Okçu Damage Sorunu

Yapılan yeni güncelleme sonrası okçu hasarı moblara yüzde 50 den fazla düşmüş durumda. Ben bir solo okçu olarak mob kesemiceksem günlük quest yapamicaksam o zaman okçu oynamanın ne anlamı kaldı? Napalim oyunun bitki örtüsü BP mi açalım illa? Oyunda çeşitlilik mi önemli yoksa herkesi aynı karaktere yöneltip farmer mı çoğaltmak? Bu yapılan yanlıştan bir an önce dönülmesi gerekiyor. Oyunda adalet sağlanmalı!

Thanatos

Staff member
Selamlar,

Archery'e tekrardan iyileştirme yapıldı. İncelemelerimiz devam ediyor.

Teşekkürler.

Syrax

Staff member
Merhaba,

Okçu jobu için yaratıklara (moblara) verilen hasar üzerinde iyileştirme yapılmıştır.

İyi forumlar dileriz.

Okçulara iyileştirmeyi hangi serverda yaptınız biz mi göremiyoruz. Yani bütün masrafları göze alarak warrior farm yaparken mage farm yaparken, artık illallah ettiğimiz priestler farm yaparken ben okçu karakterimle neden farm yapamıyorum. Moblara olan damageyi % bilmem kaç arttırdınız nolduda bir sonraki güncellemede daha fazlasını geri aldını anlamadım. Tek attığımız moba 3 vurur olduk oyunun farmını priestlere bırakıcaksanız böyle pazarda patlar itemde patlar farm atmak için illa bir karakter daha açmak zorundamıyız herkes oyuna okadar para yatıramıyor geçen ay size ne şikayet geldi de okçunun moba olan damageyi düşürdünüz ya gerçekten biz server başından beri priestlerin gasp ettiği magelerin kapattığı slotlarla uğraşırken onlara neden yaptırım uygulamadınız ?

Sayin adminler sizleri tebrik ederim.
Oyunu mage oyunu yapmaya cok az bir sure kaldi. Tum mage buglarini duzeltip diger claslari cope atmaniz takdire sayan bir durum. Sizlerden istegimiz mage haric class itemlerini en azindan bir npc acarak orada gb ye donusturmemizi saglayabilirseniz itemlerimiz cöp olmaktan cikacaktir.

RUTHLESS

Staff member
Sayin adminler sizleri tebrik ederim.
Oyunu mage oyunu yapmaya cok az bir sure kaldi. Tum mage buglarini duzeltip diger claslari cope atmaniz takdire sayan bir durum. Sizlerden istegimiz mage haric class itemlerini en azindan bir npc acarak orada gb ye donusturmemizi saglayabilirseniz itemlerimiz cöp olmaktan cikacaktir.
Merhaba,

Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Oyun dengesini sağlamak için tüm sınıfların yetenekleri ve eşyaları düzenli olarak incelenmekte ve gerekli görüldüğünde güncellemeler yapılmaktadır.

Oyun içerisindeki class dengesi değişiklikleri, yalnızca detaylı testler ve genel oyuncu kitlesinden gelen veriler ışığında uygulanabilmektedir.

Sizlerin görüşleri bizim için değerli olup, oyun deneyiminizi geliştirmek adına değerlendirmelerimiz devam etmektedir.

İyi forumlar dileriz.