Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
2
Replies
25
Views
2K
  • Locked
Replies
8
Views
857
Atlas 3 channel 3 ve 4 te çok açık oyun dosyalarına mudehale var .human bölgesi lunawolf slotunda .2000 atakla tek atilamayan yerde adam 1700 atakla ezik skille tek atıyor .günlerdir böyle .ticket açtım kapandı yazıyor .birisinin adı IICHipII diğerinin adı 2Gpx
Video olarakta aldım .kendi charimla Puslar aynı olmak kaydıyla atagim daha yüksek olmasına rağmen slota aynı skiller tek atamiyor .oyunu okçuları biraz bilen direk anlar zaten .dileyen gidip bakabilir .sürekli ordalar zaten .
Böyle olunca acaba hile serbest mi algısı oluşuyor .incelemek banlamak okadar zor değil .

Hile olmadigina kanaat getirdim kendimde bir 59 lwl okçu kasarak .benimki tek atmadı gerçi ama tek atmaya çok yaklasti .buda demek oluyor ki rogue sınıfı arızalı .priestle mageye okadar çok odaklanilmiski charin arizalari görünmüyor .59 lwl in daha düşük atakla aynı moba aynı itemlerle daha fazla vurması komik bir durum .hatta 59 değil 55 lwl charla 65 lwl char aynı vuruyor .bazen 55 lwl daha fazla bile hasar cikartiyor .resmen hasarı kısıtlanmış bır sınıf rogue .hani uskoda vardı burdada olsun ama oynanmasin dermiş gibi .neden ? Çünkü farmcilar etkileniyor bu durumdan.gb piyasası düşene kadar multiciler cekilene kadarda joblar duzeltilemiyecek sanırım .çünkü izbandut üzülür üzülür mordi clani üzülür

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir