TANK PRİEST DAMAGE BUG - 2

İnt Bp Priest ve Tank Priest olarak oyun oynamaktayım. Damage güncellemesi sonrasında 140 STR verildiği durumda:

-Moblar yediğim damage düşmektedir.
-Roguelerden yediğim damage artmaktadır.

Örneğin 255 STR verildiğinde bir rogueden 1000 damage yemekte iken aynı koşullar altında 140 STR verdiğimde yaklaşık 1200 damage yemekteyim.
Ancak 255 STR verildiğinde bir mobdan 500 damage yemekte iken aynı koşullar altında 140 STR verildiğinde yaklaşık 270 damage yemekteyim.

Sonuç olarak 140 STR iken rogue'den daha fazla damage yiyorum, mobdan daha az damage yiyorum. Bu durum bir hata mıdır yoksa bilinçli bir şekilde mi yapılmıştır bilmiyorum. Oyunun gelişmesi adına bu hususun incelenmesini arz ve talep ederim. Saygılarımla

Kanki 83 cap'te tekrar güncelleme yapıldı tüm joblar için. Mesele o değil ne yazdığımı iyice okumanı istiyorum. Priestlerde 140 STR sınırı mevcut. 140 str aldı daha az damage yiyor. Şuan 140 STR olduğunda mobdan yediğim damage düşüyor ama rogueden yediğim damage artıyor. Net bir şekilde bug var oyunda. Bir GM girip 5 dk test etse ne demek istediğimi anlayacaklar ama zahmet edip inceleyeceğiz diye bir cevap dahi vermediler. Sen de priest ise gir bir arkadaşınla dene... ne demek istediğimi anlayacaksın. Ben 140 STR oynuyorum atağımdam 1000 puan feragat ediyorum üstüne bir de fazla damage yiyorum. Mecburen 255 str oynamak zorundayım o zamanda hp 5k oluyor asas critik spike zaten bana 3,5 k vuruyor ben heal kalkamadan yatıyorum. %15'lik bir hasar artışından bilgim var ama o mesele 1 ay öncesinde kaldı. Yeni güncelleme yapıldı oyunda PM ile bilgi verildi userlara

Söylediğimiz şeyin cap ile bir alakası yokki? Direk güncellemede str pristlerin %15 aldığı hasar arttırıldığından bahsedildi. Oyunda sadece diğer serverlarda yok örneğin aresde zaten 83 lvl vardı. 140'ın üzerine çıktığında hesabın tank priest olmaktan çıkıyor çünkü. STR priest oluyor.

Kanki sen bana şurada yazdığımı açıklasana, sen priest değilsen yorum da yapma

Örneğin 255 STR verildiğinde bir rogueden 1000 damage yemekte iken aynı koşullar altında 140 STR verdiğimde yaklaşık 1200 damage yemekteyim.
Ancak 255 STR verildiğinde bir mobdan 500 damage yemekte iken aynı koşullar altında 140 STR verildiğinde yaklaşık 270 damage yemekteyim.

Hocam nereye yorum yapacağımı veya yapmayacağımı size sormayacağım maalesef. Herkese açık olarak yazdığınız konunun altına istersem cevap veririm. Sizin bu agresif tavırlarınızın sebebi nedir? Zorla mı oynatıyorlar yada zorla mı konu açtırıyorlar? Mesajında cap sınırından bahsediyorsun bahsettiğin şeyin cap ile alakası yok. Ozaman ares de farklı yeni sunucularda farklı bir dmg oranımı vardı sanıyorsun? Adamlar 2.4 güncellemesinde açıkca durumdan bahsetti.

Sorunuza hala cevap veriyorum siz anlamak istemiyorsunuz. 140 STR verdiğiniz de tank priest olarak sayıldığınız için yediğiniz dmg daha fazla oluyor. Olayın mob ile alakası yok olay CZ'den bahsediliyor. Yazdığınız herşeyin cevabını zaten veriyorsunuz anlamak istemiyorsunuz.

CZ ile mob dan ayrı ayrı bahsediyorsun. Hata falan yok. Uslubuna dikkat et karşında çocuk yok anlamadığın şeyi anlatmaya çalışıyorum. Anlamamak için diretiyorsun. CZ dmg ile mob dmg kıyaslıyorsunuz alakasız bir şekilde yok cap diyorsun. Yeni başlamış ve bilgi eksikliğin olabilir, burada ayıp bir şey yok.

Bu oyunda hala Heal bölümünde olan 21 lwl skili, buff ve debuff bölümünde olan 21 skilinden %20-%30 fazla vuruyor. Sen bana oyunda hata yok diyorsun. Bu yazılımsal problemlerin düzeltilmesi için konu açıyorum, bilgin yok, pri oynamamışsın gelip yorum yapıyorsun. üyelik tarihimizden kimin eski olduğu belli

Oyunda hata yok mu dedim? Sizin cidden bir destek almanız gerekli bilginiz olsun. Ne yazılanı okuyorsunuz ne kendi yazdıklarınızı. Foruma üyelik tarihi ile oyuna başlamanın ne alakası var yada konunun bununla ne alakası var. Bahsettiğiniz şey de hata yok yazıyorum şuanda bambaşka bir hatadan bahsedip ki bunun doğruluk payının kontrolünü kendim sağlamadım. Ancak ilk bahsettiğiniz konuya cevap verdim ve burada bir hata olmadığını söyledim. Oyun bu kadar psikolojinizi etkiliyorsa bırakmanızı tavsiye edebilirim. Konuşularak anlaşılabilecek biri değilsiniz maalesef.

İnsanları aşağılayarak bir yere varamazsın... Normal şartlarda %15 damage artırım yapıldığı zaman dahi 140 STR Tank Pri aynı koşullarda 255 STR priden neredeyse yarı oranında az damage yiyordu. Şimdi ise bu durum moblarda devam ediyor. Ancak 83 Cap güncellemesinden sonra (yayımlanmadığı için sen bilmiyor olabilirsin, damage güncellemesi yapıldı) Str Prilerin userlara vurduğu damage artırıldı, ancak moblara vurduğu damage düşürüldü. Ancak bir bug oluştu. Normalde Tank priler yani 140 str ve altı veren priler büyük oranda daha az damage yer iken şuan yedikleri aynı koşul ve şartlar altında oynayan 255 STR prilere daha fazla hale geldi.

Bir nevi 140 STR oynamanın anlamı kalmadı, int prilerin (Tank ve STR İnt Priler) 141 STR vermesini tavsiye ederim. Eğer bu bilinçli değil ise oyunda bir bug vardır yahut yazılımsal bir hata vardır.

Ancak ben bilinçli olmadığını düşünüyorum çünkü 10k HP'si olan bir tank pri'yi şuan 2 asas çok rahat kesebiliyor. Garibim int prinin de bu olaydan haberi yok critik etkisi sanıyor.

Sen şimdi doğruları konuş... Eğer sen 140 STR int BP oynamış olsaydın ne demek istediğimi anlardın. Ama oynamadın kabul et.

Ben 140, 200, 255 her şekilde oynadım ve denedim... Bak sana bir örnek daha vereyim güncellemeden önce 140 STR ile 200 STR damage arasında fark yoktu. Lwl ile verdiğim statlar rogueler için çalışmıyordu ancak moblar için ve kukla için çalışıyordu. Bunları deniyoruz düzelsin diye yazıyoruz. Sen 140 STR veren daha çok damage yer diyorsun. Yanlışlık burada başlıyor 1 hafta öncesine kadar 2500 ataklı bir asas critiksiz 140 STR priye 700 vururken; şimdi aynı koşullarda critiksiz 1600 vuruyor... İşin garibi şu 255 STR veren int bp'ye ise aynı koşullarda 1400 vuruyor. Kardeşim benim defansım değişmedi... üstüne ben 1000 Atak pointimden kıstım az damage yemek için daha dayanıklı olmak için (bu böyleydi çünkü) ama şimdi hem atağım az, hem fazla damage yiyorum. Tek avantajım verdiğim hp ki bu hp 255 düz STR priden az oluyor.

Yani sana tavsiyem şudur... eğer priest oynuyorsan git bu dediklerimi dene... Şuan 140 str ile int bp oynamanın bir mantığı kalmadı.

İnsanları aşağılayarak bir yere varamazsın... Normal şartlarda %15 damage artırım yapıldığı zaman dahi 140 STR Tank Pri aynı koşullarda 255 STR priden neredeyse yarı oranında az damage yiyordu. Şimdi ise bu durum moblarda devam ediyor. Ancak 83 Cap güncellemesinden sonra (yayımlanmadığı için sen bilmiyor olabilirsin, damage güncellemesi yapıldı) Str Prilerin userlara vurduğu damage artırıldı, ancak moblara vurduğu damage düşürüldü. Ancak bir bug oluştu. Normalde Tank priler yani 140 str ve altı veren priler büyük oranda daha az damage yer iken şuan yedikleri aynı koşul ve şartlar altında oynayan 255 STR prilere daha fazla hale geldi.

Bir nevi 140 STR oynamanın anlamı kalmadı, int prilerin (Tank ve STR İnt Priler) 141 STR vermesini tavsiye ederim. Eğer bu bilinçli değil ise oyunda bir bug vardır yahut yazılımsal bir hata vardır.

Ancak ben bilinçli olmadığını düşünüyorum çünkü 10k HP'si olan bir tank pri'yi şuan 2 asas çok rahat kesebiliyor. Garibim int prinin de bu olaydan haberi yok critik etkisi sanıyor.

Sen şimdi doğruları konuş... Eğer sen 140 STR int BP oynamış olsaydın ne demek istediğimi anlardın. Ama oynamadın kabul et.

Ben 140, 200, 255 her şekilde oynadım ve denedim... Bak sana bir örnek daha vereyim güncellemeden önce 140 STR ile 200 STR damage arasında fark yoktu. Lwl ile verdiğim statlar rogueler için çalışmıyordu ancak moblar için ve kukla için çalışıyordu. Bunları deniyoruz düzelsin diye yazıyoruz. Sen 140 STR veren daha çok damage yer diyorsun. Yanlışlık burada başlıyor 1 hafta öncesine kadar 2500 ataklı bir asas critiksiz 140 STR priye 700 vururken; şimdi aynı koşullarda critiksiz 1600 vuruyor... İşin garibi şu 255 STR veren int bp'ye ise aynı koşullarda 1400 vuruyor. Kardeşim benim defansım değişmedi... üstüne ben 1000 Atak pointimden kıstım az damage yemek için daha dayanıklı olmak için (bu böyleydi çünkü) ama şimdi hem atağım az, hem fazla damage yiyorum. Tek avantajım verdiğim hp ki bu hp 255 düz STR priden az oluyor.

Yani sana tavsiyem şudur... eğer priest oynuyorsan git bu dediklerimi dene... Şuan 140 str ile int bp oynamanın bir mantığı kalmadı.
İmzamı attım altına. Priest job olarak kağıt gibi şuan, ivedi olarak müdahale edilmeli. Dün gece girdim oyuna biraz takılayım diye 1 asas beni tek başına kesti dbsiz 1534 defansım var:) sinirlenip kapattım direkt oyunu çünkü oynayamıyoruz sadece ölüyoruz.