GB NİN 39 TL OLDUĞU BİR SERVER DAHA NE KADAR SÜRDÜRÜLEBİLİR YENİ SERVER HATTA 2 YENİ SERVER ŞART

Rise online ve uskonun yaptığı gibi 2 hafta önceden her yere reklam basmak zor olmamalı sizler için 1 yılda dünyaları kazandınız Oyunu değiştirmeden önce yüzbinlere ulaşıcaz diye slogan attınız reklam basmak ve akabinde 2 yeni server açmak sizi uzun süre item ve gb konusunda hem oyuncuyu tatmin edecektir hemde yönetim olarak daha fazla user daha fazla para demek gb nin ve item şu günlerde bu kadar ucuz olması sizler için gördüğüm kadarıyla hiçbirşey ifade etmiyor .

Thanatos

Staff member
Selamlar, gerekli çalışmalar sürüyor merak etmeyin kısa süre içerisinde düzenlenecek. Sizler iyi bir oyun deneyimi yaşayın diye çalışıyoruz. Teşekkürler.

Admin bizde bunu merak ediyoruz gerekli çalışmalar sürüyor diyorsunuz ama güncelleme gelmeden öncesinde K3D3X'in şöyle bir söylemi olmuştu "Her yerde bizlerin reklamını göreceksiniz hatta tekne üzerinde bir gün bizimde turnuvamızın olduğunu görebilirsiniz" tarzında söylemi olmuştu. Şimdi güncelleme geleli 2 ay kadar oldu ve o günden sonra sadece gelen tek şey 83 level güncellemesi ondan sonra sizlerden kimseleri görmez duymaz olduk. Herkes endişeli yeni server mı gelecek veya gb yarın acaba 30 a düşer mi diye kimse bir şey almak istemiyor. Lütfen artık sizleri gören sizin yanınızda olan ve sizlerle birlikte bu yolda yürüyen insanları daha keskin bir cevap vererek yapılacak şeyleri bizlerle de paylaşın.

Thanatos

Staff member
Merhabalar, zaman isteyen faaliyetler bunlar. Elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın...

Oyunu borsa gibi gören bu tür isyanlara kesinlikle katılmıyorum. Bu bir oyun ve asıl amacı eğlenmektir. Oyun parasının gerçek para ile ne kadar ettiği sizin sorununuzdur. Yeni sunucu hiçbir şeye çare olmayacak. Oyun gayet keyifli ve güncellemeler ile sürekli ilerliyor. Yönetimin tutun ve çalışmaları gayet yerindedir.

Oyunu borsa gibi gören bu tür isyanlara kesinlikle katılmıyorum. Bu bir oyun ve asıl amacı eğlenmektir. Oyun parasının gerçek para ile ne kadar ettiği sizin sorununuzdur. Yeni sunucu hiçbir şeye çare olmayacak. Oyun gayet keyifli ve güncellemeler ile sürekli ilerliyor. Yönetimin tutun ve çalışmaları gayet yerindedir.
Dostum sen knight oynama bu mantıkla hareket ediceksen oyunda charında ne İremlerin var sayarmısın bakalım parasız ne yapmışsın ?

Al sat ile altına araba alan adam tanıyorum bu oyun sayesinde sen neyden bahsediyorsun dayı neyse ki 4 yeni server geliyor .
İsteyen ev alsın, burada anlatılmak istenen bu değil. Anlatmak istediğimiz şey; burası GB satarak araba alınmıyor diye yağlama yeri değil. Oyun parasını gerçek paraya çevirememesi onun sorunun, diğer oyuncuların ve yetkililerin sorunu değil.