Bence bu statüyü vereceğiniz kişileri nowa online world'de devamlılığı olan, istikrarlı ve sadık oyuncularınızdan tercih etseniz daha samimi bir ortam olurdu. 2 3 ay oynayıp kaçacak adamla iş yürümez ki, hatta bana kalsa ben yayıncıları PK da aktif klan yöneticilerinden seçer, e-pin desteği değilde atıyorum asgari ücretin yarı fiyatına çalışan/işci olarak görür, yapacağı işi bile söylerdim. Atıyorum günlük 1-2 saat şu saatlerde pk veya upgrade yayını yapacaksın, haftada en az 5 gün gündüz ve gece kill crlerini tamamlayıp CZ de aktiflik göstereceksin.... gibi gibi
Son günlerde ilginç tiplere rastlıyorum, 5 tane starımız varmış nowada mesela az önce tiktokta gördüm
Abiler şuan biraz kafam bulanık yazarken konu bütünlüğünü koruyamamış, çarpık cümleler kurmuş olabilirim ama anlatmak istediğim anlaşılıyordur umarım çünkü yanlış anlaşılmayı hiç sevmiyorum.
Hani size işinizi nasıl yapmanız gerektiğini söylemiyorum, akıl vermiyorum veya eleştirmiyorum. Beni asla böyle anlamamanızı temenni ediyorum
sadece fikrimi belirtiyorum
Son günlerde ilginç tiplere rastlıyorum, 5 tane starımız varmış nowada mesela az önce tiktokta gördüm
Abiler şuan biraz kafam bulanık yazarken konu bütünlüğünü koruyamamış, çarpık cümleler kurmuş olabilirim ama anlatmak istediğim anlaşılıyordur umarım çünkü yanlış anlaşılmayı hiç sevmiyorum.
Hani size işinizi nasıl yapmanız gerektiğini söylemiyorum, akıl vermiyorum veya eleştirmiyorum. Beni asla böyle anlamamanızı temenni ediyorum