Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
1K
Replies
0
Views
3K

Thanatos

Staff member
Selamlar, öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bir dahakine bu tür konuları ticket üzerinden bizlere ulaştırır mısınız ? Sağlıklı günler dileriz.

Merhaba leeksanasas6 adında bir şahsiyet pazara ne atsam 1 coşma altına koyup beni sürekli taciz ediyor tekrar bozup pazarı başka bir rakama koyuyorum tekrardan 1 coins altına koyuyor ve bunun yaptığına çakkallık denir namussuzluk denir ben bunu söylediğimde ise hemen şikayet ettiğini söylüyor siteye yani bu nedir Allah aşkına ben mağduriyete uğrayıp hem de şikayet mi ediliyorum bu kullanıcı hakkında gerekeni yapmanızı rica ediyorum

Merhaba leeksanasas6 adında bir şahsiyet pazara ne atsam 1 coşma altına koyup beni sürekli taciz ediyor tekrar bozup pazarı başka bir rakama koyuyorum tekrardan 1 coins altına koyuyor ve bunun yaptığına çakkallık denir namussuzluk denir ben bunu söylediğimde ise hemen şikayet ettiğini söylüyor siteye yani bu nedir Allah aşkına ben mağduriyete uğrayıp hem de şikayet mi ediliyorum bu kullanıcı hakkında gerekeni yapmanızı rica ediyorum
Dostum bu suç değil .pazarda herkes birbirine ks atiyor zaten .merchant scroolla bakiyorsun .en düşük kimse o kişiden 1 k yada 1 coin daha düşüğe veriyorsun sistem böyle işliyor .

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir