Merhabalar, lvl 60 Mastery skilleri kendiğinden açılıyor mu yoksa açmamız için bir görev listesi vs varmı. Ayrıca Chitin Shell gibi extra bonus veren itemler oluyor görevlerden aldığımız. Oyun içerisinde görevleri mevcut ise paylaşabilir misiniz?
Merhaba,Merhabalar, lvl 60 Mastery skilleri kendiğinden açılıyor mu yoksa açmamız için bir görev listesi vs varmı. Ayrıca Chitin Shell gibi extra bonus veren itemler oluyor görevlerden aldığımız. Oyun içerisinde görevleri mevcut ise paylaşabilir misiniz?
Tekrardan merhaba,Teşekkür ederim detaylı açıklaman için hocam. Cz de item drop oranını göremedim. Eslant ve Cz item drop rateleri değişkenlik gösteriyor mu?
Tekrardan merhaba,Hocam açıklaman için çok teşekkür ederim yalnız bulamadım ExpBonus ve DropBonus Rate yazan bu yeri.Ayrıca 65 Lv - 83 Lv arası ne kadar exp rate oluyor oranını paylaşabilir misiniz. Baya bir exp az geliyor.![]()
![]()
Tekrardan merhaba,Oyunda sanıyorum hiç Event premium olmadı. Denk gelemedim bir türlü. Ayrıca Aura-3,-4(xp/Farm) daha iyi değil mi? Tecrübeni paylaşabilir misin