LeveL 60 mastery Skilleri & New items

Merhabalar, lvl 60 Mastery skilleri kendiğinden açılıyor mu yoksa açmamız için bir görev listesi vs varmı. Ayrıca Chitin Shell gibi extra bonus veren itemler oluyor görevlerden aldığımız. Oyun içerisinde görevleri mevcut ise paylaşabilir misiniz?

Farzı misal "Holy Titan zırhları giyebilmek için +60 seviyede olmanız ve mastery yeteneğinizin açık olması gerekmektedir. " Bu itemleri görev karşılığından mı nasıl alabiliriz ayrıca mastery açmamız gerekiyorsa nasıl açabiliriz görevi varmı

RUTHLESS

Staff member
Merhabalar, lvl 60 Mastery skilleri kendiğinden açılıyor mu yoksa açmamız için bir görev listesi vs varmı. Ayrıca Chitin Shell gibi extra bonus veren itemler oluyor görevlerden aldığımız. Oyun içerisinde görevleri mevcut ise paylaşabilir misiniz?
Merhaba,

Master yetenekleriniz otomatik olarak açılmaktadır. Bilginize sunarız.

Oyunumuzda
1734202605324.png
simgesine tıklama işlemini gerçekleştiriniz. İlgili seçenek üzerinden 15 - 35 - 36 - 44- 45 - 54 - 55 seviye; silah, pot, zırh görevlerimiz mevcuttur.

İlgili görevler için belirli bir mob kesme zorunluluğunuz yoktur, seviye atladıkça belirtilen görev itemlerini alabilirsiniz.

Not: 4 Yeni sunucumuzda belirtilen görevlerde, zırhlar kaldırılmıştır ve silahların grade derecesi +1 şeklinde düzeltilmiştir.

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
Teşekkür ederim detaylı açıklaman için hocam. Cz de item drop oranını göremedim. Eslant ve Cz item drop rateleri değişkenlik gösteriyor mu?
Tekrardan merhaba,
Moblarda bulunan drop oranlarını ilgili seçenekten görüntüleyebilirsiniz.
1734204440513.png
Ek olarak haritalar arasında mevcut olan drop oranları değişiklik göstermektedir.

Haritalarımızda mevcut olan drop event seçeneklerini bu şekilde görüntüleyebilirsiniz.
1734209014433.png
1734208983416.png

RUTHLESS

Staff member
Hocam açıklaman için çok teşekkür ederim yalnız bulamadım ExpBonus ve DropBonus Rate yazan bu yeri.
1734208983416.png
Ayrıca 65 Lv - 83 Lv arası ne kadar exp rate oluyor oranını paylaşabilir misiniz. Baya bir exp az geliyor. :D
Tekrardan merhaba,

Bulunduğunuz haritada, etkinlik mevcutsa, clientinizin sağ üst köşesinde görüntüleyebilirsiniz.

1734286607141.png

Event seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
Oyunda sanıyorum hiç Event premium olmadı. Denk gelemedim bir türlü. Ayrıca Aura-3,-4(xp/Farm) daha iyi değil mi? Tecrübeni paylaşabilir misin
Tekrardan merhaba,

Yeni sunucularımızda, Chaos zone pvp bölgesinde; %50 Exp, %75 drop bonus aktiftir.

Sunucularımızda drop oranları sabittir. İstediğiniz sunucumuzda farm veya exp kasabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.