şaşırtmadı oyun ilgi yok alaka yok multici dolu

Aynen zaten ip siniri getirmezlerse ben ve cevremde ki çoğu insan birakacak 1 kac aya kimse kalmaz.Keyifleri bilir açıkçası oyun mu yok oynamaya af edersin pvp serverlar bile uskodan rise dan ve bu oyundan daha cok eglenceli ve ufak paralarla zevk alabiliyorken neden surunelim :) Keyifleri bilir
Otomatik yanıt veriyorlar zaten, gözüküyor. Konu açılmasını da kapatmışlar ne yazık ki konu açamıyorum.
Yetkili GM ve moderatörlere sesleniyorum. Discord ya da başka bir sesli platformda oyuncular ve yöneticiler arasında bir toplantı yapılsın, oyuncuların sıkıntısı dinlensin ve neler yapılabilir fikir alışverişi yapılsın. Ben bizzat multi vs oyuncu-sürüm kazanımını sizlere anlatıp doğru yolun bulunmasını size sağlarım.
Böyle bir etkinlik yaparsanız ve bizlerin önerilerini dikkate alırsanız oyun daha güzel yerlere gelir. Ekonomi ve finans alanının uzmanı ve çalışanı olarak multicileri denize dökecek ve sizin kazancınızı etkilemeyecek güzel fikirler ile oyunu oyun için oynayan oyuncuları kazandırmak için fikirleri sunabilirim.

adamlar 25 yıllık orjinalinde koxpu makroyu multiyi engelleyemedi. evet multi çok fazla var ama bir o kadar da 1den fazla cihaz ile legal olarak yatırım yapıp oynayan var. adamlar 8 10 cihaz ile video çekip paylaşıyor. 900 cihaz ile legal olarak ticaret yapan birileri varmış. 25 yılda çözülmeyen sorunların 18 günde mobil versiyonunda çözülebileceğini düşünmek beklemek hayal ürünüdür. multinin yönetime zararı yok. zararı tek cihazdan char dizmeye çalışan ekibi clanı olmayan yıllar sonra heves edip girip eğlencesine takılmaya çalışan kullancılara yazar.
Ancak sorun şu ki insanlar (GB kasıp satanlar)birinci kullaniciyi oyundan sogutuyor char dizip pk atsalar okey 4 tane sunucu var hepsinin kanallari dahil bu para kasip satanlar mevcut.Hal böyle oluncada kusura bakmayın da insan soguyor oyundan.Ve emin ol ki hepsi emülatör.Sorun zaten emulatorde degil emulator serbest olsun ama ip kisitlamasi gelsin.Bunca insan ip kisitlamasinda hem fikir ama yonetim buna kesinlikle birsey yapmayacagina eminim kısıtlama getirmeyecekler.İlk zamanlar oyuna sık girer farm yapar pk atardım içimden gelmiyor artık.

Tekrardan merhaba,

Oyunumuz türü bakımından MMORPG'dir. Bu türde çıkış yapan oyunların yönetimlerin de, oyuncuların arasında mevcut olan rekabete müdahalede bulunulmamaktadır.

Mevcut oyunun yapısında olan rekabete müdahalede bulunulduğu takdirde yaşanılacak senaryo ektedir;

1- Koşul:

Örneğin bir kullanıcının 4 cihazı mevcut, kullanıcı oyunumuzu beğendi ve oyunumuza kayıt işlem talebinde bulundu, kayıt işleminde kullanıcının karşısına çıkmakta olan bir "Oyuncu sözleşmesi metini" mevcuttur. Bu sözleşme nazarında genel olarak; Yönetim, oyuncunun kişisel verilerini korumakla ve oyuncuya adil bir oyun düzeni sunmakla mükelleftir.

Peki 1. koşul içerisinde bahsedilmekte olan adil oyun düzeni nedir?

Buradaki kasıt, ceza sistemimizde mevcut olan koşulların uygulandığı, oyuncu davranışlarını ilgilendiren oyuncu mahkemeleridir.

Adil bir oyun düzeni için oluşturmuş olduğumuz ceza sistemimizin dışına çıktığımız koşulda, 1. koşulda belirtilen kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem, kullanıcıya hak doğuracaktır. Kullanıcı, legal bir şekilde 4 cihazı ile giriş sağlamış ve bu şekilde oyununu icra etmek isteyebilir. İlgili kullanıcı, sunucuya 3. Parti yazılım kullanımıyla paket gönderimi sağlayarak bu işlemi uygulamıyor veya oyuna giriş sağlamak için, client dosyalarında değişiklikte bulunmuyor. Bu sebeple legal bir şekilde giriş sağlayan oyunculara herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. İlgili kullanıcıyı bu sebeple yasaklamamız, haksız bir durum ortaya koyacaktır.

Bu konuda oyuncularımızın geri dönüşleri doğrultusunda, verisel istatistikler baz alınarak, uygun görüldüğü taktirde düzeltmeler sağlanabilir.

Solo oyuncularımız hakkında ufak bir dipnot;

İlgili konu hakkında elbette solo oyuncularımızı baz alacak şekilde; Ürün geliştirmesi, etkinlik yelpazesinin genişletilmesi, her kullanıcımızın "solo" bir şekilde giriş yapabildiği haritalar vs. gibi yenilikler, değerli oyuncu topluluğumuzun istek veya şikayetleri doğrultusunda ileriki süreçlerde uygun görüldüğü taktirde getirilebilir.

İyi forumlar dileriz.
Ne saçmalıyorsun kardeşim sen ? neyin zırvası bu ? Sizde de gmlerin para kazanaması gibi bir durum söz konusu olması çok muhtemel böyle bir durum da. Savunduğun şeyin mantık dışı olduğunun farkında değilsin sanırım. Bu oyuncular arası rekabet falan değil. Bu düpedüz oyunu bitirmek senin oyununda gb 10 liraya düştümü oyuncu kalacak mı sanıyorsun sen şuursuzca hareket etmeyin. Bu adamlar her oyunda olduğu gibi senin oyununda da büyük bir problemdir ve kesinlikle çözülmesi gereken bir konudur zaten otomatik cevap atıyorsunuz üstüne savunduğunuz şeyin farkında bile değilsiniz. Kalkmışın burada oyuncular arası rekabet falan diyorsun ne anlatıyorsun ? İP sınırlaması diye bir durum söz konusu koyarsın İP Sınırlaması çok isteyen farmer kardeşim varsa gider 2 3 4 5 artık kaç tane istiyorsa modem alır kendi evine yada başka bir çözümle girer oyuna kasar gbsini o zaman kimse ses çıkartmaz zaten. Helal olsun der geçeriz seninde oyun piyasan yükselir herkes rahat eder. Ama bu şekilde bir savunma ve cevap tamamen akıl tutulmasından başka hiç bir şey değildir. Çok yazık. Anlıyoruz para kazanıyorsunuz kazanın bununla alakalı bir derdimiz yok. Ama oyunu bitiriyorsunuz haberiniz yok. Sen tezgahları hiç gezdin mi Avalona inip ? Adamlar tezgahlara 1k 1.5k Scroll koyuyor. Bu mantıklı bir durum mu sence ? Yazık çok yazık bu yorumdan sonra muhtemelen ben bu oyunu bir daha oynamam inşallah biraz aklı çalışan insan varsa onlarda oynamaz.

Ne saçmalıyorsun kardeşim sen ? neyin zırvası bu ? Sizde de gmlerin para kazanaması gibi bir durum söz konusu olması çok muhtemel böyle bir durum da. Savunduğun şeyin mantık dışı olduğunun farkında değilsin sanırım. Bu oyuncular arası rekabet falan değil. Bu düpedüz oyunu bitirmek senin oyununda gb 10 liraya düştümü oyuncu kalacak mı sanıyorsun sen şuursuzca hareket etmeyin. Bu adamlar her oyunda olduğu gibi senin oyununda da büyük bir problemdir ve kesinlikle çözülmesi gereken bir konudur zaten otomatik cevap atıyorsunuz üstüne savunduğunuz şeyin farkında bile değilsiniz. Kalkmışın burada oyuncular arası rekabet falan diyorsun ne anlatıyorsun ? İP sınırlaması diye bir durum söz konusu koyarsın İP Sınırlaması çok isteyen farmer kardeşim varsa gider 2 3 4 5 artık kaç tane istiyorsa modem alır kendi evine yada başka bir çözümle girer oyuna kasar gbsini o zaman kimse ses çıkartmaz zaten. Helal olsun der geçeriz seninde oyun piyasan yükselir herkes rahat eder. Ama bu şekilde bir savunma ve cevap tamamen akıl tutulmasından başka hiç bir şey değildir. Çok yazık. Anlıyoruz para kazanıyorsunuz kazanın bununla alakalı bir derdimiz yok. Ama oyunu bitiriyorsunuz haberiniz yok. Sen tezgahları hiç gezdin mi Avalona inip ? Adamlar tezgahlara 1k 1.5k Scroll koyuyor. Bu mantıklı bir durum mu sence ? Yazık çok yazık bu yorumdan sonra muhtemelen ben bu oyunu bir daha oynamam inşallah biraz aklı çalışan insan varsa onlarda oynamaz.
Katılıyorum.Kendileri bilir dostum biz birer müşteriyiz sen musterini memnun etmezsen 1 ay olmaz 3 ay sonra herkes yoluna gider kendileri serverda at koştururlar :) o yuzden pek kasmaya gerek yok. Musteri kaybetmek icin ellerinden geleni yapiyorlar . Real oyuncular farm yapamıyor suan oyunda adam emulatorle acmis 50 tane char tum slotlari kapatmış. Gercek oyuncuda farm yapamayinca oyundan soguyor ve çıkıyor.

Katılıyorum.Kendileri bilir dostum biz birer müşteriyiz sen musterini memnun etmezsen 1 ay olmaz 3 ay sonra herkes yoluna gider kendileri serverda at koştururlar :) o yuzden pek kasmaya gerek yok. Musteri kaybetmek icin ellerinden geleni yapiyorlar . Real oyuncular farm yapamıyor suan oyunda adam emulatorle acmis 50 tane char tum slotlari kapatmış. Gercek oyuncuda farm yapamayinca oyundan soguyor ve çıkıy

Anlamaz kendini boşa yorma
Valla kardeşim üstteki arkadaş doğru söylemiş ister anlasınlar isterse anlamasın. Çok ta umrumda değil ben çıkar giderim diğerleride çıkar gider en fazla 2 ay sonra alsın oyununu maradonda kendin kendine gezsin dursun. Bu şekilde sipastik gibi davranırlarsa normal oyuncular çıkar gider o zamanda maradonda solucan keser bu şuursuz yönetim bende karlı çıkarım param cebimde kalır :D

Arkadaşlar acı ama gerçekleri söylicem

1.. Mülticiler engellenmez adam lar 20 tane 30 tane telefonla giriyor. Tiktokta bile paylaşım yapıolar artık...

2... Bir multıci 20 telefonla girse en az bu pus masrafı işte geniesi manası premiumu falan hepsi para .. Senin yada benim 1 2 telefonla girip eğlenip oyun oynamak istediğimiz aylık vip paket alıp 2 bin 3 bin tl harcadığımız mülticilerin harcadıklarının 10 da 1 (zaten kastıkları gb ile o para ceplerinden çikmiyor siteye sana bana satıp ordan çıkartıyorlar..oyüzden onları engellemezler... Hayal kurmayın adamlar para kazanmak için oyun kurdular.

3. Ben oyunu bıraktım oyüzden rahat yazıyorum.. en basiti Harry slotşarında bile 3 kişilik partler var.. Ks ile kutu alsan adam umursamıyor bile zaten 10 tane daha karakteri var her türlü kazanıyorum kafasında zarar bile etse slottan çikmiyor çunkü adamı işi o pk atmakmış bos kesmek miş bunlar önemli değil onlar için.... Tek kişi 2 3 telefonla bile bu oyunda bir bok yapamaz ..

4. Drop lar zaten rezalet gıne farmırlar MS leri kastı kastı girdiler droplarını aldılar.. Hop sonra sıra bize geldi droplar düşürüldü.. günde 20 MS giriyorum 2 çar toplam drop 1 adet çöp..

5.gemler dedimki farm da yüzümüz gülmedi bari biriktirdiğimiz gemileri kırdırayım belki bişi atar.. . Toplamda 30 tane kırdırdım.. 29 tane ağaç SC aldım bu ne...

6. Okçuysan tek farm haram zaten .. Bp lere bile damage çıkaramıyon...

Tüm bunların akabınde ben niye kendimi sinirlendiriyimki dedim bu oyunu eğlenmek için arada bişiler kazanmak için indirdim ama tabiki

Bu oyun sen ben için değil ya zengin olucan bok gibi para yatırcan.. Yada işsiz olucan 20 30 telefonla farm atıp zenginlere satıcan.... Kendinizi kandırmayı bırakın..

Arkadaşlar acı ama gerçekleri söylicem

1.. Mülticiler engellenmez adam lar 20 tane 30 tane telefonla giriyor. Tiktokta bile paylaşım yapıolar artık...

2... Bir multıci 20 telefonla girse en az bu pus masrafı işte geniesi manası premiumu falan hepsi para .. Senin yada benim 1 2 telefonla girip eğlenip oyun oynamak istediğimiz aylık vip paket alıp 2 bin 3 bin tl harcadığımız mülticilerin harcadıklarının 10 da 1 (zaten kastıkları gb ile o para ceplerinden çikmiyor siteye sana bana satıp ordan çıkartıyorlar..oyüzden onları engellemezler... Hayal kurmayın adamlar para kazanmak için oyun kurdular.

3. Ben oyunu bıraktım oyüzden rahat yazıyorum.. en basiti Harry slotşarında bile 3 kişilik partler var.. Ks ile kutu alsan adam umursamıyor bile zaten 10 tane daha karakteri var her türlü kazanıyorum kafasında zarar bile etse slottan çikmiyor çunkü adamı işi o pk atmakmış bos kesmek miş bunlar önemli değil onlar için.... Tek kişi 2 3 telefonla bile bu oyunda bir bok yapamaz ..

4. Drop lar zaten rezalet gıne farmırlar MS leri kastı kastı girdiler droplarını aldılar.. Hop sonra sıra bize geldi droplar düşürüldü.. günde 20 MS giriyorum 2 çar toplam drop 1 adet çöp..

5.gemler dedimki farm da yüzümüz gülmedi bari biriktirdiğimiz gemileri kırdırayım belki bişi atar.. . Toplamda 30 tane kırdırdım.. 29 tane ağaç SC aldım bu ne...

6. Okçuysan tek farm haram zaten .. Bp lere bile damage çıkaramıyon...

Tüm bunların akabınde ben niye kendimi sinirlendiriyimki dedim bu oyunu eğlenmek için arada bişiler kazanmak için indirdim ama tabiki

Bu oyun sen ben için değil ya zengin olucan bok gibi para yatırcan.. Yada işsiz olucan 20 30 telefonla farm atıp zenginlere satıcan.... Kendinizi kandırmayı bırakın..
adamlar artık yayın açıp pc den soktuğu multi charlar ile ne kazanıyorlar rahatça onu göstermeye başladı. tek başına dönülecek slotlarda 3er bp salıyorlar adamın cihaz sorunu yok pcden istediği kadar cihazı sokuyor slotlara çöküyor zaten. iyi güzel demişsin de oyun multiden para kazanamaz adamlar 2 3 chara full paket çekip kalanı oyundan kastığı ile rahat rahat tamamlıyor. 200 tane char açıp hepsine gidip para verip full paket çekmiyor. ben bu yaşıma kadar oyun yönetimlerinin hile ile oynayan adamlardan para kazandıklarını hiç görmedim ama oyun yönetimlerinin hile kullanan adamlar yüzünden oyunları yok olma seviyesine getirdiğini çok gördüm. ya girip keyif almak için oynayacaz hiç bişeyi dert etmeyecez yada senin yaptığın gibi bırakıp kurtulcaz. adamlar bu işin orjinalinde 25 yıldır koxpu engelleyemedi burda bunlardan bişeyleri engellemesini beklemek saçma zaten.

RUTHLESS

Staff member
adamlar artık yayın açıp pc den soktuğu multi charlar ile ne kazanıyorlar rahatça onu göstermeye başladı. tek başına dönülecek slotlarda 3er bp salıyorlar adamın cihaz sorunu yok pcden istediği kadar cihazı sokuyor slotlara çöküyor zaten. iyi güzel demişsin de oyun multiden para kazanamaz adamlar 2 3 chara full paket çekip kalanı oyundan kastığı ile rahat rahat tamamlıyor. 200 tane char açıp hepsine gidip para verip full paket çekmiyor. ben bu yaşıma kadar oyun yönetimlerinin hile ile oynayan adamlardan para kazandıklarını hiç görmedim ama oyun yönetimlerinin hile kullanan adamlar yüzünden oyunları yok olma seviyesine getirdiğini çok gördüm. ya girip keyif almak için oynayacaz hiç bişeyi dert etmeyecez yada senin yaptığın gibi bırakıp kurtulcaz. adamlar bu işin orjinalinde 25 yıldır koxpu engelleyemedi burda bunlardan bişeyleri engellemesini beklemek saçma zaten.
Tekrardan merhaba,

Bu tarz bir oyuncu ile karşılaştığınız taktirde, Destek sistemimize bildirimde bulunabilirsiniz.

Bu tarz bildirimlerin çoğu detaylı bir şekilde incelenmektedir.

İyi forumlar dileriz.

Ben ilgileniyorum ya :))

Bunu sizler de yapabilirsiniz..

Attachments

• IMG_0378.jpeg
    IMG_0378.jpeg
    1.1 MB · Views: 0