şaşırtmadı oyun ilgi yok alaka yok multici dolu

Mantıklı emğlatöre izin ver al sana rekabet.. Ha adam telefon almış 30 tane ha emülatörden girmiş.... Yönetim bi düşünsün sonuçta daha çok farmcı girecek daha çok genie alıncak daha çok pus çekilecek... Zaten oyuncu kaybediyosunuz ne kaybınız olabilirki. 🤣

aaa benim yorumları kaldırıyorlar kim kaldırıyor lan :D korkmayın olum gerçekleri söylüyoruz diye valla sizi düşündüğümüzden söylüyorum salak gibi oyun daha oynanabilir hale gelsin de size para kazandıralım diye konuşuyorum bak valla lan :D

Merhaba,

Oyunumuz yapısı itibariyle rekabete dayalıdır, oyuncularımızın arasında mevcut olan rekabete müdahalede bulunamayız.

Legal yöntemlerle giriş yapan oyuncularımıza herhangi bir müdahalede bulunamayız.

Ceza sistemimizi incelemek için tıklayınız.

İllegal yöntemler doğrultusunda giriş yaptığını düşündüğünüz kullanıcıları destek sistemimize bildirebilirsiniz. Yaptığınız bildirimler sonucu, kullanıcılar direkt olarak incelenmektedir.

Ticket sistemini incelemek için tıklayınız.

İyi forumlar dileriz.
Aura 5'de en az 24 saattir Giant Zargoth'ta exp kasıyoruz. 10dk önce 1 party kosper geldi slota çöktü. Biz 6 farklı kişi 6 karakter ile oynarken; 1 kişi 5 karakter ile gelip bizim 3 kuruşluk exp'imizin içine ediyor. Bu mu rekabet?

Uzun soluklu olmak için kesinlikle IP kısıtlaması getirilmeli.

Aura 5'de en az 24 saattir Giant Zargoth'ta exp kasıyoruz. 10dk önce 1 party kosper geldi slota çöktü. Biz 6 farklı kişi 6 karakter ile oynarken; 1 kişi 5 karakter ile gelip bizim 3 kuruşluk exp'imizin içine ediyor. Bu mu rekabet?

Uzun soluklu olmak için kesinlikle IP kısıtlaması getirilmeli.
Kardeşim bak dünden beri benim attığımı yorumu siliyor RUTHLESS :D Tekrar yazacağım bak şimdi kardeşim
Madem oyuncular arası rekabet diyorsunuz emülatörleri serbest bırakın ondan sonra oyuncular arası rekabeti görün bakalım. En az 200-250 char benden bak bende pc çok hepsi full+full paketli düşün üfff siz seversiniz parayı hadi bakalım hodri meydan :D