Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
314
Replies
0
Views
2K
oyunda şuanda yeni acılan serverda çok ciddi farm mafyaları var nereye gitsek farm yapmak istesek 10 larca baron adı altın da multi clintli charlar var bu charlar ve buna benzer diger haritalarda ki charla hakkında bir işlem yapmayı düşünüyor musunuz yoksa bu karakterler tanıdk mı yüzlerce var ve farm atmamıza olanak tanınmıyor buna benzer her haritada var şimdilik burada başlık acıyorum ve konunun çok ciddi takipcisi olacağım.

1000023661.jpg
bu işime sahip hesaplar hem 1. Server hem 2. Hem 3. Serverda ve tüm channellarda luna wolf slotunu esir almış durumdalar .parababasi tp1 tp2 tp3 diye gidiyo nickleri .şimdi bu insanlar para verdigi için 100 tane charla ,oyunu oynamak isteyenlere zulm olmaları legalmi .oyundaki yasakları ve yasal olmayan şeyleri Yönetim belirliyor.yani yarın deselerki , belirli kişiler haricinde fark yapmak yasaktır .yapanlar ban yiyecektir .ozaman legal olan bu olur .daha önce çok soran olmuş .kopyala yapıştır yapmış GM ler .makro kullanmak yasak ,ama bir kişinin 100 char açıp oyunun paralı makro sunu kullanması legal .ben bu insanların oto atak premiuim aldiginada inanmıyorum çok .çünkü hesap yapınca o slotun pre oto atak ve pot masrafını kurtarması mümkün değil .ancak saatte3 tane +8 staf atacakki kurtarsın .he onlara özel bir drop oranı yoksa bu mümkün değil .oyunda farm yaparak char dizmek çok zor .illa bu slotlara cokenlerden GB alıp item diziceksin yalandan CZ yapicaksin.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir