Premiumsuz oto atağın çalışmaması ,slot mafyalarinin işine geliyor .onlar slotlardan kazandıklarını GB olarak satıp premium cekebiliyorlar .premium çektikçe oto atağa devam ediyorlar .bi ucu olmayan paradoxa dönüyor .sizin eşit şartlarda girmeniz için premium almanız gerekiyor .e herkesin premium alacak durumu yok . dolayısıyla 2 saat hakkını ezik bir slotta kullanıp çıkıyor . motivasyon kaybı oluyor .oyunda oyuncudan daha çok GB satıcısı var .satmasinlar demiyorum .satsinlar ama 1 kişi 50 hesap yapicagina 15 kisi kişi 50 hesap yapsın.adaletli bir dağılım olsun .para tek noktaya akmasin.oyuna pre alıp oto atağa biraksammi diyorum .sonra slotlar dolu vazgeciyorum .oto atakla anca götürür para vermeyen slota birakirsin çünkü .oda premium almaya değmez .ama premium suz olsa oto atağın fiyatı uygun olduğu için ,az çok demezsin bırakırsın bir yere item paran yavasta olsa çıkar .oyun muazzam adaletsiz .slot mafyalarinin oyuna yatırdığı paradan dolayıda Yönetim çok ses cikarmiyor sanırım .ama oyuncu sayısı YouTube instagram yorumlarında gördüğüm kadarıyla farklı oyun arayışına giriyor .tabiki bu yazdıklarımı zaten biliyorsunuz .ama ginede yazmak istedim.