Gb ve itemin öldüğü şu Günlerde artık daha neyi bekliyorsUnuz yönetim olarak ?
Dostum sen knight oynama bu mantıkla hareket ediceksen oyunda charında ne İremlerin var sayarmısın bakalım parasız ne yapmışsın ?Oyunu borsa gibi gören bu tür isyanlara kesinlikle katılmıyorum. Bu bir oyun ve asıl amacı eğlenmektir. Oyun parasının gerçek para ile ne kadar ettiği sizin sorununuzdur. Yeni sunucu hiçbir şeye çare olmayacak. Oyun gayet keyifli ve güncellemeler ile sürekli ilerliyor. Yönetimin tutun ve çalışmaları gayet yerindedir.
Ben knight oynamıyorum, Nowa Online oynuyorum ve burası onun forum sitesi. Bence sen yanlış forumdasın.Dostum sen knight oynama bu mantıkla hareket ediceksen oyunda charında ne İremlerin var sayarmısın bakalım parasız ne yapmışsın ?
Al sat ile altına araba alan adam tanıyorum bu oyun sayesinde sen neyden bahsediyorsun dayı neyse ki 4 yeni server geliyor .Burası ticaret hane değil bırakın artık şunları zurna döner parası başka yerden kazanabilirsiniz
Bu da 4 araba demekAl sat ile altına araba alan adam tanıyorum bu oyun sayesinde sen neyden bahsediyorsun dayı neyse ki 4 yeni server geliyor .
İsteyen ev alsın, burada anlatılmak istenen bu değil. Anlatmak istediğimiz şey; burası GB satarak araba alınmıyor diye yağlama yeri değil. Oyun parasını gerçek paraya çevirememesi onun sorunun, diğer oyuncuların ve yetkililerin sorunu değil.Al sat ile altına araba alan adam tanıyorum bu oyun sayesinde sen neyden bahsediyorsun dayı neyse ki 4 yeni server geliyor .