Güncelleme de gelmeyen priest düzeltmesi sorunu !

Priestlerin atak alanındaki problemine değinmek istiyorum

Joplarin hem sağlam hem ataker olanı warriordur

Joplarin sağlam ve özel becerili olanı priesttir

Joplarin özel becerili ve atakerleri magelerdir

Joplarin suikastcisi asastir

Joplarin uzaktan atakeri roguedir

Şuanda oyunda joplar arasında bir adaletsizlik olduğunu düşünerek yazmak istiyorum bir priest atak canavarı olup aynı zamanda onu kesmek içinde çırpınılmaz.

Ataker pri int ve STR olarak oyunda makro acildiginida hesaba katarsanız

Bir priest db- malice atıyor kendisine ve partisine heal alıyor
kendisine ve partisine cure alıyor yettimi yetmedi ölen varsa onu kaldiriyo ve bütün bunları yapıp bide milleti önüne katıp kovalıyor

yani bu nasıl bir karakter anlayışıdır şu priestleri defans ve partiyi ayakta tutucu olarak odaklanarak düzeltin lütfen son gelen güncellemede yer almaması çok saçma ne kadar katlancaz bu işkenceye. Yani karakteri dizdik oyuna girmeye hevesim yok zaten karakter işe yaramıyor.

Priest dediğin jop diğer joplar atakerdir aralarında pk lasir aralarında birbirlerinden avantajlı olanlar vardır okçu pt mage pt gibi

2 adama karşı tek kalmak gibi.. priest dediğiniz karakter pk alanına giderken partiyi tutan karakter olarak iş yapar priest bu yüzden lazımdır. Amacida odur

Priesti saçma şekilde 2 ataker olarak ayarlamislar birisi int birisi STR bunlara ek birde ful def priest vardır

Ful def pri dediğim gibi party priestidir pkya onsuz girilmez

İnt pri farm karakteri olarak kullanılır çabuk düşmez lakin teke tekde adam kesmesi zor olmalidir.

STR priest aslında farm karakteridir lakin pk karakteri olarakda kullanılır lakin STR priestin hasarı aşırı fazla olmamak şartı ile yüksekken defans bakımından zayıftır

Ama nowa onlineye baktığımız zaman priest öyle avantajlı bir duruma geçmiş ki adreamda tek asas içinden geçmesi gerekirken iki +9 lu asas bir tane STR priesti kesemiyor karakter öyle mükemmel bir seviyede şuanda. Düzeltilmesini rica ediyoruz valla ben chari dizdim ama niye dizdim bende bilmiyorum oyun oynanmıyor. Düzelmesini bekliyoruz güncellemeleri takip ediyoruz.

Bloomun priest aşkı yüzünden oyundaki priestler hep üstün olmuştur normalde kırılgan olması gereken karakterler şuanda full 9 setli hesaplara 2 atacak durumda şunuda diyim tüm yeteneklerin animasyonu yok iken archer sınıfının ok çekip yayı germesini bekliyoruz priest seri seri yetenek vururken vuramayan sınıflar var skill beklenecek ise her sınıf beklesin yaratığa damegeler priest zaten utanmasa tek atacak aynı eş değer skilleri olan sınıfların 4 5 atması saçma bunlara bakınca oyunda denge çalışması yapıyoruz demeyin bu kadar oyuncu item satıp şikayet ediyorsa artık bir konuda hata yaptığınızın farkına var sevgilerimle diyerek kapatmak isterdim ama artık sevgi kalmadı .

Bloomun priest aşkı yüzünden oyundaki priestler hep üstün olmuştur normalde kırılgan olması gereken karakterler şuanda full 9 setli hesaplara 2 atacak durumda şunuda diyim tüm yeteneklerin animasyonu yok iken archer sınıfının ok çekip yayı germesini bekliyoruz priest seri seri yetenek vururken vuramayan sınıflar var skill beklenecek ise her sınıf beklesin yaratığa damegeler priest zaten utanmasa tek atacak aynı eş değer skilleri olan sınıfların 4 5 atması saçma bunlara bakınca oyunda denge çalışması yapıyoruz demeyin bu kadar oyuncu item satıp şikayet ediyorsa artık bir konuda hata yaptığınızın farkına var sevgilerimle diyerek kapatmak isterdim ama artık sevgi kalmadı .
Birde skil kullanım sorunu var evet tek sikil vurduğunda o elini vuruş efektinde karakter iki defa vuruyor gibi ve bunu makro açıp kullandığını düşünürseniz bir okçu bı kere 5 li ok atana kadar priest iki defa vurup okçu ikinci 5 kıyı vurmaya kalkacakken 3. Hasarı yiyor yani priest bir karaktere 5 bile atıyor olsa mübarek onu 2 saniyeye sigdiriyor.

Biz bunları mantıklı bir şekilde açıklayınca ya mesajlarımızı siliyorlar ya da karakter dengesini takip ediyoruz diyorlar ama 8 fpli bir priestin 1200 den fazla defansı olmasını neyle açıklıcaklar Paper mage nin 1100 defans oyunda nerdeyse maks 1500 1600 defans var iken bunu açıklayamıyorlar.

Priest i düzltemezler artık şimdi int bp ler için atagı düşürseler paper set ile dolaşan prilerin de atagı düşecek bir adaletsizlik olacak diyelim ki defanslarını düşürseler zaten defansı olmayan paper priestleri daha çok ezmiş olacaklar :)) ne yapabilirler şöyle birşey olabilir int bplerin genel olarak kullandıgı silahları elleseler ee adamlar onlar için dünyanın masrafını yaptı olaylar çok karışık dostlar

Ama unutmayın int bp kavramı bu oyunda yok sadece defansif str priler var

Biz bunları mantıklı bir şekilde açıklayınca ya mesajlarımızı siliyorlar ya da karakter dengesini takip ediyoruz diyorlar ama 8 fpli bir priestin 1200 den fazla defansı olmasını neyle açıklıcaklar Paper mage nin 1100 defans oyunda nerdeyse maks 1500 1600 defans var iken bunu açıklayamıyorlar.
Açıklayım paper set güzel takılar ile 900 defans a gelirsin üstüne 400 ac de bastın mı 1300 defans :) ve defans konusunda yalnışın var 1900 e kadar defans çıkıyor oyunda

Priest i düzltemezler artık şimdi int bp ler için atagı düşürseler paper set ile dolaşan prilerin de atagı düşecek bir adaletsizlik olacak diyelim ki defanslarını düşürseler zaten defansı olmayan paper priestleri daha çok ezmiş olacaklar :)) ne yapabilirler şöyle birşey olabilir int bplerin genel olarak kullandıgı silahları elleseler ee adamlar onlar için dünyanın masrafını yaptı olaylar çok karışık dostlar

Ama unutmayın int bp kavramı bu oyunda yok sadece defansif str priler var
Onları ellemesinler diğerlerini çıkarsınlar ellemedik diye bilirler =) 1900 a kadar çıksın eyw ama kalkıpda markette satılan bir itemin rogue sınıfının üst düzey itemleri ile aynı defansı vermesi hadi geçtim en saçma gördüğüm nokta 140 str olayı adamlar silahı giycek kadar str verip tank gibi ortada ordu kovalıyor şimdi nerde adalet nerde eşitlik

Aslında nak dediğin kısım editlenir belli bir str olayından sonra atak editlenebilir örnek nasıl verilir…

using UnityEngine;

public class PriestCombatController : MonoBehaviour
{
public int strength = 0; // STR puanı
public int baseAttack = 50; // Temel saldırı
public int currentAttack = 0; // Hesaplanmış hasar
public int maxDamage = 200; // Hasar tavanı

void Start()
{
CalculateAttack();
}

void Update()
{
if (Input.GetKeyDown(KeyCode.R)) // Test amaçlı STR değişikliği simülasyonu
{
CalculateAttack();
}
}

public void CalculateAttack()
{
// STR arttıkça attack da artsın
currentAttack = baseAttack + Mathf.FloorToInt(strength * 1.2f);

// Hasarı 200 ile sınırla
currentAttack = Mathf.Min(currentAttack, maxDamage);

Debug.Log("Güncel Priest hasarı: " + currentAttack);
}

public void PerformAttack(GameObject target)
{
// Hedefe hasar uygula
if (target.TryGetComponent<TargetHealth>(out var health))
{
health.TakeDamage(currentAttack);
Debug.Log("Saldırı yapıldı. Vurulan hasar: " + currentAttack);
}
}
}

Bu şekil de bir extra kod atılıp atagı 200 str puan altı ise sabitlenebilir

Bakalım bizler görüyoruz oyuncular bırakma aşamasına geçtiler ne hamle yapacaklar =)
Ben bırakırsam itemleri zararına vererek bırakmış olucam o yüzden bırakmakta istemiyorum mobil olmasida işime geliyor lakin bir defa bozarsam chari daha hayatta Allah'ın hicbir kulu bu oyuna sokamaz beni bir umuttur suanlik ciddiye alırlar diye bekliyoruz bir sonraki güncellemedede bir calisma yapılmazsa anlayacagimki ilgilenen yok oynanmadigi halde insanlarla alakadar olan yok bana elveda olacak

Arkadaşlar herkese merhaba. Str priest oyuncusuyum ve hatrı sayılır yaklaşık 40k değerinde bir karaktere sahibim, 4400 atak 1100 defans seviyesini görüyorum. Str priestin anlamı çok hasar vurması ve çok hasar alması değil midir zaten? HP seviyem 7k civarında, aynı maliyette bir asas karakteri kritik ile 3.5-4k civarında spike ile damage vuruyor. Devamında 2.5, 2 şeklinde devam ediyor. O an kalkan takılı ise heal basma ve kurtarma şansım oluyor ancak değilse 40k civarında bir karakteri tekleyip geçiyor. 2 asas gelirse kalkan dahi takılı olsa hiç bir şansım olmuyor.
Diğer yandan 11-12k HP seviyesine, 4k civarında atak seviyesine sahip bir warrior str prieste 1300-1400 aralığında damage vuruyor, 2 warrior geldiğinde kalkan dahi takılı olsa heal yetişmiyor.
Priest kendine heal atıyor, rakibine db veya tor atıyor evet ama her jobun kendine ait belirli özellikleri var. Warrior tank oluyor ve descent olabiliyor, asas görünmezlik ve light feet ile arayı açıp kaybolup gidiyor, mageler uzaktan vurabiliyor ve yanına yaklaşamıyorsun şeklinde ancak bir str priestin kaçma gibi bir durumu olmuyor.
Elbette çok vuracak çok dagame alacak. Samimi söylüyorum akşam pk nın yoğun olduğu vakitlerde pk ya çıkmıyorum. Warriorlar yere vurma 2-3 skile ölüyorum, okçunun 4k vurduğunu gördüm. Bir str priest daha nasıl olmalı?

Arkadaşlar herkese merhaba. Str priest oyuncusuyum ve hatrı sayılır yaklaşık 40k değerinde bir karaktere sahibim, 4400 atak 1100 defans seviyesini görüyorum. Str priestin anlamı çok hasar vurması ve çok hasar alması değil midir zaten? HP seviyem 7k civarında, aynı maliyette bir asas karakteri kritik ile 3.5-4k civarında spike ile damage vuruyor. Devamında 2.5, 2 şeklinde devam ediyor. O an kalkan takılı ise heal basma ve kurtarma şansım oluyor ancak değilse 40k civarında bir karakteri tekleyip geçiyor. 2 asas gelirse kalkan dahi takılı olsa hiç bir şansım olmuyor.
Diğer yandan 11-12k HP seviyesine, 4k civarında atak seviyesine sahip bir warrior str prieste 1300-1400 aralığında damage vuruyor, 2 warrior geldiğinde kalkan dahi takılı olsa heal yetişmiyor.
Priest kendine heal atıyor, rakibine db veya tor atıyor evet ama her jobun kendine ait belirli özellikleri var. Warrior tank oluyor ve descent olabiliyor, asas görünmezlik ve light feet ile arayı açıp kaybolup gidiyor, mageler uzaktan vurabiliyor ve yanına yaklaşamıyorsun şeklinde ancak bir str priestin kaçma gibi bir durumu olmuyor.
Elbette çok vuracak çok dagame alacak. Samimi söylüyorum akşam pk nın yoğun olduğu vakitlerde pk ya çıkmıyorum. Warriorlar yere vurma 2-3 skile ölüyorum, okçunun 4k vurduğunu gördüm. Bir str priest daha nasıl olmalı?
Mesele senin yasadigin olay değil ama evet STR priest atağı yüksek olmalı lakin neye göre kime göre şimdi bir asas düşün adam görünmezlik bastı geldi vurdu ölmedin heal aldın olay bitti o asasin seni alma ihtimali zaten yok STR priest dediğin en zayıf itemlerle en fazla atağı çıkartmak için var olan karakter tercih edilme sebebide farm. yani +9 fabricli adam zaten birakta teklensin yani fabric dediğin item oyunun kullanıcıları için secebilecegi en ezik item kaldiki 40 k lik charim var diyorsun +9 fabric 20 k olsa +9 chitin 20 k olsa burda fiyat oyuncular yüzünden saçma zaten alman da saçma satmanda kaldiki chitin dediğin item fabric itemin kat kat fazla kaliteli hali sen şimdi chitinli adama kafa tutsun diyorsun ayrıca czde kritikden sonra kullanabileceği 2-3 tane skili var asasin onları vurdukdan sonra olmuyorsa zaten olay bitti kalan skiller çöp ve birde süre bekleme muhabbeti var skillerin ama priest öylemi skil efekti denen birşey yok karakterde dibine girip 2 skil vurup kaçayım desen atak mesafesinden çıkana kadar karakter ölüyor zaten. ayrıca adream kısmı içinde ayrı berbatlasiyor 2 tane dizili asas dizili 1 STR priesti kesinlikle alamaz yani saçma detaylı incelenmesi lazım birde şu yani var bu avantajlar yüzünden 3-4 tane STR pri yanyana geziyor pk atalım diyorsun partylerinden birini kesiyorsun Ağa dagitacaz diyip gaza geliyom hop bı bakmışsın kestigin karakter gelmiş seni kesmiş biri heal atarken biri cure atarken biride öleni kaldırıyor böyle oyunmu olur.

Mesele senin yasadigin olay değil ama evet STR priest atağı yüksek olmalı lakin neye göre kime göre şimdi bir asas düşün adam görünmezlik bastı geldi vurdu ölmedin heal aldın olay bitti o asasin seni alma ihtimali zaten yok STR priest dediğin en zayıf itemlerle en fazla atağı çıkartmak için var olan karakter tercih edilme sebebide farm. yani +9 fabricli adam zaten birakta teklensin yani fabric dediğin item oyunun kullanıcıları için secebilecegi en ezik item kaldiki 40 k lik charim var diyorsun +9 fabric 20 k olsa +9 chitin 20 k olsa burda fiyat oyuncular yüzünden saçma zaten alman da saçma satmanda kaldiki chitin dediğin item fabric itemin kat kat fazla kaliteli hali sen şimdi chitinli adama kafa tutsun diyorsun ayrıca czde kritikden sonra kullanabileceği 2-3 tane skili var asasin onları vurdukdan sonra olmuyorsa zaten olay bitti kalan skiller çöp ve birde süre bekleme muhabbeti var skillerin ama priest öylemi skil efekti denen birşey yok karakterde dibine girip 2 skil vurup kaçayım desen atak mesafesinden çıkana kadar karakter ölüyor zaten. ayrıca adream kısmı içinde ayrı berbatlasiyor 2 tane dizili asas dizili 1 STR priesti kesinlikle alamaz yani saçma detaylı incelenmesi lazım birde şu yani var bu avantajlar yüzünden 3-4 tane STR pri yanyana geziyor pk atalım diyorsun partylerinden birini kesiyorsun Ağa dagitacaz diyip gaza geliyom hop bı bakmışsın kestigin karakter gelmiş seni kesmiş biri heal atarken biri cure atarken biride öleni kaldırıyor böyle oyunmu olur.
Asasın özelliği de o değil midir zaten ani ve yüksek hasar çıkarmak? Bu sürede kesemezse başka kesme ihtimali yok demişsin. Kısaca diyorsun ki bir str prieste ne jtem koyarsan koy bir asas gelip teklesin, kesemiyorsa devamında kessin ama ne olursa olsun bir str priesti kesebilsin. Öyleyse hepimiz bir asas açalım oynayalım ne mantığı kaldı diğer joblarin