Örnek Oyuncu Tanıtımı

CYRUSX

Staff member

Oyuncu Adı:

CYRUSX

Sunucu Adı:

AURA

Oyuncu Hakkında Genel Bilgi:

Merhaba arkadaşlar,
Ben CYRUSX. Uzun süredir Ares sunucusunda oynuyorum ve yeni açılacak sunucu haberlerini duyduktan sonra Aura sunucusuna geçme kararı aldım. Solo bir oyuncuyum ve asas sınıfını tercih ediyorum.
Yeni macerama eşlik edebilecek, saygı ve sevgi çerçevesinde beraber eğlenebileceğim ekip arkadaşları arıyorum.

Oyuncu'nun Amacı:

Amacım burada kimseyle tartışmaya girmek değil, sadece PK yapıp eğlenmek istiyorum. Ancak bazen tek başıma olduğum için işler biraz zorlayıcı olabiliyor.
Benim gibi solo takılmayı seven oyuncular varsa, beraber hareket edebiliriz. Birbirimize destek olur, hem daha keyifli hem de daha güçlü bir ortam yaratabiliriz diye düşünüyorum.
Solo oyuncular, bana yazabilirsiniz! Birlikte eğlenceli bir macera yaşayabiliriz

Kurallar:

Benim çok katı bir kuralım yok, sadece PK saatlerimizi denk getirirsek ve küfürlü konuşmaktan kaçınırsak, benim için tamamen uygundur. Amacım eğlenmek, kimseyi kırmadan keyifli bir oyun ortamı yaratmak.

İletişim:

Nick: CYRUSX
Yan Çar Nick: CYRUSX
Discord: https://discord.gg/NowaOnlineWorld

Oyuncu Tanıtım Video & SS:

Screenshot_1.png

Önemli Not: Açtığınız tanıtım konusu içerisinde başka bir clan veya oyuncuya hakaret ya da küfür etmeniz durumunda, konu kalıcı olarak silinecektir. Lütfen kurallara uygun bir şekilde paylaşım yapınız.​

lslx24n.png