İnt str priest sacma hasar

Kanka 2 satır okuyup bu yorumu yazıyorum benim uskoda 9sh 7/8 trial 8 lupuslu 2/3 takılı int bp priestim var bende 6/7vs1 atıyorum ama kesemiyorıö hiç birini ve ölüyorum buradaki olay defansa dayalı bir oyun olduğu için az yiyorum ve dayanabiliyorum fakat burada ortalama bir int bp 7/7 char düşün 5tane asas hatta full 8 2/3 asas a dayanabiliyor ölmefen tor açıyor vuruyor heal atıyor farm atıyor vs vs ama 8/8 bir bp priest 2 tane 7md li asas a karşı beynine komut veremeden ölüyor ben konu hakkında daha yorum yapmayacağım zaten düzeltilmiş olay %15 diyor ama %60 oynanmış int bp ile herkes bozuyor. Oyunun başından beri warrior clan olan adamlar 2 int pri 3 int bp 2 wr 1 mageye dönmüşler resmen ölümsüzler
Aga kaçırdığınız şey asasa dayanacak tabi usko oynadım diyorsunuz da asas kritik basmadan usko da hasar çıkarıyor mu 1 priest kesebilecrk kadar ? Keyfi yorum yapıyorsunuz ama düşünmüyorsunuz kardeşim asas priest kesemez şuan kesmemeli zaten 80 kritik açık değil gözünüzü açın biraz .

Arkadaşlar istiyorki asas açsın gorunmez içine girsin istedigini kessin çıksın , asasın gorevi her oyunda zaten kırılgan heroları toparlayıp karşıdan adam eksiltmektir, bi int priesti asas kesmesin zaten, ayrica destek karakterleri kimsenin oynamak istemedigi karakterlerdir, hem herkesin peşinden koşar hem haksızlıga ugrar, herkesin asas alip avel avel gezmek hoşuna gider, buradaki destek karakterlere avantaj saglanmalı ki insanları oynamaya teşvik etsin diye düşünüyorum, hem bp hem int hem asas oynayan birisi olarak
+7 dual md +7 fp set yapan adamlar bu zamana kadar bedavadan kastıkları gb np için şükür etmiyor hala daha başka joblar için zırlıyor :D demiyor ki ben bu chara 1 gb harcadım neden bu kadar sağlam takılıyorum :D

Kendi yorumunu yapmışsın sizin gibi dönerci ve servere gram katkısı olmayan np si olmadığı için 8 bp olarak jr ye düştüğünüz pt yi itemli 1 int bp kesiyor keser tabi 500 defansın var gb satmaktan sc bile basmayan adamlarsınız ne anlatıyorsun ki sen bi de haklı gibi konuşuyorsun . Önce 1 gün keyfinden ödün ver döner ekmek için gb satma da çarına item koy bi pus çek bi sc çek pk ya katıl servere katkın olsun.
+7 fabric set +5 +6 quest ms veya +6 thunder full str takı 50m değil charlarının değerleri itemim var sanıyorlar jr de hepsi denk geldiği zaman bizi kimse yıkamaz tribine giriyorlar :D sen beni tut bende helis açık hepsini keserim diyip kaybedince de aha böyle zırlıyorlar :D bunlar charlarıda boş kafaları da :D

Aga kaçırdığınız şey asasa dayanacak tabi usko oynadım diyorsunuz da asas kritik basmadan usko da hasar çıkarıyor mu 1 priest kesebilecrk kadar ? Keyfi yorum yapıyorsunuz ama düşünmüyorsunuz kardeşim asas priest kesemez şuan kesmemeli zaten 80 kritik açık değil gözünüzü açın biraz .
oyunun ilk haftasından itibaren bu forumda asas damageleri ile ilgili açılmış 50 tane konu bulurum 1gb değeri olmayan7 md 7 fp asaslar 1milyon np kastı ya bu int bp nerf okçu nerf ama asasla ilgili kimsenin sıkıntısı yoksa bu adamlar ya kendi asas oynuyor ya eşi dostu asas oynuyor söyleyeceklerim bu kadar. öyle forumdan konu silmekle yorum silmekte oyun yönetilmiyor

Kendi yorumunu yapmışsın sizin gibi dönerci ve servere gram katkısı olmayan np si olmadığı için 8 bp olarak jr ye düştüğünüz pt yi itemli 1 int bp kesiyor keser tabi 500 defansın var gb satmaktan sc bile basmayan adamlarsınız ne anlatıyorsun ki sen bi de haklı gibi konuşuyorsun . Önce 1 gün keyfinden ödün ver döner ekmek için gb satma da çarına item koy bi pus çek bi sc çek pk ya katıl servere katkın olsun.
İstersen fazla ötme oyuna gel charı göstereyim sana dönerciymiş kamile bak kesin kendin int bp sin cz de farm atamayacağın için ağlıyorsun