Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
12
Views
588
Replies
6
Views
554
Şuan oyundaki en seri ve kazançlı farm slotları slate golemler ve dolayısıyla emc ve eslantaki bütün slotları tek bir multi klan ele geçirmiş. Ortalama bi bp 4 vuruşta kesiyor.
Şahsen ben 1 haftadan uzun bir süredir bp charımla ksdeyim ve ara ara bakıp slotu çiftlemişse slot değiştiriyorum. Bu halde bile pelerinsiz ks ile günlük en az 25m kıtlıyorum. Ks olmayan tek başınıza farm attığınız hiçbir slot bukadar kazançlı değil. Ben tek başıma savaşıyorum. Eğer sizde bu savaşa katılmak isterseniz slate golem slotlarına beklerim.

Dostum bu multicilere kimsenin bişey yapacağı yok. Kimsede tek başına bu adamlarla mücadele edemez. Bende boş zamanlarımda emc de golem slotlarında ksye geleceğim. Birilerinin bişey yapmasını beklemektense bu adamları rahatsız etmek uğraştırmak lazım.
Gazamız mübarek olsun yoldaş

Slotlara şöyle bi bakayım dedim adamlarda pus bile yok bende ksye oturdum dediğin gibi sağlam coins bırakıyor. Onlarca slotta adam farkedene kadar baya takıldım sonra çifledi slotu bende kanal değiştim devamkee. Boş kaldıkça uğrarım buraya artık

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir