ama inatla ilave 120dk verıyoruz dıyolarÜzerine eklenmiyor işte 120 dakikaya tamamlıyor
ama inatla ilave 120dk verıyoruz dıyolarÜzerine eklenmiyor işte 120 dakikaya tamamlıyor
Tekrardan merhaba,ama inatla ilave 120dk verıyoruz dıyolar![]()
geçmişe dönükler ne olacak? günlük girişte verdiği 90 120 li paketler falan hep yalan oldu gitti.Tekrardan merhaba,
Auto attack sisteminde yaşanılan bu sorun fixlenecektir.
İyi forumlar dileriz.
Tekrardan merhaba,geçmişe dönükler ne olacak? günlük girişte verdiği 90 120 li paketler falan hep yalan oldu gitti.
Bu yönetimin kafada aynı gibi dün oyun eksiklikleri ile ilgili bir konu açtım 4 - 5 arkadaş daha açtı mesela kaldırdılar emülatörlere ve bulut telefonlara göz yumuyorlar görmezden geliyorlar bakalım sonları hayırlı değil gibi tam usko mobil olmuş her şeyiyle GM lerde usko ile aynı kaç gündür insanlar emülatörlerden şikayetçi yaptıkları tek aktivite yapılan yorumları açılan konuları kaldırmak oyuncuyu susturmaya çalışıyorlar oyuncuyla alakaları yok ilgisiz bir yönetim varBen bı sure daha bakicam.baktimki cilki çıkmış,ozaman başlamam hiç .zamanında uskodan çok çektik .şimdi aynı şeyleri bidaha yaşamaya gerek yok
Sistemler böyledir dostum.firsati bulunca her şey mübah olur .premium alıyorsa kullanıcı sorun yoktur .hatta inanıyorum ki kendi içinde Sunni item satislari piyasa haraketlendirmeleride yapıyorlardı. Buda reklamın bir parçası.oyuncu kitlesi kaybolunca çekmek için türlü ödüller kolaylıklar yapılır .ama hiç bizaman dikiş tutmaz .knight in eski kitlesi tarihi bir kitleydi .okullarda çocuklar gençler charlarinin lwl lerini itemlerini konusurlardi .ama GM lerin ve yönetimin adam kayirmasi bitirdi oyunu .sonra çok toplamaya çalıştılar halada calisiyorlar . Sunni gündemler kazançlar vs videolar yayınlıyorlar fason youtuber larla.buranin akıbeti ne olur bilmem .çokta umrumda değil açıkçası .çıkar sıradaki oyunu deneriz .Bu yönetimin kafada aynı gibi dün oyun eksiklikleri ile ilgili bir konu açtım 4 - 5 arkadaş daha açtı mesela kaldırdılar emülatörlere ve bulut telefonlara göz yumuyorlar görmezden geliyorlar bakalım sonları hayırlı değil gibi tam usko mobil olmuş her şeyiyle GM lerde usko ile aynı kaç gündür insanlar emülatörlerden şikayetçi yaptıkları tek aktivite yapılan yorumları açılan konuları kaldırmak oyuncuyu susturmaya çalışıyorlar oyuncuyla alakaları yok ilgisiz bir yönetim var