Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
166
Replies
0
Views
145
Paylaştığım şemada başlangıç katılımcı sayısı; 16 kişi [bu sayı duruma göre azaltılıp çoğaltılabilir ama şemaya aykırı miktarlarda olamaz, yani 8 kişi olur 12 kişi olamaz, 16 olur, 24 olamaz 32 olabilir... gibi]

ilk turda katılımcı başına ante ücreti: 10gb [katılımcılar 10'ar gb yi başlamadan gözetmene teslim eder, kazanan hepsini alır]

Görevleri: 30 dakika içinde kendilerine ait 25gb'yi kendilerinin belirleyeceği upgrade seçenekleriyle minimum 40gb olmak üzere katlamaya çalışmak, 30 dakika sonunda en yüksek değere ulaşan kazanır

[40gb ye ulaşmayan, garantici davranarak yarışmanın doğasını suistimal etmeye çalışan katılımcılar diskalifiye edilir ve ante ücretleri teslim edilmez, yarışmanın 1. sine verilmek üzere gözetmenin kasasında bekletilir]

2. tur kişi başı ante ücreti: 20gb [ katılımcılar bu miktarı karşılaşma başlamadan gözetmene teslim eder, ...]

2. tur katılımcılarının görevi: kendilerine ait 50gb'yi kendileri belirleyeceği upgradelerle 30 dakika içinde minimum 80gb olmak üzere katlamaya çalışırlar, en yüksek değere ulaşan kazanır

işte böyle böyle aşamalarla katlanarak ilerleyen bir yarışma, 16 kişilik başlangıçta 1. olan total 160gb lik ante gelirinin 100gb sini alır, 2. de 60, 3. kafasını alır 😅 şaka biryana sadece finalistler ödül alır

[katılımcılara baştan sona canlı yayında olacakları, onlarca kişi tarafından izlenecekleri ve bu sebeple pazar alışverişlerinde bir kurnazlık yapmaya kalkışırlarsa, bu durumu suistimal ederlerse bunu saklayamayacakları, anında farkedileceği hatırlatılır.

yapılan upgradelere biçilecek değerleri kimin belirleyeceği konusunda henüz bir fikrim yok ama durumun farkındayım

itemin pazardaki dip fiyatını baz alırız muhtemelen

1000048430.jpg

Aga bu var ya 1 gecelik etkinlik yani atıyorum saat 19:00 bir başlar ilk tur ile non stop finale kadar, 4-5-6 saat sanırım 700-800 ortalama seyirciyle harika bir akşam geçirirdik, bana bakmayın aga bana göre bu oyunun bize kazandırabileceği tek şey muhabbet, güzel ortam olurdu be hem upgradeciler normalde bastıkları gibi basmazdı muhtemelen, hani ben 25 gb yi minn40 yapın diyorumda eminimim bir noktada bu ruh hastaları öyle upgradelere gececekki 50 yi 80 yapın dediğimizin biri 400 gb biri 500 gb lik item felan basacak.

16 kişyle başlanırsa o gece orda kaç bin gb lik item basılacak bir düşünsenize haa sizde trinaya sponsor olursunuz uff diyorum millet arka tekerlerdeki işini felan bırakır gelir o gece, sanmıyorum o upgrade yayınını kaciracaklarını 😂

1000035570.jpg

Çok delusional birisi olmadığımı düşünüyordum acaba böyle düşünerek mi delusional olup kendimi bir paradoxun içine soktum, birçok açıdan o kadar iyi ki bu upgrade turnuvası fikrinin herkesin hoşuna gideceğine baya bir inanmıştım ama şuan bu şekilim

Hem uyuyan upgraderlar uyandıralacaktı, hem insanlar anvili atm etmiş bu babayigıtleri tanıyıp takip edecekti, pazara küçük bir nOS etkisi yapacaktı, birleşen serverdaki oyuncular birbiriyle etkileşime girecekti... ti ti

Yoksa dün 1 bugun 2 cok mu aceleciyim

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir