Değerli yöneticiler,oyuna kayıt olurken telefon numarası isteniyor üzerine bir de doğrulama. Ben söylediklerinizi aykırı bulmuyorum. Yani mesela bir kişi eğer 10 telefonla ilgilenebiliyorsa 10 telefonunu oyuna bagliyorsa, bağlasın benim buna sözüm yok.
Fakat madem kayıtta numara isteniyor,o zaman her hesabın oyuna giriş yapabilmesi için zorunlu olarak telefon numarasını doğrulaması gereksin bunu neden yapmıyorsunuz? Ayrıca 15 günde bir de oyuna girerken kayıtlı telefon numarasına gelen kodun zorunlu olarak girilmesi istensin .
En azından bu şekilde adam 50 telefonla giriş yapıp Solo oyuncuların gelişimine ket vuramaz. Telefon numarası bulmak zorunda kalır. Bulsa bulsa da hadi 10 telefon numarası doğrular. Yani 10 cihazla girebilir ki bu bile oldukça fazla.Biz buna bile okeyiz. Zaten 50 telefonla giren adam kendine mi yatırım yapıyor sanıyorsunuz ? Gbsini satıp yoluna bakıyor . Ama oyunu eğlence için oynayan kendini geliştirmeye çalışan kişileri oyundan sogutmus oluyor .
Geçen Fenix 3 ve 4 de eslant çölde farm yapmaya çalıştım . 40 chari olan bir adam geldi çöktü, çölde ben varken hicbirinize farm yok dedi . Getirdi adam 8 charini çöktü . Ayrıcı deathclawlarda benim, o slottaki charlarin hepsi benim dedi. Burda benle yarismayin bana koymaz dedi . Ben ordan deli gibi kazanıyorum,zarara ugramam burda sabaha kadar size kutu kastirmam dedi.Çünkü çekişmeye girdik arkadaslari çağırdım . Sonra adam 16 char getirdi ve sonunda biz pes etmek zorunda kaldık . Bu adil mı şimdi ?
Adalet diyorsaniz oyuna zorunlu telefon numarası doğrulama getirin . Telefon numarası olmadan dogrulamadan giriş yapamayalim oyuna . 15 günde bir de kontrol amaçlı tekrar numaramiza kod gelsin o kodu girerek oyuna baglanalim. Aynı şuan arada şekil cizdigimiz gibi mesela . Adalet işte böyle olur .