Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
2
Replies
24
Views
1K
  • Locked
Replies
8
Views
743
40
Ha bu oyunda olanda kendine saklıyordur sizde bunu bilin, bunun birkaç sebebi var, 1- oyun içindeki bu durumlara yönelik istihbaratın çok sıkı olması,
2- yöneticilerin konuya müdahale sürelerinin epik olması,
3- insanların ne kadar boşboğaz olduklarının bilinmesi,
4- kendi avantajlarına kullanırlarsa bundan iyi gelir elde edebilecekleri ihtimali,
5- bu oyunun bizlerde oluşturduğu herşeyin en iyisi olduğunu kanıtlamaya çalışmak gibi çocuksa bir hırsa ve kibre sebep olmasının getirdiği bunun için herşeyi yapmaya hazır olma durumuna çok iyi hizmet edeceğnden hileyi kendilerine saklayıp çok fazla insanin sahip olamayacağı bir avantajı kaybetmek istemeyecek olmaları...

Gibi

Ha bu oyunda olanda kendine saklıyordur sizde bunu bilin, bunun birkaç sebebi var, 1- oyun içindeki bu durumlara yönelik istihbaratın çok sıkı olması,
2- yöneticilerin konuya müdahale sürelerinin epik olması,
3- insanların ne kadar boşboğaz olduklarının bilinmesi,
4- kendi avantajlarına kullanırlarsa bundan iyi gelir elde edebilecekleri ihtimali,
5- bu oyunun bizlerde oluşturduğu o çocuksu
Yanlış biliyosun .hile siteleri var .koxp TBL havalarda uçuşuyor.kullananlarin yorumları ekran görüntüleri ücretleri herşey var.kimse kendine saklamıyor.sadece bedava vermiyor .parayla satıyor .tekrar söylüyorum .karakterin mob seçme hızı fazla .oto atakta bir mob ölünce diğer bir moba öldürdüğü anda değil . gecikmeli geçiyor .bu adamda ise muhtemelen oto atak hızıyla alakalı bir hack var .mob seçme hızı ile alakalı .sistem bunu bilinçli belirli bir yavaslikta yapıyor hile olanlar daha rahat tespit edilsin diye .elle hızlı hızlı mob seçmeye baş mesela .bı yandan da skile bas mesela solucan slotunda . nekadar hızlı geçiş yapıyor dimi .bu adamda da aynı mantık var .mobu hızlı sevince skili ,slottaki diğer kişiden daha hızlı seçip vurmuş oluyor. Adamın yanında bir adam daha var .ordan da mı suphelenmiyorsun. Adam elini kaldırmadan Bafrali mobu öldürüyor.ama sen illede hack TBL hock felan yok diyorsan eyvallah uzatmaya gerek yok :) yoksa sakire çay yok kapışması az döndü iyice

Birader sizinkiler yalnızca gözleme dayalı varsayım, safsata. Tartışmanın adabını dahi bilmiyor olmanıza rağmen sizi yeterince anlamaya çalıştım. Arkadaşın kanıt olarak sunduğu videoyu inceleyip etüt ederek konuyu herkesin kişisel kanaatinu ileri sürebileceği birşey olmaktan çıkarıp, deneye ve gözleme tabi tutulabilen bir konu haline dönüştürüp konuyu subjektif duruma getirdim. Yani bu konu aslında şuan kişisel yorumlamaya kapalı ben sizinle sadece nezaketen konuşuyorum. Bu tartışmaya başlamamın sebebi arkadaşın "ee işte benim kıçım bunda hile var diyor yöneticiler hiçbirşey yapmıyor" gibi bir suçlamada bulunmasıydı, yöneticilerin bu durumu görmezden geliyor olmalarına ihtimal dahi vermiyor olmama rağmen arkadaşa direkt karşı çıkmak yerine önce haklı mı değil mi diye kontrol ettim, haksızmış.

Zaman küresel bir ölçüdür, 1 saniye dünyanın heryerinde 1 saniyedir. Eğer bu adam 2 skill arası geçişte benim gibi 1 saniye beklemek zorundaysa isterse mobu 1 saat önce seçsin bu ona hiçbir avantaj sağlamaz.

Tabi arkadaş farklı bir boyutta yaşamıyorsa ve benim 1 saniyem onun 0.5 saniyesiyse durum değişir.

Ha eğer diyorsanız senin okun saniyede 50 m/h ile uçuyorken adamın oku 100 m/h ile uçuyor, o kadar ince işcilik yapabilen bir babayiğidin uruk hailerde ne işi olduğunu oturur bir düşünürüm. Bence öyle birşeyden yöneticiler bile etkilenip iş teklifinde bulunabilir.

Son olarak, öyle var, böyle var, sallamak kolay. Hadi bul getir, günceli ve fixten sonraki 3 versiyonu 2 nize de ben hediye edeceğim. Artiz

Adamlar sadece diğer oyunculara üstünlük kurup egolarını tatmin edebilmek için 600-700k masraf edip 27 adet iron neck bulup +3 yapıp kullanıyor, 3 te 1 fiyatına +2 dede durabilirler çok bir eksikliği hissedilmez ama durmuyorlar, peki niye? İşte bu oyun insanda böyle bir hırsa ve kibre neden oluyor. Sen şimdi diyorsun ki kullanana 10 tane iron neck +3'e bedel bir avantaj sağlayacak birşey pazarda yoldan geçene satılıyor. He satılır aynen, herkes sahip olduktan sonra kıymeti kalmıyor birkere, sanki naylon lastikte sürümden kazanacak.

Sıkıntı yok, eleştrilere sözüm yok ama bok atılacaksa bari elle tutulur bir dayanağı olsun, kıç bunun için tek başına yeterli değil. Hadi selametle, kalan yaşamında güzel şeylerin seni bulması dileğiyle 👋

HAYIR GÜZEL KARDEŞİM ÖYLE DEĞİL, ARKADAŞIN İDDİASINI VE KANIT OLARAK SUNDUĞU VİDEOYU GÖRDÜĞÜMDE BEYNİMİZİN BU KONUDA ÇOK GÜVENİLİR OLMADIĞINI BİLDİĞİMDEN KİŞİSEL KANAATİMİ BİR KENARA KOYUP, ARKADAŞ REFERANS OLARAK KULLANABİLECEĞİMİZ BAŞKA OKÇULARIN DA GÖRÜNTÜSÜNÜ ALMAMASINDAN DOLAYI GİRDİM KENDİ KARAKTERİMLE VİDEODAKİ HIZDA ATAK YAPMAYI DENEDİM, VİDEODAKİ ARKADAŞ

YAKLAŞIK 5 SANİYEDE 5 SKİLL VURUYOR,

SKİLLER ARASINDAKİ GEÇİŞ SÜRESİ YAKLAŞIK 1 SANİYE,

YANİ HERŞEY OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ ÖYLE SKİLL GEÇİŞLERİNDEKİ 1 SANİYELİK SÜREYİ İPTAL EDEN BİR TBL OLMASI DURUMU OLANAKSIZ,

EKTEKİ VİDEO 4 KEZ 1/2 ORANINDA YAVAŞLATILMIŞTIR, YANİ VİDEODAKİ HER 8 SANİYE 1 SANİYEYE EŞİTTİR,

İLGİNİZ ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Hala anlamadığın olayı idrak edememişsin. Videoyu okadar iyi denk getirmişsin ki yandaki okçu elini kaldırıp 1 ok atana kadar adam 2. Oku atıyor.

Birader bakın ben yaklaşık 5-10 yıldır IQ diyetindeyim ve son 3-4 yıl baya özenli çalıştım ideal iQ ya düşebilmek için ama hala embes*l gibi geliyorsunuz niye öyle oldu, HIZLI ATAK YAPIYOR DEDİĞİNİZ ADAMIN 2 SKİLL VURMASI ARASINDA GEÇEN SÜRE HEPİMİZDE 1 SANİYE DİYORUM hala arkadaki okcu 1 ok atana kadar 2 ok atıyor yok wöwöwöwöw, matematiksel olarak davanızda haklı olmanızın tek yolu arkadaşın okunun uçuş hızının normalden hızlı olması, matematiksel olarak başka hiçbir olasılık yok,

ULAN GÜZEL KARDEŞİM SALIN BENİ

ben diyeceğimi dedim yeni gelen arkadaşlar konuya beni dahil etmeden tartısmalarına devam edebilirler, iyi forumlar

Matematiksel hesapla konuşalım .Luna wolf slotundayim .kronometre tuttum .12 saniyede 8 akıl attı karakter .diğer hesaplara mikronluk farklar oldu .oda elle oto atak başlatma farkı diyelim .bu arkadaş 4.72 saniyede 5 skill attı .hadi düz 5 de .ki 5 değil .arada bir tane daha ok atiyor onu gozden kaciriyorda olabilirsin .göz kararı göz kararı dedin.usenmedim defalarca adamın skilleri için kronometre tuttum .elini kaldırdığı anda koronimetre başlar ,son mob da elini kaldırdığında kronometre biter .iki hesaptada boyle yaptım.buda gösteriyor ki ya sen bu charin sahibisin ,ya aşırı cahilsin ,ya aşırı kibirlisin attığın adımı geri ceviremiyorsun .pub g gibi milyar dolarlar dönen bir oyunda adam ev ortaminda TBL yapıyor bu oyun bir çoğu için çocuk oyuncağı.burda bazı şeyleri konuşamıyorum çünkü vatandaşı yönlendirme oluyor.ama okadar fazla hile varki aklın durur .şu saatten sonra senin dediğinin bir hükmü yok . matematiksel olarak cahilligini kanitladik.

Hatta açık çek sana ,atlas server 2 channel 3 luna wolf slotu human bolgesi .kendin oto ataktaki charin elini kaldırdığı andan itibaren kronometre tut .10 skili kaç saniyede atıyor görmüş olursun. Eğer senin charin 10 skili 10 saniyede atıyorsa sende hilesindir 😂 burdada hileciler belli olmasın diye normallestirme çabalari veriyorsun dur.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir