Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
352
Replies
0
Views
10K
Şuan bile gidip deneyebilirsiniz izleyiciler en çok upgrade yayınlarına ilgi duyuyor hatta upgrade yapılıyor olması mıknatıs gibi çekiyor, dedim zaten oyuncuların kendi aralarındaki etkileşimin yükselmesi için bu tür etkinlikler yapılıyor ve yapılmalı da, hatta bunu genelde adminlerden birisi "trinalar bizden, itemlerden sizden" konseptiyle yapıyor, o yayınlarda eğlenceli geçiyor, şimdi fikir eğlenceli duyupta hoşuna gitmeyen olursa benden 5gb çalışır o arkadaşa 😅

Peki, fikir daha 5 dakika önce aklıma geldiğinden upgrade'i nasıl oyuncular arası duelloya çevirebiliriz o fikir daha oluşmadı, neyse en azından ana fikri paylaşayım dedim detaylarla uğraşmak size daha çok yakışıyor 😂 o kısmı hayalgücüyle şekilendirip detaylandırmak için organizatör deneyimi gerekiyor katılımcı değl

Benimde aklıma şöyle bişey geldi, mesela nasıl np sıralamasında sembol var ve bu semboller çeşitli bonuslar veriyor. Upgradetede böyle bişey olabilir ama suistimalin önüne geçmek için sadece high klass ve üstü itemlerde sistem çalışabilir. Mesela upgrade ustası sembolü yada tagı gibi bişey kişiye özel %5 upgrade arttırma verir.
Senin dediğin upgrade duellosu 1den 7ye yakmadan basma challenge gibi olabilir. Tabi yine sadece high class ve üstü için. 🤣🤣

Benimde aklıma şöyle bişey geldi, mesela nasıl np sıralamasında sembol var ve bu semboller çeşitli bonuslar veriyor. Upgradetede böyle bişey olabilir ama suistimalin önüne geçmek için sadece high klass ve üstü itemlerde sistem çalışabilir. Mesela upgrade ustası sembolü yada tagı gibi bişey kişiye özel %5 upgrade arttırma verir.
Senin dediğin upgrade duellosu 1den 7ye yakmadan basma challenge gibi olabilir. Tabi yine sadece high class ve üstü ##################
Kanka upgrade yayını net izlenir/reyting alır, izleyen keyifle sıkılmadan izler, yayıncı da aynı şekilde, çok hardcore upgradeciler var %99.9 ruh hastası tadında, bence upgrade teknik ve beceri, deneyim gerektiren bir konu rng algoritmasının rastgeleliği abartılıyor, izlemek isterdim şahsen.

Ama benim kafada bir türlü aynı zamanda upgrade i egʻlenceli ve riski kılacak, aynı zamanda da iki kişinin kapıştığı duello konsepti canlanmıyor

Öncelikle itemler kesinlikle oyunculara ait olmalı, öyle oyunun verdiği program sonrası yokedilecek iteme laylaylom upgrade değil, minimum giriş oyuncu başı 30gb desek,

devamı yine yok

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir