Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
1K
Replies
0
Views
3K
Merhaba, şu an her hangi bir kanalda ve slotta exp kasamıyoruz, bütün slotlar bir biriyle aynı isimlere sahip birkaç klanın botları tarafından tıka basa doldurulmuş durumda. Bugün 2-3 farklı partiyle yer dahi bulamadık ve Town atıp oyundan çıktık. Bakın farmı geçtim lvl kasacak yer bulamıyoruz, oyuncular oyunu oynayamıyor, bunların normal cihazlardan giren hesaplar olmadığı zaten ortada, kimsenin evinde 500-600 tane cihaz yoktur. Diğer serverlerde de aynı nickler aynı şeyi yapıyor, bunlar yüzünden millet exp kasamıyor, lvl alacak yer bile bulamıyor. Hep aynı klanlar ve aynı nickler, ya bunları topluca banlamanız ya da ikinci ya da üçüncü sunucuyu dropsuz exp sunucusu haline getirmeniz lazım. Akıl alır gibi değil, exp kasılmıyor exp. 2-3 tane aç oyunu mahvetmiş durumda, millet townda seek açmış öylece bekliyor, parti kursan gidecek yer yok zaten. Bu durumun farkında değil misiniz? Boş boş ekrana bakıyorum, yapacak bir şey yok, bütün slotları üçlü beşli BP'ler dönüyor. Acil olarak exp sunucusu lazım, ikinci sunucu önde göründüğü için buna çok uygun. Bir ton slot var, oyunu rahatlatır. Yeni başlayan ve exp kasanlara NP şartlı sunucuların hiçbir faydası yok, zaten girilmiyor.

Eslant'a geçip slotları dolaşın, kanallara tek tek bakın hepsi aynı klan isimleri. DENGESIZLER 1-2-3-4-5, IZBANDUTxZAHA:48, FIFA:ALLIANCE: 1-2-3-4 vs. O kadar fazla karakter açmışlar ki klanlar dolmuş diğer klanları da açık numara vermişler. Knight'ta bile kimse bu kadar ileri gidemedi, 1-2 koxper partiyle takılıyor adamlar, şu oyunda olanlara bakın, ayıptır.

Yönetim yanlış hesap yaptı .kısa vadede farmci charlarla parayı vuralım derken şu anda atlas serveride bitti .3 ayda bitti server .oyunda 7 hesaptan fazlası yasaklanmış olsaydı atlas sunucusu enflasyonunu koruyarak 2 yıl çok rahat giderdi .eve kıyas yapıldığında solo oyuncuyla farmcilarin olduğu serverin 3 aylık kar hesabında farmcilarinki karlı olur .ama farmcilarinki kısa vade kârı.solo oyuncuların bol olduğu serverda uzun vadede kar oranı bı kaç kez takla attırır farmcilarin olduğu senaryoya göre .ama ülkemizde ki ticaret anlayışı günü kurtarmaya yönelik hep .bu oyunun kurucuları da aynı mantelitede .şimdi kafalarında diyorlarki biraz zaman geçsin bı server daha patlatır 5 ay parayi vururuz .öylemi olacak gerçekten .heleki malum oyun çıkmışken. Solo oyuncular her zaman premiumunu alır .ama her zaman 7 24 aktif olmazlar.premiumlarini 100 de 100 verimli kullanmaz solo oyuncular .hatta bazen 100 de 20 bile kullanmazlar .ama farm mafyalari 100 de 100 verimle kullanıyor premiumlari .buda kısa vadede oyun içindeki itemlerin GB lerin hiç bir degeri kalmamasını sagliyor .dusununki GB aşırı değer kaybetti .thunder impact +7 ise 200 250 m aralarindaydi . mantıken enflasyondan dolayı 500 e çıkması gerekiyordu .ama pazarda 160 m ye koyuyorlar akşama kadar duruyor item .sadece GB değer kaybetseydi sorun yoktu .oyuncu kaybı aynı zamanda itemlerindr data parçası haline gelmesini sağlıyor. Yeni server muhabbeti bu oyunda zor artık çok güçlü alternatif oyunlar çıktığı için. Heleki son çıkan. İsim vermiyorum reklam olmasın.bu server için hala geç değil .ama çok erken de değil bitme noktasina geldi .2 ay sonra herşeyin degersizlesegine inanıyorum bu hızla giderse .umarım yorumu silmek yerine ,her yorumdan kıssadan hisse çıkarır yönetim .kendilerini herkesden Zeki sanmak la bu işler olmuyor.akil akıldan üstündür .iyi bir oyun çıkarırsın iyi reklam yapabilirsin .ama geleceğe dönük iyi yöneteceğin anlamına gelmez şekildede göründüğü gibi.ben şahsen premium almıyorum .bı ara alsammi dedim . slotları gezdim vazgeçtim.bu arada slotlarin ufak ufak boşaldigini görüyorum . sanırım çekilme yavaş yavaş başladı .ama şimdide kurtarmamaya başlayacak .

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir