliyor acaba? Aynı anda bu kadar boş charı nasıl saatlerce townda oturtabiliyorlar? Farmcılar böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/JlkIqrU" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/JlkIqrU"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>

bunu ben de anlamıyorum bu kadar karakteri townda bekletince ne mesajı vermeye çalışıyor bu tek pc 300 karakter yöneten dostymiz

83 lv'i adamlar 1 günde kasıyor ki token muhabbetine yüzlerce char kasıldı 2 ayda. 1 chara slot döndürüp kenarda 7 tane afk char ve token kastı adamlar. sonuç afk çöplüğü. üzülüyorum gerçekten. bu işi çözmenin en temiz yolu camp'i 5'e düşürüp np li campi arttırmak.

Camp 1 - 0 NP - 2.5m NP
Camp 2 - 2.5m+ NP
Camp 3 - 5m+ NP
Camp 4 - 7.5m+ NP
Camp 5 - 10m+ NP
Camp 6 - Premium Camp - 15m+ NP + %10 ek drop bonusu? Moblar %30 zor olsun.

free char alan 2 tane md9 atıp dm dönemesin, dönebilen de %10 ekstra drop bonuslu dönsün.

gelir gider dengesi olsun bu ne abi?

Gece token kassın diye slot arıyorum slot yok, hayır var sanıyoruz kurup yatıyoruz charı sabah bi kalkıyoruz kafamızda 20 tane char. bazen arkadaşların yanına koyuyorum 5k ap li charı. adam 5 tane md 9 lu char getiriyor slot alınmıyor :D

bu kadar kolay olmasın plz.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir