okçu jobu farm hakkında

siz hiç bişeyi ne takip edebilirsiniz ne de dengeleyebilirsiniz. 15 gündür asas diyoruz hem çok vuruyor hem ölmüyor 1 itemli asas 1 parti itemli mageyi nasıl kesebiliyor 1 itemli asas 1 itemli bpye niye 2 atabiliyor diyoruz 1 itemli asas 1 itemli warriora nasıl full hp ws de kesebiliyor diyoruz sen gelip kopyala yapıştır hikaye anlatıyorsun. +8 quest shard +8 uniqe +8 shell set +20 relic nasıl basılıyor? +4 +5e item yanarken millet relic için +10a gidemiyorken bu nasıl olabiliyor? yoksa?
Sonuna kadar haklısın biz 4 e chitin basamıyoruz

Sonuna kadar haklısın biz 4 e chitin basamıyoruz
ben 4 sayfa itemden 1 tane belki 8 geçiriyorken bu adam daha dün aktif olan uniqe shadow dagger itemini +7 yapıp neden durmadı da 8e denedi ya da nasıl geçirdi 1 tane olan itemi? bu adamlar +7 quest shard basıp neden oyun başında 7 devam etmiyorken 8e deniyor ve nasıl tek olan itemi birden 8e geçiriyor? 5 gb para harcayıp zor +10 olan relic nasıl bu full+full itemli adamlarda +20 oluyor? ne tesadüf bu full itemli adamların alayı da asas ve ciddi düzeyde asas damage sorunu var bu net belli ama müdahale edilmiyor. 1299 client kurup adminlik yapan kişileri hatırlattı bu hikayeler.

RUTHLESS

Staff member
siz hiç bişeyi ne takip edebilirsiniz ne de dengeleyebilirsiniz. 15 gündür asas diyoruz hem çok vuruyor hem ölmüyor 1 itemli asas 1 parti itemli mageyi nasıl kesebiliyor 1 itemli asas 1 itemli bpye niye 2 atabiliyor diyoruz 1 itemli asas 1 itemli warriora nasıl full hp ws de kesebiliyor diyoruz sen gelip kopyala yapıştır hikaye anlatıyorsun. +8 quest shard +8 uniqe +8 shell set +20 relic nasıl basılıyor? +4 +5e item yanarken millet relic için +10a gidemiyorken bu nasıl olabiliyor? yoksa?
Merhaba,

Assassin jobu hakkında çok fazla şikayet geldiğinin farkındayız.

Kişisel taleplere göre değil, verisel istatistiklere göre hareket ediyoruz.

İnceleme sağlanacaktır.

İyi forumlar dileriz.

@RUTHLESS Hocam aurada tum slotlara itemsiz full pussuz priestler tekli tekli ele gecirmis durumda. Okcu full pus+ legendary +6 uniqe silahla bise donemedigi icin her slotu bu adamlar kapatiyor. 2 kere okcuya nerf getirdiniz. Bu konuya bi cozum gelicekmi ona gore bir aciklama yaparsaniz bosuna bizde full pus falan almadan oyunu salalim.

RUTHLESS

Staff member
@RUTHLESS Hocam aurada tum slotlara itemsiz full pussuz priestler tekli tekli ele gecirmis durumda. Okcu full pus+ legendary +6 uniqe silahla bise donemedigi icin her slotu bu adamlar kapatiyor. 2 kere okcuya nerf getirdiniz. Bu konuya bi cozum gelicekmi ona gore bir aciklama yaparsaniz bosuna bizde full pus falan almadan oyunu salalim.
Merhaba,

Bu konu hakkında notlarımız mevcut.

Görev itemlerinin grade derecelerinde, uygun görüldüğü taktirde düşüş sağlanabilir.

İyi oyunlar dileriz.

Merhaba,

Bu konu hakkında notlarımız mevcut.

Görev itemlerinin grade derecelerinde, uygun görüldüğü taktirde düşüş sağlanabilir.

İyi oyunlar dileriz.
Hocam benim tespitlerimi oyunun selameti acisindan dikkate almanizi oneririm. Okcu 70 skilini 2 defa nerfleyerek giren gbyi azalttiginizi dusunsenizde bu sefer oyuna pus harcamayan kastigi gb ile charlarini guclendirmeyen +1 +5 thunder impact ile pussuz ve emeksiz bir sekilde priestlera slotları teslim etmis durumdasiniz cok degil 1 saatlik incelemeyle harcanan emek + karsilik konusunda gece ile gunduz kadar fark oldugunu goreceksiniz. Belki cogu arkadasimiz farketmemistir aylik bakimdan bir sure sonra slotlari da daginik cikartmaya basladiniz bu da iyice priestlarin ekmegine yag surdu. Eger diyorsaniz biz bu baglamda devam edicez bir sorun gormuyoruz biz daha fazla pus vs almayalim ve emegimizi cope atmayalim. Cunku asla bu konjektörde bir denge saglayamazsiniz dahasi bizden cok siz zarar gorursunuz. Daha fazla uzatmiycam ama ornek istiyorsaniz aura ''DENGESİZLER" clanini inceleyebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar

Düzenleme yapacağız diyorsunuz bugün yine b*ku yemiş okçu. Evile 2160 ap ile üç beş kombosunda ok başına 800-850 arası vururken şimdi Max 700 vuruyor cidden insanlık değil bu. Farm yapacak yerimiz kalmadı elimizden herşeyi aldınız .şimdi bu yoruma yanıt verip job dengelemesi sürekli güncellenmektedir diyeceksiniz :D benle eşdeğer itemli warrior 3k ap 1.5k defans priest aynı şekil bunlar genie açıp farmlayabiliyor elime ağrılar giriyor farm yaparken sağolun
aynen saçmalık , herkes genie ile farm atabiliyor ama okçuya gelince 3 5 el ile atack yap deniyor :D

Hocam benim tespitlerimi oyunun selameti acisindan dikkate almanizi oneririm. Okcu 70 skilini 2 defa nerfleyerek giren gbyi azalttiginizi dusunsenizde bu sefer oyuna pus harcamayan kastigi gb ile charlarini guclendirmeyen +1 +5 thunder impact ile pussuz ve emeksiz bir sekilde priestlera slotları teslim etmis durumdasiniz cok degil 1 saatlik incelemeyle harcanan emek + karsilik konusunda gece ile gunduz kadar fark oldugunu goreceksiniz. Belki cogu arkadasimiz farketmemistir aylik bakimdan bir sure sonra slotlari da daginik cikartmaya basladiniz bu da iyice priestlarin ekmegine yag surdu. Eger diyorsaniz biz bu baglamda devam edicez bir sorun gormuyoruz biz daha fazla pus vs almayalim ve emegimizi cope atmayalim. Cunku asla bu konjektörde bir denge saglayamazsiniz dahasi bizden cok siz zarar gorursunuz. Daha fazla uzatmiycam ama ornek istiyorsaniz aura ''DENGESİZLER" clanini inceleyebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar
priest dengesizliği var farm slotlarında evet , slotların biraz birbirine uzak çıkması asas ve okçu açısından biraz iyi olur slot alabilmek adına (10 tanede 2 3 tane)
+1 silah ve takısız priestin benim 6 skill ile öldürdüğüm slota 3 atması gerçekten sinir bozuyor bazen :D ve adamların her yerde aynı nickle 7 8 tanecharı olması

Thanatos

Staff member
Merhabalar, düşüncelerinizi değerlendireceğiz. Fakat karalama tarzı konuşmalar yapmayınız. Hiç bir müdahalemiz bulunmuyor. User sayısı fazla ve upgrade denemeleri yüksek. Örneğin 1000 adet denenmiş 5 tanesi geçmiş bunun nesi garip?

Teşekkürler.

Merhabalar, düşüncelerinizi değerlendireceğiz. Fakat karalama tarzı konuşmalar yapmayınız. Hiç bir müdahalemiz bulunmuyor. User sayısı fazla ve upgrade denemeleri yüksek. Örneğin 1000 adet denenmiş 5 tanesi geçmiş bunun nesi garip?

Teşekkürler.
karalama gibi bir durum oyuna karşı söz konusu değil burada karalanan oyuncu tarafı. tek cihazdan 20 hesap sokmayı becerebilenler var telefondan makro açabilen var emülatörden giriş yapıp makro ile upgrade yapabilen var bu kadar şey varken belki de upgrade ile ilgili bir yolunu bulup basmıştır adam hile hurda ile belki 8 basabiliyor veya upgrade oranlarına müdahale edebiliyor.

priest dengesizliği var farm slotlarında evet , slotların biraz birbirine uzak çıkması asas ve okçu açısından biraz iyi olur slot alabilmek adına (10 tanede 2 3 tane)
+1 silah ve takısız priestin benim 6 skill ile öldürdüğüm slota 3 atması gerçekten sinir bozuyor bazen :D ve adamların her yerde aynı nickle 7 8 tanecharı olması
Hocam ben gayet yapici yorumlar yapiyorum umarim yonetim soylediklerime kulak asar ben farm charlarima bile oyunun 5.gunu skill actim 2k nin ustunde maaliyeti vardi. %70 Dmg vurdugum slota bi zahmet nerflerle %30 vurmiyim yani ben bilememki surekli nerf gelip gelmiycegini magdur oldum yani. Full pusumla legendaryimle skill ve itemimle farm yapmakla zorlaniyorum cunku hicbir job boyle nerflenmezken kimse ikili slot donmesinde priestler ne yaparsa yapsin mantigi benim gozumde emege saygisizlik. Ustune basa basa soyluyeyim bu nerf mevzusunu cogu arkadas farkina varamadan yapildi ben 5.6.gun skill actigimda vurdugum dmg ile suanki dmg arasinda daglar var. Ozetle diger joblarin ne vurdugundan cok okcunun dengesizce nerflenmesi bizim emeklerimize yazik ediyor

Syrax

Staff member
Selamlar,

Damage oranları sürekli olarak tarafımızca takip edilmektedir, gerekli dengelenme işlemleri tarafımızca yapılmaktadır.

İyi forumlar dileriz.