Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
1K
  • Locked
Replies
0
Views
47K
Nowa Online World ekibi olarak aktif çalıştığınız farkındayız , yayınlar olsun , etkinlikler vs vs bunlar için teşekkür ederiz , ama daha önemli ve ciddi bir konu var Farm mafyaları 1 tablet üzerinden 3 tane farklı karakter sokabiliyorlar bu durum solo oyuncuları mağdur ediyor ve soğutuyor herhangi bir yerde exp veya farm kasmaya kalksak o kişilere bu imkanlar tanındığı için biz tek telefondan uğraşlar veriyoruz.

@K3DEX @RUTHLESS @CYRUSX @Syrax @Snow @Judas Ekip olarak sizden rica ediyorum bunun önüne geçelim lütfen 1 cihaz üzerinden fazla multi karakter girmeyi engellemek adına yardımlarınızı rica ediyorum.

Syrax

Staff member
Merhaba,

Önerileriniz için teşekkür ederiz.

Oyunumuzda cihaz sınırlandırması bulunmamaktadır. Solo oyuncularımızın daha iyi bir deneyim yaşayabilmeleri adına yeni sistemler ve altyapı çalışmalarımız devam etmektedir.

İyi forumlar dileriz.

5 ayrı cihazdan 5 karakterle bunu yaparlarsa sorun değil ama 1 cihazdan 5 karakterle yaparlarsa niye sorun oluyor peki? Yani onu yapan adam 5 cihazda alır muhtemelen buna imkanı vardır, peki böyle olursa ne değişiyor senin için?

Bu arada farm mafyaları konusunda %100 destekliyorum seni ama belirttiğin faktöre yapılacak herhangi bir müdahale ne senin sorununu çözüyor ne de birşeyleri değiştiriyor. Sadece farmerın uğraşacağı cihaz miktarında artışa neden olur o da kimseye yaramaz.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir