Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
Replies
0
Views
5K
  • Locked
2
Replies
27
Views
11K
Premiumsuz oto atağın çalışmaması ,slot mafyalarinin işine geliyor .onlar slotlardan kazandıklarını GB olarak satıp premium cekebiliyorlar .premium çektikçe oto atağa devam ediyorlar .bi ucu olmayan paradoxa dönüyor .sizin eşit şartlarda girmeniz için premium almanız gerekiyor .e herkesin premium alacak durumu yok . dolayısıyla 2 saat hakkını ezik bir slotta kullanıp çıkıyor . motivasyon kaybı oluyor .oyunda oyuncudan daha çok GB satıcısı var .satmasinlar demiyorum .satsinlar ama 1 kişi 50 hesap yapicagina 15 kisi kişi 50 hesap yapsın.adaletli bir dağılım olsun .para tek noktaya akmasin.oyuna pre alıp oto atağa biraksammi diyorum .sonra slotlar dolu vazgeciyorum .oto atakla anca götürür para vermeyen slota birakirsin çünkü .oda premium almaya değmez .ama premium suz olsa oto atağın fiyatı uygun olduğu için ,az çok demezsin bırakırsın bir yere item paran yavasta olsa çıkar .oyun muazzam adaletsiz .slot mafyalarinin oyuna yatırdığı paradan dolayıda Yönetim çok ses cikarmiyor sanırım .ama oyuncu sayısı YouTube instagram yorumlarında gördüğüm kadarıyla farklı oyun arayışına giriyor .tabiki bu yazdıklarımı zaten biliyorsunuz .ama ginede yazmak istedim.

Ben bı sure daha bakicam.baktimki cilki çıkmış,ozaman başlamam hiç .zamanında uskodan çok çektik .şimdi aynı şeyleri bidaha yaşamaya gerek yok
Bu yönetimin kafada aynı gibi dün oyun eksiklikleri ile ilgili bir konu açtım 4 - 5 arkadaş daha açtı mesela kaldırdılar emülatörlere ve bulut telefonlara göz yumuyorlar görmezden geliyorlar bakalım sonları hayırlı değil gibi tam usko mobil olmuş her şeyiyle GM lerde usko ile aynı kaç gündür insanlar emülatörlerden şikayetçi yaptıkları tek aktivite yapılan yorumları açılan konuları kaldırmak oyuncuyu susturmaya çalışıyorlar oyuncuyla alakaları yok ilgisiz bir yönetim var

Bu yönetimin kafada aynı gibi dün oyun eksiklikleri ile ilgili bir konu açtım 4 - 5 arkadaş daha açtı mesela kaldırdılar emülatörlere ve bulut telefonlara göz yumuyorlar görmezden geliyorlar bakalım sonları hayırlı değil gibi tam usko mobil olmuş her şeyiyle GM lerde usko ile aynı kaç gündür insanlar emülatörlerden şikayetçi yaptıkları tek aktivite yapılan yorumları açılan konuları kaldırmak oyuncuyu susturmaya çalışıyorlar oyuncuyla alakaları yok ilgisiz bir yönetim var
Sistemler böyledir dostum.firsati bulunca her şey mübah olur .premium alıyorsa kullanıcı sorun yoktur .hatta inanıyorum ki kendi içinde Sunni item satislari piyasa haraketlendirmeleride yapıyorlardı. Buda reklamın bir parçası.oyuncu kitlesi kaybolunca çekmek için türlü ödüller kolaylıklar yapılır .ama hiç bizaman dikiş tutmaz .knight in eski kitlesi tarihi bir kitleydi .okullarda çocuklar gençler charlarinin lwl lerini itemlerini konusurlardi .ama GM lerin ve yönetimin adam kayirmasi bitirdi oyunu .sonra çok toplamaya çalıştılar halada calisiyorlar . Sunni gündemler kazançlar vs videolar yayınlıyorlar fason youtuber larla.buranin akıbeti ne olur bilmem .çokta umrumda değil açıkçası .çıkar sıradaki oyunu deneriz .

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir