Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
1K
Replies
0
Views
3K
Sayın yönetim. Defalarca söylememize rağmen bu durum düzeltilmedi. Oyuna hiç bir katkısı olmayan magelerin wood stafla 1.6 k vurması aşırı saçma. tamamen mage serverine çevirdiniz oyunu. mykoyu bırakıp geldik biz buraya ve şuan büyük bir hayal kırıklığı ile serveri bırakıyoruz. kiminle konuşsak aynı şeyi söylüyor ama hala düzelen hiç bir şey yok. Çıkar meselesi tabi ama yanlış tarafta duruyorsunuz. böyle bir şeyi asla kabul etmiyoruz. gün geçtikçe user kaybetmeye devam edeceksiniz. iyi çalışmalar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
Sayın yönetim. Defalarca söylememize rağmen bu durum düzeltilmedi. Oyuna hiç bir katkısı olmayan magelerin wood stafla 1.6 k vurması aşırı saçma. tamamen mage serverine çevirdiniz oyunu. mykoyu bırakıp geldik biz buraya ve şuan büyük bir hayal kırıklığı ile serveri bırakıyoruz. kiminle konuşsak aynı şeyi söylüyor ama hala düzelen hiç bir şey yok. Çıkar meselesi tabi ama yanlış tarafta duruyorsunuz. böyle bir şeyi asla kabul etmiyoruz. gün geçtikçe user kaybetmeye devam edeceksiniz. iyi çalışmalar dileriz.
Merhaba,

İletmiş olduğunuz geri bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Öncelikle yaşadığınız memnuniyetsizlik için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Belirtmiş olduğunuz konu (mage karakterlerin hasar dengesi ve oyun içi denge problemi) ilgili ekiplerimiz tarafından incelenmek üzere kayıt altına alınmıştır. Oyun içi denge, tüm oyuncularımız için adil ve sürdürülebilir bir deneyim sunabilmek adına bizim için büyük önem taşımaktadır.

Tarafımıza iletilen tüm geri bildirimler titizlikle değerlendirilmekte olup, gerekli görülen durumlarda düzenlemeler yapılmaktadır. Bu kapsamda, ilettiğiniz geri bildirimin de değerlendirme sürecine dahil edildiğini ve ilgili ekiplerimize aktarıldığını bilmenizi isteriz.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve paylaştığınız görüşler için teşekkür eder, gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

İyi oyunlar dileriz.

Oyunda joblar aradında hiçbir denge yok. 1 aydır asas jobunun damage vuramadığı konusunda yüzlerce ticket ve konu açıldı ama hala değişen bişey yok. Eline 7 thunder impact alan bp priest benim 100bin TL para koyup dizdiğim asas charımı 3 saniye içinde yok ediyor ve işin kötü yanı benim en iyi skilimle 1100 damage yiyor fakat bana seri seri 1300 vuruyor denge nerede ? Yüz TL lik mageler bizi çerez gibi kesiyor bu böylr devam ettiği takdirde sonu iyi görünmüyor umarız dediğiniz gibi bu konular inceleniyordur yoksa cok yakın bir zamanda artık sizlere bunu anlatmaya çalısmak yerine oynamamayı tercih edeceğiz

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir