Ticket sorunu?

Merhabalar oyundan kaybolan eşyalar için ticket oluşturmam gerektiğini söylediniz. Ticket oluşturdum. Fakat bana 16 gb ilk itemi 1 m 600 k ya pazarda sattığımı söylüyorlar. 05.10.2024 tarihinde saat 22:00 da sorun şu ki oyunu girdiğim üstümde item yoktu. Bu durum nasıl oluyor ben anlamadım. İteminizi bizim üstümüzden çekme gibi bir durum yoktur diyip ticketi kapatıyorlar.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, yönetim olarak üzerinizde bulunan itemleri alamayız, böyle bir şey söz konusu olamaz.

Oluşturmuş olduğunuz destek biletine log kontrolü sağlanarak dönüş yapılmıştır. İşleminizi yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.

İyi günler dileriz, sağlıcakla kalınız.

Beyfendi anlamak istemiyorsunuz galiba log kontrolü diyorsunuz tamam doğrudur. Ama log kontrolünde 05.10.2024 tarihinde saat akşam 10 da istemi pazarda sattığımı söylüyorsunuz. Olmayan itemi nasıl satıyorum. Otun açıldığında zaten ilk 3 gün pazar kurmadım kurmadığım pazarda nasıl item satılıyor.

Thanatos

Staff member
Gerekli destek ticket üzerinden verilmektedir. Lütfen itirazınız söz konusu ise eğer oradan iletişime geçiniz. Buradan bir destek vermemiz mümkün değil.

Sağlıcakla kalınız.