karakterimi seçtikten sonra loading scane data %100 oluyor ve oyundan düşüyor

karakterimi seçtikten sonra loading scane data %100 oluyor ve oyundan düşüyor sürekli modemi resetledim yine aynı telefon modelim xiaomi redmi note 13 pro fps sürekli 60 da sabit alıyordum kasma donma olmuyordu telefonumun özelllikleri gayet iyi am 2 gündür bu sorun ile karşilaşmaktayım yardımcı olur musunuz

RUTHLESS

Staff member
karakterimi seçtikten sonra loading scane data %100 oluyor ve oyundan düşüyor sürekli modemi resetledim yine aynı telefon modelim xiaomi redmi note 13 pro fps sürekli 60 da sabit alıyordum kasma donma olmuyordu telefonumun özelllikleri gayet iyi am 2 gündür bu sorun ile karşilaşmaktayım yardımcı olur musunuz
Merhaba,

Forum dm kutunuzu kontrol edebilir misiniz?

1738184507514.png

Ne zaman düzeleceği konusunda bilginiz var mıdır? Ben de vodafone kullanıyorum, demek bu yüzdenmiş yalnız ilginç olan 2 cihazla oynuyorum, biriyle giriş yapamazken diğeriyle hala oyundan çıkmadım ve oyundan da beni atmadı yani sadece girişte sıkıntı var sanıyorum. Eğer uzun sürecekse elmas desteği vs yapılması mümkün mü çünkü hesabım full pus paketli idi ve ben oyuna giremiyorum..

Syrax

Staff member
Oyunu silip tekrar yükledim sorun halen devam ediyor, sayın yetkililer uyuyor…
Selamlar,

Oyunumuzda herhangi bir bağlantı problemi bulunmamaktadır, ancak sizler için tekrar inceleme sağlıyoruz.

Lütfen kullandığınız cihazı 5 dakika boyunca uçak modunda beklettikten sonra tekrar aktif ederek giriş yapmayı deneyin. Sorun devam ederse, modeminizi 5 dakika kapalı tuttuktan sonra tekrar açarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Selam, modeme reset falan atmadım denedim girdi şuan, demekki çözmüşsünüz ama bir problem yok değildi, zaten yukarıda çalışma arkadaşınız da yazmış... neyse sıkıntı yok pus vermeyin aman :)) sorun bizdeydi tabi canım bu kadar insanda, sizde değil...

Bende halen VodafoneNet wifi ile girince Aura servetlerine girmiyor sadece Ares serverlerine giriyor..
Bu basit sorunu çözemediğiniz gibi saçmaladığınız upgrade sistemindeki sıkıntı yüzünden çokça GB yaktım ve oyunu bırakma kararı aldım, bu kervan yürümez. Herkese sabırlar diliyorum..

RUTHLESS

Staff member
Bende halen VodafoneNet wifi ile girince Aura servetlerine girmiyor sadece Ares serverlerine giriyor..
Bu basit sorunu çözemediğiniz gibi saçmaladığınız upgrade sistemindeki sıkıntı yüzünden çokça GB yaktım ve oyunu bırakma kararı aldım, bu kervan yürümez. Herkese sabırlar diliyorum..
Merhaba,

VodafoneNet ile konu hakkında görüşmelerimiz sürmektedir.

Dilerseniz size özelden ilettiğim çözümleri deneyebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
İlettiğiniz çözümler hiç bir şekilde çözmedi sorunu.. VodafoneNet ile sizin Aura serveti arasında bir DNS problemi var.. Zaten bıraktım daha bu saatten sonra sizden medette bekleyemem..
Konu hakkında zaten vodafone firması ile irtibattayız. Bilginize sunarız.