Tera multi farm ban lütfen

15 20 telefonla bu işi yapan en fazla 3 kişi vardır. 80 telefon falan hayal ürünü. adam yayın açıp ekran verdi 2 bilgisayar ile kapı önünde örümceklerden tut zargoth targoth tüm slotlara çökmüş. sunucu 3-4 camp 2-3-4 tüm slate golem slotlarına 2şer hesap bırakmış geneli bp. kaç kere ekran geçti sayamadım. multiciler savaşıyor slotlarda resmen birbirlerinin slotlarına çökme savaşları dönüyor. dün bir slota bıraktım hesabı adam önce 1 hesap getirdi alamadı 1 tane daha getirdi slotu elimizden aldı. biz char dizeriz biraz zevk alırız diye farm atıyoruz adamlar illegal yolla işi ticarete döküp para kazanıyor.
Aynen öyle . Bu söylediklerimize hala yok legalse birşey yapamayız yok bilmem ne diye cevaplar yazan şirket yöneticileri çok değil 3 ay içinde patladıklarında görürüm ben onları. iş işten çoktan geçmiş olacak. Ahanda hesabı siliyorum ve kendilerine multicilerle mutluluklar diliyorum.

15 20 telefonla bu işi yapan en fazla 3 kişi vardır. 80 telefon falan hayal ürünü. adam yayın açıp ekran verdi 2 bilgisayar ile kapı önünde örümceklerden tut zargoth targoth tüm slotlara çökmüş. sunucu 3-4 camp 2-3-4 tüm slate golem slotlarına 2şer hesap bırakmış geneli bp. kaç kere ekran geçti sayamadım. multiciler savaşıyor slotlarda resmen birbirlerinin slotlarına çökme savaşları dönüyor. dün bir slota bıraktım hesabı adam önce 1 hesap getirdi alamadı 1 tane daha getirdi slotu elimizden aldı. biz char dizeriz biraz zevk alırız diye farm atıyoruz adamlar illegal yolla işi ticarete döküp para kazanıyor.
Valla kendileri bilir bu kafayla giderlerse çok değil 3 ay içinde bu oyun patlar. İş işten geçtikten sonra da ah tüh hadi gelin demesinler atı alan üsküdarı geçer. Ahanda hesabı siliyorum. Kendilerine multicilerle mutluluklar diliyorum.

RUTHLESS

Staff member
Tekrardan merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz, tüm konuların farkındayız, inceleme sağlanacaktır.

Emülatör giriş sağladığını düşündüğünüz kullanıcıları, destek sistemimiz üzerinden bizlere bildirebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Tekrardan merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz, tüm konuların farkındayız, inceleme sağlanacaktır.

Emülatör giriş sağladığını düşündüğünüz kullanıcıları, destek sistemimiz üzerinden bizlere bildirebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
foruma konu açamadım fakat europe ile tera birleştirme fikriniz yeni oyuncular için hiç iyi olmadı. adam zargoth slotlarına mafya gibi çökmüş. her slota 1 er tane 72 level hesabını tp edip bırakıp gidiyor. biz gold item farmını geçtim exp kasacak yer bulamıyoruz.

kene nickli mage asıl kullandığı çarı, multi farm yaptığı hesapları oraya buraya tp edip millete ks atmak için bırakıyor. hiç ilgilendiğinizi sanmıyorum ama umarım sonuç alırız.

Attachments

• asd.jpg
    asd.jpg
    283 KB · Views: 16
Tekrardan merhaba,

Legal giriş mevcutsa herhangi bir işlem yapamayız.

Emülatör kullanımından şüphelendiğiniz oyuncuları, destek sistemimiz üzerinden bildirebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
Belki şuan işinize geliyor fakat legal olsa bile 1 ıp den 2 den fazla cihaz çalıştıramaması lazım aksi halde gb düşer her farm slotu tekelleşmiş durumda zaten bunu sizde biliyorsunuz şuan iyi hoş güzel serverda player var ama bu durum böyle giderse zamanla oyuncular azalıcak . Size o bu işin ticaretini yapanlar değil gerçek oyuncu playerlar lazım tabi uzun soluklu bir oyun düşünüyorsanız yoksa kısa süreli düşünüyorsanız zaten sizin mantığınız doğru .