Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
146
Replies
0
Views
9K
Merhaba, bu konu birçok kez dile getirilmiştir ama halen devam devam ediyor. ATLAS C-3'te Deathclaw slotunda saatlerce exp kastık, birden 6-7 tane BP'den oluşan bir partiyi getirip KS yapmaya başladılar. SUMO4XL adında bir klan, bunu chatten bildirince buraya yönlendiriyorlar ama burada da sonuç yok. Şunların enselerine bir tokat attınız diye size küsüp gitmezler, böyle durumlarda 1-2 partiyi banlayarak güzelce kulaklarını çekebilirsiniz, hadlerini biraz öğrenmiş olurlar. Herifler oyuncuları oyunun dışına itiyor, burada olan bu, exp kastırmıyor oyuncuya GB'ci. Başka kanallarda aynı slotlar boş, oraya gitmiyor, gelip slota çöküyor. Karaktersizde ki yüzsüzlüğe bakın. Buna da müdahale etmeyecekseniz oyuncunun size güveni kalmaz, zor bir şey değil, birisi şikayet edince slota bir bakın, yapıştırın birkaç haftalık banı o hesaplara bir daha yapamasınlar, zaten yüzlerce hesapla yapıyor bu işi. Bir partinin olduğu yere Multi hesapla çökmek nedir, bunlar öyle yüzsüz insanlar ki artık nasıl yaptıklarını bile kayda alıp internete yüklüyorlar.

Benim etkinliklerdr AFK kalanlar için bulduğum çözüm şu şekilde

Öncelikle afk kontrol geçiliyor o çok kolay

Etkinlik alanı aldığı zaman atak veyahut destekte olduğunu oyun mekaniği algılayacak ve % lik dilimler verecek örneğin X isimli priest atacker ise moba ve karşı takıma verdiği atak yüzdesi partide kill sayısı görüldüğü gibi görünecek zamansal olarak stat ve skill sıfırlama kıyafet değiştirme takı değiştirme vb süreleri aşan afk süresi ilk başta atak vermiş dahi olsa afk kalmasını engelleyecek şekilde düşecek ve belli bir yüzdenin altında kalan charlar etkinlikten tek bir coin dahi kazanmadan çıkacak yani ne kadar emek o kadar kazanç Y charı emek verip %80 90 ile mücadele ederken X charı %3 ile sırf o partide olduğu için kazanım elde edemeyeceği için mecburen atak veyahut destek yüzdesini katılım sağlayarak %80 üzerinde tutarak kazanım elde edebilecek her etkinlikte bizler onları taşımak zorunda değiliz CT giriyorlar AFK kalıyorlar az bi ileri geri hareket edip atılmıyorlar, MW yine aynı hele MR de duvardan boyut atlamaya çalışıyorlar atak yapmıyorlarsa dahi partilere destek vermete dayalı olmak zorunda etkinlikler aksi takdirde oyuncular muadil oyunlara kayacak

Oyun doğası gereği rekabetçi bir oyun, eğer getirilen karakterler oradan oraya ışınlanmıyorlarsa, oyun dinamiklerine aykırı haraket etmiyorlarsa cezalandırılmayı gerektirecek bir durum sözkonusu değildir. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, hatta afk-farm/ solo oyuncu farmı konusunda taslak bir plan tasarlayıp iletmiştim çünkü solo oyuncuların sizin gibi hissetmesi hoş bir durum değil, biraz g*sp edilmiş gibi hissetmişsiniz. Sizi anlıyorum ama talebiniz yalnış, haklı değilsiniz. Zamanla herşeyin en idealine ulaşacağımıza inanıyorum ya, herkesi memnun etmek gerçeklikdışı bir düşünce ama en ideal form hayal değil sadece zaman alacak gibi

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir