Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
15
Views
749
  • Locked
Replies
8
Views
689
Bak gir gez slotları ordan oraya uçan kaçan Neo gibi oyunun dinamiklerini eğip büken birisini bul, reportla, reportun 30. Dakikasında hala o slottaysa gel beraber taşlayalım valla bak hatta parasıyla dijital reklam uzmanı tutup anti pr çalıştıralım harbi diyorum bak

Bu video atlas serverı yeni açıldığı zamanlara ait. Gb nin pırlanta olduğu zamanlar. Adam 1 ay tüm slotlarda böyle parayı vurdu gitti. Boş okçularla ama hala bu şekilde ok atan birkaç farmer hesabı var. Özellikle np kanalında adam normal keserken ksye durduğunda bi süre sonra seni farkettiginde hızlandığını görüyorsun. Bu normal genie ayarlarıyla olsa herzaman öyle vurur

Full hesabı bana hediye edeceksin, ne kadar hoş bir tesadüf tamda ihtiyacım olan şey :)

İlle de animasyon hızlı olacak diyorsun, kullanılan skill sayısı eşitmiş, kesilen mob sayısı aynıymış bir önemi yok yani.

Tamam önce hesap sözünü bilindik kime teyit ettireceğiz, boşuna uğraşmak istemiyorum zaten memnun edilmesi zor bir müşterisin

Seninde anlamadığın nokta şu, adam R vurmuyor. Sen önce tek atabileceğin bi slot bul orda dene bakalım bu hızda slot dönebilecekmisin....
Okçuda R vurduğunda, genie açıkken skill atar R vurur sonra kısa bi delay olur diğer skille geçer kombo diğer meleler gibi çalışmaz.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir