Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
15
Views
5K
Replies
0
Views
1K
Merhaba normalde rogue karakterler oyun bası cok vurur burda eser yok . Okcudan şikayetci millet . Tekli vurus ile hiç bir sey yapamıyor . 3 lü ile ancak 6-7 rogue bir araya gelince oda geniesiz 3 lü vursrak . Diğer hesapların hepsi genie kasıyor .

Diğer konu asaslar bp priest ve bp mage kesemeyen rogue olur mu oluyor . Oyle bir bitirmişssiniz ki rogue karakterini afk bp priestte tüm skilleri vursan bile olmuyor sonra geliyor donuyor 2 tane vuruyor ve rogue yerde ..

Bpler mi sıikastci rogueler mi ? Siz karıştırdınınız sanırım . Bu konuda tüm rogue oyuncuları yorum yaparsa sevinirim .

Merhaba, değerli yorumun için teşekkür ederim. Bende aynı şekilde foruma bunun ile alakalı konu açtım. Orada anlık pazar rakamları ile char fiyatlarının(20bin tl char vs 2-5bintl char) yorumu yapmıştım. Bunu bir diğer dil ile, Full en iyi itemli asas vs normal, normal altı itemli bp mage gibi dusunebiliriz.

Biz vaktimizi geri dönüş alabilmek için, kullanıcı yorumlarına değer verildiğini düşündüğümüz için foruma yazma eforunda bulunuyoruz.

Şikayerlerine katılmakla birlikte, tüm oyun dinamiklerinden sorunlu teknik ekibi, gmleri de konu hakkında bizi(useri) bilgilendirici cevaplar, fixlenmesi için gerekli adımlar için geri dönüş bekliyoruz.

Teşekkürler.

Aynı konudan bende konu açmıştım:

nitekim oyundaki war pointi çok yuksek arkadaşlarım ile konuşmam ve ortak fikir birliği doğrultusunda foruma yazmış bulunmaktayım. (Toplam 10-15 tane user ortak yorumu diyebiliriz.)

Konunun görüşmesi adına Hatalar başlığı altına taşınması gerekebilir.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir