Nasıl hızlı level kasılır? Exp slot önerileri

Herkese selamlar, iyi oyunlar.

Oyuna başlayalı 3-4 gün oldu. Oyun hoşuma gidince pre falan aldım, ama exp slot bulamıyorum doğru düzgün, ares 2 genelde boş.

Hızlı kasılma için slot önerileriniz var mı? Solo oyuncular için en hızlı exp öneriniz nedir?

Teşekkürler,

Syrax

Staff member
Merhaba,

Hoş geldiniz, sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Sizler için hazırlamış olduğumuz EXP Rehberine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir ve merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yaşadığınız sorunları bizlere anlık olarak Ticket, LiveChat veya Discord (https://discord.gg/NowaOnlineWorld) adresimiz üzerinden iletebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Hoş geldiniz, sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Sizler için hazırlamış olduğumuz EXP Rehberine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir ve merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yaşadığınız sorunları bizlere anlık olarak Ticket, LiveChat veya Discord (https://discord.gg/NowaOnlineWorld) adresimiz üzerinden iletebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
Sayın Syrax, bizleri görmekten de mutluluk duyuyor musunuz?
Size yardım konusunda ricada bulunduk fakat bir geri bildirim alamadık?
Oyuna katkısı olmayan multiciler hakkında kick gibi platformlarda bir yayın yapsanız, ya da biz yapalım ve size gösterelim.
Yeni oyuncuları aramıza katalım, güzel oyunu daha da güzel yapalım. Siz yardımcı olun biz misliyle gösterelim, yardım edelim.

Syrax

Staff member
Sayın Syrax, bizleri görmekten de mutluluk duyuyor musunuz?
Size yardım konusunda ricada bulunduk fakat bir geri bildirim alamadık?
Oyuna katkısı olmayan multiciler hakkında kick gibi platformlarda bir yayın yapsanız, ya da biz yapalım ve size gösterelim.
Yeni oyuncuları aramıza katalım, güzel oyunu daha da güzel yapalım. Siz yardımcı olun biz misliyle gösterelim, yardım edelim.
Merhaba,

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. 🙂

Oyunumuzun yapısı gereği, birden fazla cihaz üzerinden bağlantı sağlamak herhangi bir kural ihlali teşkil etmemektedir. Siz değerli oyuncularımıza daha iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için ekibimiz farklı çalışmalarını sürdürmektedir.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. 🙂

Oyunumuzun yapısı gereği, birden fazla cihaz üzerinden bağlantı sağlamak herhangi bir kural ihlali teşkil etmemektedir. Siz değerli oyuncularımıza daha iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için ekibimiz farklı çalışmalarını sürdürmektedir.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.
Oyuna katkıları yok, premium almıyorlar, yeni gelen oyuncuların gelmemesini sağlıyorlar. Kural ihlali olması için daha neyi bekliyoruz ki?
Tüm oyunların kanayan yarası bu, multicilerden kurtulduğumuz an oyun şaha kalkar.
Bu multicilere sınırlama gelmiyor ise solo oyuncu için bir channel açılsa, ip ve proxy sistemi ile tek cihazdan bağlanıldığı ispatlanacak şekilde.
Siz yasak değil diyerek inanın yeni oyuncuların gelmesine engel oluyorsunuz.
O multicileri bulmak zor ama imkansız değil, ddos saldırısı yediklerinde bir şey kasamayınca anlarlar artık, son çare bu gibi görünüyor.