Yeni Server- Aura sorunsalı

Bu yazdıklarım kendi açımdan nowa online serverlerı analizidir.

Arkadaşlar, oyunu ilk yeni serverlar geldiği günden itibaren oynuyorum. İlk oyuna başladığım server Aura. Oyuna başladığım gün doğal olarak bu oyunda bir piyasa, bir evren olduğu için takdir edersiniz ki kendi açımdan uygun olan ve hype olarak yüksek olan serverda başladım. Nitekim hâlâ hype olarak oyunun yeni serverlar dediğimiz 3 servere bu güne getiren Auradır.

İlk birleşimi yaptıkları gün zaten bir beklenti olduğu için (Aura ile birleşme ihtimali) piyasa dengelemeye yaklaştı. Nitekim o birleşme de gerçekleşti. Şu an anlıyorum ki öncesinde birçok yayıncının Ares’e geçmesi boşuna değilmiş. Ve eklemeliyim ki oyunda yeni serverların hype ve GB fiyatları düşerken nasıl oldu da Ares’in GB fiyatlarında artış yaşandı, orasını da sizin takdirinize bırakıyorum.

Velhasıl, şu anda Ares Ultima denemeleri de boşuna değil. Sebebi çok bariz; hepimiz biliyoruz ki kış ayları bu oyunlar için ekstra yoğunluk getirir. Bu bilinçle server birleşimi ve yeni server getirme çalışmalarını gözünüzden kaçırmayın. Aura ilk günden itibaren tek başına gelmiş olsa nasıl olurdu sorusunu sorun kendinize. Ve Ares’le birleşme kadar büyük bir yanılgı içinde olan yönetime sözüm: Vazgeçin.

Ares’teki oyuncularınızı etkinlik yaparak eğlendirin. Kendi güçlerinin en az 4-5 kat altında serverle etkinlik yaparak bizim vaktimizi çalmayın. Bunu yine kendi adıma söylüyorum: Oyunu seven küçük bir topluluk kaldı bu Ultima’da. Onları da bezdirip oyunu bıraktıracaksanız, size de helal olsun.

Syrax

Staff member
Merhaba,

ARES - ULTIMATE ortak Chaos Zone etkinliği, yalnızca sunucular arası PvP etkinliği olarak oyuna eklenmiştir.

Herhangi bir sunucu birleşimi planlanmamaktadır.

İyi forumlar dileriz.