Kardeşim izlettiğin videodaki okçu toplamda 5 skill atıyor o da yaklaşık 5 saniye sürüyor, bak senin için hem r atak açık denedim hem kapalı, açıkken hemen hemen aynı sürede 5 oku atıyor karakter, kapalıyken birkaç saniye daha uzun sürüyor, şimdi sadece incelediğimi gösterme amaçlı ekran görüntüsünü atacağım olurda "ben ikna olmadım" dersen videolarınıda yüklerim. Kuruntu yapıyorsununuz. Bakın abiler oyunda hile kullanımının olabileceğinin onlarda farkında, biz de farkındayız. F*rtnite gibi 300-500 milyon dolar bütçeli bir oyunda bile hile varken siz sanıyor musunuz hilesiz bir oyun var piyasada.
Ben neye bakarım bu adamlar olası bir hile kullanımı şikayetini ne kadar sürede inceleyip müdahale ediyorlar ona bakarım.
Ben bu oyunda daha hiç ordan oraya ışınlanan farmer görmedim ama görenler olduğunu biliyorum, video kaydı alıp rapor etmişler. Demek istediğim belli ki baya hızlı müdahale edilyor ki görebilenler sadece raporlayan 1 avuç oyuncu.
Ama sen, konu adamların uzmanlık alanı olmasına rağmen adamların inceledik bir usulsüzlük göremedik demelerine inanmıyor hala bu adam hile kullanıyor diye diretiyorsun, bak ben 15k lık cihazla kendim inceledim ama varsayımlarla değil sana kesin veriyle konuşuyorum, hayır kardeşim arkadaş hile kullanmıyor ve evet benim karakterimde o bölgede 40fps 40ms veren cihazla hemen hemen benzer sürede aynı miktarda skill kullanıyor,
En üstteki 3 video