Otomatik yanıt veriyorlar zaten, gözüküyor. Konu açılmasını da kapatmışlar ne yazık ki konu açamıyorum.Aynen zaten ip siniri getirmezlerse ben ve cevremde ki çoğu insan birakacak 1 kac aya kimse kalmaz.Keyifleri bilir açıkçası oyun mu yok oynamaya af edersin pvp serverlar bile uskodan rise dan ve bu oyundan daha cok eglenceli ve ufak paralarla zevk alabiliyorken neden surunelim Keyifleri bilir
Yetkili GM ve moderatörlere sesleniyorum. Discord ya da başka bir sesli platformda oyuncular ve yöneticiler arasında bir toplantı yapılsın, oyuncuların sıkıntısı dinlensin ve neler yapılabilir fikir alışverişi yapılsın. Ben bizzat multi vs oyuncu-sürüm kazanımını sizlere anlatıp doğru yolun bulunmasını size sağlarım.
Böyle bir etkinlik yaparsanız ve bizlerin önerilerini dikkate alırsanız oyun daha güzel yerlere gelir. Ekonomi ve finans alanının uzmanı ve çalışanı olarak multicileri denize dökecek ve sizin kazancınızı etkilemeyecek güzel fikirler ile oyunu oyun için oynayan oyuncuları kazandırmak için fikirleri sunabilirim.