Cihazına uygun olan mod linkini kurman gerekiyor.Server seçip karakter seçme aşamasına gelince char falan görünmüyor ekran boş kalıyor
Cihazına uygun olan mod linkini kurman gerekiyor.Server seçip karakter seçme aşamasına gelince char falan görünmüyor ekran boş kalıyor
Zamanla güncelleme yapabilirimStaf küçülüp kolluk küçük olursa güzel olur
Bu kısma dokunamadım duruyorBu modda karşı ırkin kafalarında kırmızı işaret cikiyormu yeni sistemde o çok güzel inşallah onuda eklemissinizdir
Müsait olduğum bir vakitte güncelleme verebilirimDostum güzel iş çıkartmış sin senden rica mage 70 quest atağını biraz daha küçültüp ve kolluk kafama kadar geliyor onu da küçültür sen çok süper olur
Pelerindeki sorunu bende yaşadım çözmeye çalışacağım fakat biraz zaman alabilirŞu skill iconlarını ve pelerinide halletsen cansın
Mob patch kısmını açık bırakmamışlar. İleride eğer böyle bir imkan verilirse yapabilirimSkıllerin resmini yüklersen bizim için yeterli spike'ın eski görünümü vs diğerleri aynı kalsada olur mob vs çok önemli değil
Dostum Skill resimleri modundan istiyoruz eski görünümler knightın kendine ait skil resimlerini skill barda spike spike olarak gözüksün yaparsın sennMob patch kısmını açık bırakmamışlar. İleride eğer böyle bir imkan verilirse yapabilirim