Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
2K
Replies
0
Views
3K
Merhaba, 9 fabric set , hell breaker 3 reb, 20 relic ve full takı priestim. red potla 3950 atağım var. 1090 da defim var. en çok vurmam gereken 72 metasında afedersiniz ama osuruktan teyyare mageye vurduğum torsuz dmg 1100, 7 chitin setli wariorlara 1000 vuruyorum ne hikmetse onlar da bana 1000 vuruyor. asasları bir kenara bırakarak şunları söylemek isterim. zaten magelerin bize vurduğu dmgler sabit 1200 1300 7si vurduğunda yerdeyiz, warior gibi descent skilimiz de yok. zaten zor olan pk alanında hem de tam 72 metada battle pri dmglerini bu kadar düşürmek akıl kârı olmasa gerek.. bir an evvel bu durumun gözden geçirilmesini talep ediyorum. saygılarımla.

Merhaba, 9 fabric set , hell breaker 3 reb, 20 relic ve full takı priestim. red potla 3950 atağım var. 1090 da defim var. en çok vurmam gereken 72 metasında afedersiniz ama osuruktan teyyare mageye vurduğum torsuz dmg 1100, 7 chitin setli wariorlara 1000 vuruyorum ne hikmetse onlar da bana 1000 vuruyor. asasları bir kenara bırakarak şunları söylemek isterim. zaten magelerin bize vurduğu dmgler sabit 1200 1300 7si vurduğunda yerdeyiz, warior gibi descent skilimiz de yok. zaten zor olan pk alanında hem de tam 72 metada battle pri dmglerini bu kadar düşürmek akıl kârı olmasa gerek.. bir an evvel bu durumun gözden geçirilmesini talep ediyorum. saygılarımla.
+1katılıyorum bu gidişle bp bulamıcaz

Priest dediğin karakter destek karakterdir. Bu oyunda çok abartılı 1 hasarları var. Sen istiyorsunki tek başıma ırkın içinde gezeyim ne güzel memleket.
Warrior tabiki vuracak tabiki hasar az yiyecek adı üstünde savaşçı. Mageler 1200 1300 vuruyor demişsin, mage 1 skill atarken sen seri seri 3 4 defa vuruyorsun, 6 7 mage vurunca tabiki düşeceksin. Sen istiyorsunki şuursuzca magelerin içine koşayım.

Eski hali ,sırf farm daha kolay yapılsın diye ,belkide farmcilara kolaylık olsun diye yapılmış bir şeydi . priest okadar vurmaz vurması oyunun olağan akışına aykırı .her jobun görevi bellidir .priest ise bütün dengeleri bozuyodu .fabrik setin +9 bile olsa defansın çok düşük normalde.int priest olsan silahin çok iyi olsa neyse .bozuk birşey biraz düzeltilmiş kısacası .priestin artık priestlik yapması gerekiyor .savaşçı gibi hatta savaşçıdan fazla vurma günleri bitti .denge şudur .warior tanktir yatırması zordur .oyunun en güçlü jobudur .farm yapması zordur diğer joblara göre .asas oynaması keyiflidir ama wariorle 1 vs 1 de kazanması çok zordur aynı itemlerle .ama okcuya dönerek kırmızı pot kullanmadan farm yapma şansı vardır .priest farm da iyidir BP olarak.ama CZ de tank kıyafetleri ile islevlidir sadece .partiyi ayakta tutma görevi vardır .mage ise grup jobudur .oto atakla farm yapması daha zordur .ama elle farmi çok keyiflidir .joblarin anlamlarını bilmeden ,oyunda bı priest açığını normal sandi kitle.simdide priest az vurunca normal olarak zorlarina gidiyor .

iki arkadaşın da yorumunu okudum. arkadaşlar söyledikleriniz kısmi doğru ancak ben partilerin içinde şuursuzca gezmek 4 wariorun hepsini kesmek falan istemiyorum ama itemliyle itemsizin bir farkı olması lazım. meta 83 değil warior 70 skili öyle çok da abartılacak bir skill değil ancak priestin helis skili priestin son skili. bunla vurmayacaksak neyle vuracağız. biriniz de destek karakteridir demiş, buna hiç katılmıyorum destek oynamak istesem çekerim chitin 7 seti destek oynarım ben destek oynamıyorum ki atak oynamayı seçmişim siz burada biraz yanılıyorsunuz.

Itemli itemsiz mevzusunda %100 haklısın. Özellikle unique itemlerin ve quest itemlerin ciddi avantajları olmalı ayrıca magelerin değil wood staffın ciddi şekilde nerflenmesi lazım. Mage oynayan biri olarak zamanında bununla ilgili defalarca ticket atmışlığım var. Ayrıca senin itemin olsada olmasada magelerin hasarı sabit, resistin etkisi var ama yeterli değil.Yönetim malesef kolay yolu seçerek itemleri düzenlemek yerine jobların ayarlarıyla oynuyorlar.
Özetle itemli her job vursun, mage bp asas warrior farketmeksizin vursun ama 7 fabric setli old takılı 7 ii li bp gelipte 2 atamasın yada wood staff mage 1.2 1.3k vuramasın... Bu her job ve her item için geçerli.
Ancak bir bp bir warrior kadar sağlam vurmamalı vuramaz, aynı şekilde warrior kadar dayanıklı olmamalı olamaz. Yoksa bu tür oyunların yapısına aykırı bi durum olur. Her nekadar battle priest olsanda job support yani destek sınıfı. Örneğin warriorların hiçbir support özelliği yok. Ama priest debuff atar heal atar buff verir, bunlar destek sınıfı özellikleridir. Hatta roguelerin bile ufakta olsa lup sw gibi support özelliği var o yüzden onlarda warrior gibi olamaz olmamalı. Umarım anlatabilmişimdir.

iki arkadaşın da yorumunu okudum. arkadaşlar söyledikleriniz kısmi doğru ancak ben partilerin içinde şuursuzca gezmek 4 wariorun hepsini kesmek falan istemiyorum ama itemliyle itemsizin bir farkı olması lazım. meta 83 değil warior 70 skili öyle çok da abartılacak bir skill değil ancak priestin helis skili priestin son skili. bunla vurmayacaksak neyle vuracağız. biriniz de destek karakteridir demiş, buna hiç katılmıyorum destek oynamak istesem çekerim chitin 7 seti destek oynarım ben destek oynamıyorum ki atak oynamayı seçmişim siz burada biraz yanılıyorsunuz.
Dostum karakter kuruluşu gereği destek karakteri .savaşçı karakter değil .ama hibrit yapılabiliyor.yada bazı şeylerden feragat edip atakci haline getirilebiliyor .bu olayda uskoda çıktı .ama orda şöyle bir durum vardı .adamin itemleri muazzamdi misal veriyorum .standart bir warioru asası indiriyodu .tamamen item sayesinde .ama item eşit olduğu durumlarda CZ de kaybediyordu bu priestler .bir karakter düşün ,kendine 10 000 can verebiliyor ,canını 2000 arttırıyor defansını arttırıyor tüm kötü etkilerden kurtulabiliyor,ölen birini bile yerden kaldırabiliyor .böyle bir durumda kim niye asas oynasın kim niye warior oynasın .kaldırsın lar bu joblari herkes priest oynasın dimi .dediğim gibi oyunun olağan akışına tamamen ters bir durum .BP olayı saçmalıktan ibarettir .göre Can vermek can arttırmak kötü etkilerden kurtarmaktır .support karakterdir .bence hasarını dusurmeleri yerinde olmuş .server priestten geçilmiyordu .ama farma etkisi olmadı sanırım.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir