SAÇMA OKCU HASARI

Elinize emeğinize sağlık oyun için çok güzel fakat BP Oynuyorum , Fabric 8 Seti El Emeğiyle Bastım , 72 Lv. Arkadaşımla birlikte oynuyoruz o int ben str Priest. 1 Okcu , 300kilometreden 2 Skill atıyor. Ölüyoruz ve info kısmından öleceğimi bile bile kovalayıp eşyalarına bakıyorum ya 5 fg set , ya da görev eşyaları.
Dediğim senaryoyu 10larca kere yaşadığım için Max lv'de Human Forteress da kasıyorum. 8Zırhları satıp 7 zırhlara , Elimde olan 3 silahım , 5 Giant Sword , 7 Riual Club ve 7 Giant Thunder Impact vardı markete sattım 3 phantom sword ile takılıyorum , CZ ye çıkamadığımız ve pvp atmanın bir anlamı olmadığı için. Oyun zevkimiz malesef 0. Lütfen en kısa sürede güncelleyin.

RUTHLESS

Staff member
Elinize emeğinize sağlık oyun için çok güzel fakat BP Oynuyorum , Fabric 8 Seti El Emeğiyle Bastım , 72 Lv. Arkadaşımla birlikte oynuyoruz o int ben str Priest. 1 Okcu , 300kilometreden 2 Skill atıyor. Ölüyoruz ve info kısmından öleceğimi bile bile kovalayıp eşyalarına bakıyorum ya 5 fg set , ya da görev eşyaları.
Dediğim senaryoyu 10larca kere yaşadığım için Max lv'de Human Forteress da kasıyorum. 8Zırhları satıp 7 zırhlara , Elimde olan 3 silahım , 5 Giant Sword , 7 Riual Club ve 7 Giant Thunder Impact vardı markete sattım 3 phantom sword ile takılıyorum , CZ ye çıkamadığımız ve pvp atmanın bir anlamı olmadığı için. Oyun zevkimiz malesef 0. Lütfen en kısa sürede güncelleyin.
Merhaba, umarım iyisinizdir.

Konu hakkında notlarımız mevcuttur, detaylı inceleme sağlanacaktır.

Uygun görüldüğü taktirde, ilgili job hakkında; yetenek ve hasar konusunda düzenleme sağlanabilir.

İyi forumlar dileriz.

Vallahi bu konuda şiddetle katılıyorum ayrıca asasın damageside inanılmaz derecede fazla elbette asasın özelliği ani hasar ama daha levelimiz 70 birebirde hemen hemen eşit itemlerde bana resmen 2 vuruyor bence böyle olursa warrior jobu ölür asas okçu online olur gibi Bizde asas kasmaya başlarız. Saygılar...

RUTHLESS

Staff member
Vallahi bu konuda şiddetle katılıyorum ayrıca asasın damageside inanılmaz derecede fazla elbette asasın özelliği ani hasar ama daha levelimiz 70 birebirde hemen hemen eşit itemlerde bana resmen 2 vuruyor bence böyle olursa warrior jobu ölür asas okçu online olur gibi Bizde asas kasmaya başlarız. Saygılar...
Assassin jobu hakkında yapılan şikayetlerin farkındayız, inceleme sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sayılı asaslardan birine sahibim hiç öyle bahsettiğin inanılmaz damage i göremedim hatta helish i olan +7 set bp spike dan daha yüksek seri damage cıkarıyor kime ne anlatıyorsunuz.

Yetkililere derdimizi anlatıyoruz . Forumda açılan konulara bakarsanız insanların ne anlatmak istediğini daha iyi anlayabilirsiniz , Bu kadar insan havaya konuşmuyor ben hiç senin gibi asasın durumundan şikayetçi olan bir şahsi görmedim

Yetkililere derdimizi anlatıyoruz . Forumda açılan konulara bakarsanız insanların ne anlatmak istediğini daha iyi anlayabilirsiniz , Bu kadar insan havaya konuşmuyor ben hiç senin gibi asasın durumundan şikayetçi olan bir şahsi görmedim
Keyf için fazla masraf eden insanlar genelde ağlamamayı tercih edebiliyor. Okcu lara gelirsek job farketmeksizin aynı anda damage yediğinizde illaki yere sererler daha 2 veya daha aşağı okcuya charı yatırmadım e fazlası olunca zaten bi zahmet yatayım siz ve sizin gibiler +7 paper ile gezip ilah olma hayaliyle yaşadıkları için realite bunu karşılamadığında insanlar havaya konuşabiliyor ama yönetimin öyle asas ın hasarını dusurecegını sanmayın cunku muazzam bir hasar yok iyi oyunlar

Evvela paper ile gezecek kadar oyun bilgim yok ,yani paper ile gezmeyi iyi biliyorsunuz sanırım. Şuan mevcut itemlerim giant reaper 7 çitin 7 set old takı ,md 3lerle ve görev tenekeleriyle gezip 2-2.5 k civarı damage atabiliyorsan warriora elbette savunursun bu durumu ,biz ayrıcalık değil eşitlik istiyoruz. Ama siz domenico makroyu çok izleyince herkese tek atma hayalini itemsiz bir şekilde burada sağlayınca sistemide savunma ihtiyacı duyuyorsunuz normaldir.Mesela ben warrior az vururyor diye şikayetçi değilim mutlaka buradaki değerli yönetici arkadaşlar eksik olanı tsmsmlar ben ondan eminim zaten

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

Arkadaşlar, ikili diyaloğa zemin hazırlayacak, birbirinize karşı yadırgayıcı cümlelerde bulunmayınız.

Geri dönüşleriniz titizlikle incelenmektedir. Bilginize sunarız.

İyi forumlar dileriz.

item denğesizliği çok fazla oyunda kimse item koymuyor karakterine (NEDEN ) koysunlar itemli adamlar kadar damage atıyor Uniq itemlerin değeri yok oyunda kimse yüzüne bakmıyor. biz karakterimizi geliştirme çalışşakta bi fark göremiyoruz ?

RUTHLESS

Staff member
item denğesizliği çok fazla oyunda kimse item koymuyor karakterine (NEDEN ) koysunlar itemli adamlar kadar damage atıyor Uniq itemlerin değeri yok oyunda kimse yüzüne bakmıyor. biz karakterimizi geliştirme çalışşakta bi fark göremiyoruz ?
Merhaba,

Problemi detaylandırırsanız, yardımcı olabiliriz.

Örneğin hangi jobta bu durumu yaşıyorsunuz?

İyi forumlar dileriz.

okçu job bahsediyorum uniq item örnek DRAGON WİNG BOW +7 Var ama hiç bir şekil'de bir fark göremiyoruz daha ne kadar fazla item koymamız gerekli oyunda çoğu job (BP PRİEST ) karakterlerini geliştirmiyor bizden daha fazla moblara damage atıyor ?

RUTHLESS

Staff member
okçu job bahsediyorum uniq item örnek DRAGON WİNG BOW +7 Var ama hiç bir şekil'de bir fark göremiyoruz daha ne kadar fazla item koymamız gerekli oyunda çoğu job (BP PRİEST ) karakterlerini geliştirmiyor bizden daha fazla moblara damage atıyor ?
Tekrardan merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, konu hakkında inceleme sağlayacağız.

İyi forumlar dileriz.

+7 reaper old takılar 3 parça 7 titan ile bir warrior olarak 70 lvl elinde yanmayan bir kılıcı olan priest den slot alamıyorum. Bütün slotlarda ya asas ya stp priest olduğunu düşünürsek sc ve pot ucuzu olmasına rağmen slotlarda warrior olmamasını düşünürsek warrior a haksızlık var.

RUTHLESS

Staff member
+7 reaper old takılar 3 parça 7 titan ile bir warrior olarak 70 lvl elinde yanmayan bir kılıcı olan priest den slot alamıyorum. Bütün slotlarda ya asas ya stp priest olduğunu düşünürsek sc ve pot ucuzu olmasına rağmen slotlarda warrior olmamasını düşünürsek warrior a haksızlık var.
Merhaba,

Konu hakkında inceleme sağlanacaktır.

Testler, veri havuzuna aktarılan bildirimler sonucu yapılmaktadır. Bilginiz olsun.

İyi forumlar dileriz.

okcu dizdim hasarı düştü. asasa döndüm onunda öyle anlattığınız gibi bi hasar vurduğu yok. 8 md reb 3 md 1 parça 8 fp kalan 7 fp takılar full dex. hiç öyle slottaki 7 fabricli prieste 2 vuramadım. biraz abartmışsınız.
kesinlikle abartılıyor , okçu slota 5 6 atıyor ama priest 2 vuruyor(skeleton) bende var 3 gblik item priestte var +3 silah 65 lwl
warrior mesela bana aşırı seri geliyor atağı'da düşük değil bence gayet iyi vuruyor
okçu iyi vuruyor diyen var cz çıkıyorum 7 silah 7 set takı set full sc 500 vuruyorum :D

500 vurman gayet iyi bu arada ne vurucan tek mi atıcan okcusun ?1k 1k vursan dbsiz adama serverda kimse adım dahi atamaz full item pri ve warriorlara da vuramamak cok normal okcuda ib 8 5gb civarı full fp 7 set cek gene vuruyorsun. mageden sonra ne ucuz karakter.255 + 168 dexle bende 500-700 arası vuruyorum ironshade 7 ile dbsiz adama. yanıma 8 mdli asas gelirse 3-5 ile kapısılabiliniyor gayet okcu hasarı iyi ne az ne cok. Asas hasarı da iyi. itemın en cok farkettigi oyunlardan biridir ko. Okcunun tek kotu yani genie farm. ki ne zaman iyi oldu ki o konuda ? millet gidip okcuyla geniede harpy dahi donemezdi 83de itemle anca yani bi nebze o da.